- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
siz derken çoğunluk olarak "siz" dedim yazanlar anlamında yanlış anlaşılmasın... tabiki burda paylaşılanlar umut oluyor ama işte umut oluyor ya gözü kapalı bilinçsizce yapacak çok insan okuyor burayı ben art niyetlisiniz demiyorum hiç birinize burda herkes o kadar iyi niyetli ki duyduğumuz ya da yaptığımız her şeyi paylaşıyoruz... ama düşünsene birinin gelip yazdıklarınızı okudum başıma bunlar bunlar geldi dediğini dönüşü olmayan şeylerde olabilir...Babies16 sağlıkçı olarak uslubun güzel değil arkadaşım sarımsakla öleceğini sanmıyorum yazın çok yanlış... oldu ki öldü bunun sorumluluğunu alacak mısın? tabi ki ilaçlar gökten zembille inmiyor... ben alternatif tıbbın yararlarına çok inanan biriyim ama özellikle bilimsel anlamda yararları ve zararları kanıtlanmış olanları kullanıyorum...
siz derken çoğunluk olarak "siz" dedim yazanlar anlamında yanlış anlaşılmasın... tabiki burda paylaşılanlar umut oluyor ama işte umut oluyor ya gözü kapalı bilinçsizce yapacak çok insan okuyor burayı ben art niyetlisiniz demiyorum hiç birinize burda herkes o kadar iyi niyetli ki duyduğumuz ya da yaptığımız her şeyi paylaşıyoruz... ama düşünsene birinin gelip yazdıklarınızı okudum başıma bunlar bunlar geldi dediğini dönüşü olmayan şeylerde olabilir...Babies16 sağlıkçı olarak uslubun güzel değil arkadaşım sarımsakla öleceğini sanmıyorum yazın çok yanlış... oldu ki öldü bunun sorumluluğunu alacak mısın? tabi ki ilaçlar gökten zembille inmiyor... ben alternatif tıbbın yararlarına çok inanan biriyim ama özellikle bilimsel anlamda yararları ve zararları kanıtlanmış olanları kullanıyorum...
Canim haklisinda ben kendi adima olecegimi sanmiyroum yazdim..kimseye recete yazmadim burda illa sarimsak dene tuplerin acik mi diye..tamamen kendime yapicagim biseyden bahsetmemden acildi konu.ve muneyede dedim damam bidaha konusmayiz diye .gereksiz uzuyor bence..ve bu bilgilerde internettte zaten yaziyor bak sende hemen bulup tavsieyelerde buluverdin.kimse ilk defa burada kur uydurmuyor ama yinede yasaksa konusmayiz gerek yok
ayni bitkilerin sentetik hali ve malesef kimyasallarla nekadar zararida oluyor yaninda.simdi bi fitilin zararlsrini burda yazsam saymakla bitmez.ki bende kullaniyrm bi saglikci olarak tabiki tip a karsi deilim..ama burada tedavilerin zararlarini karsilastrmaya kalkarsak ....
bi sarimsak la olecegimi zannetmiyrm kimse denemesin ben denerim sizin icin kendimi feda ederim yol arkadaslarim