• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

siz derken çoğunluk olarak "siz" dedim yazanlar anlamında yanlış anlaşılmasın... tabiki burda paylaşılanlar umut oluyor ama işte umut oluyor ya gözü kapalı bilinçsizce yapacak çok insan okuyor burayı ben art niyetlisiniz demiyorum hiç birinize burda herkes o kadar iyi niyetli ki duyduğumuz ya da yaptığımız her şeyi paylaşıyoruz... ama düşünsene birinin gelip yazdıklarınızı okudum başıma bunlar bunlar geldi dediğini dönüşü olmayan şeylerde olabilir... Babies16 Babies16 sağlıkçı olarak uslubun güzel değil arkadaşım sarımsakla öleceğini sanmıyorum yazın çok yanlış... oldu ki öldü bunun sorumluluğunu alacak mısın? tabi ki ilaçlar gökten zembille inmiyor... ben alternatif tıbbın yararlarına çok inanan biriyim ama özellikle bilimsel anlamda yararları ve zararları kanıtlanmış olanları kullanıyorum...
siz derken çoğunluk olarak "siz" dedim yazanlar anlamında yanlış anlaşılmasın... tabiki burda paylaşılanlar umut oluyor ama işte umut oluyor ya gözü kapalı bilinçsizce yapacak çok insan okuyor burayı ben art niyetlisiniz demiyorum hiç birinize burda herkes o kadar iyi niyetli ki duyduğumuz ya da yaptığımız her şeyi paylaşıyoruz... ama düşünsene birinin gelip yazdıklarınızı okudum başıma bunlar bunlar geldi dediğini dönüşü olmayan şeylerde olabilir... Babies16 Babies16 sağlıkçı olarak uslubun güzel değil arkadaşım sarımsakla öleceğini sanmıyorum yazın çok yanlış... oldu ki öldü bunun sorumluluğunu alacak mısın? tabi ki ilaçlar gökten zembille inmiyor... ben alternatif tıbbın yararlarına çok inanan biriyim ama özellikle bilimsel anlamda yararları ve zararları kanıtlanmış olanları kullanıyorum...

Canim haklisinda ben kendi adima olecegimi sanmiyroum yazdim..kimseye recete yazmadim burda illa sarimsak dene tuplerin acik mi diye..tamamen kendime yapicagim biseyden bahsetmemden acildi konu.ve muneyede dedim damam bidaha konusmayiz diye .gereksiz uzuyor bence..ve bu bilgilerde internettte zaten yaziyor bak sende hemen bulup tavsieyelerde buluverdin.kimse ilk defa burada kur uydurmuyor ama yinede yasaksa konusmayiz gerek yok

Arkadaslari ilaclarin neyden yapildigini dusunuyor acaba gokten zembille indigini falan mi :skandal:ayni bitkilerin sentetik hali ve malesef kimyasallarla nekadar zararida oluyor yaninda.simdi bi fitilin zararlsrini burda yazsam saymakla bitmez.ki bende kullaniyrm bi saglikci olarak tabiki tip a karsi deilim..ama burada tedavilerin zararlarini karsilastrmaya kalkarsak ....:işsiz:bi sarimsak la olecegimi zannetmiyrm kimse denemesin ben denerim sizin icin kendimi feda ederim yol arkadaslarim :-)
sizi gerçekten anlamak istiyorum ama vicdanım el vermiyor :( bir garip oblomov bir garip oblomov a yüzde yüz katiliyorum... burdaki insanlar çok hassas... biraz dikkat lüften... siz sarımsak koyun allah korusun bişey olsa hastaneye gitseniz sarımsak koymuştm dersiniz...koymayın yiyin bari nimet sonuçta bu da ayrı bir boyut arkadaşım...

sizi gerçekten anlamak istiyorum ama vicdanım el vermiyor :KK43: bir garip oblomov bir garip oblomov a yüzde yüz katiliyorum... burdaki insanlar çok hassas... biraz dikkat lüften... siz sarımsak koyun allah korusun bişey olsa hastaneye gitseniz sarımsak koymuştm dersiniz...koymayın yiyin bari nimet sonuçta bu da ayrı bir boyut arkadaşım...

arkadaşım .. biz uydurmadık ki bu sarımsağı ... eski çağlarda yapılmış günümüze kadar gelmiş.. ananeler büyükanneler söylemiş... internette sayfa sayfa var.. ama uyguladın mı diye sorarsan yok uygulamadım .. yani bizlik bi durum değil sarımsağı o şekilde kullanmayı biz çıkarmadık ki yiyin diyelim ...

ay çok ağır kaldırmasaydın kuzum belli mi olur dikkat et kendine.bende bekliyorum artık bakalım ne zaman gelecek kendileri :KK43:
Mecbur yapcam canım kım yapacK baska oglan da diş cıkarıyor temız ortam lazım yoksa hemen bogaz enfeksıyonu kapıyor diş patlatamıyor

Cok güzel yazmıssın valla canımm tebrik ederim

Kesinlikle katiliyorum sana

Akıntım her wc de geliyor ve arada sırada kasığım batıyor. Göğüs uçlarımda kararmış ve halka genişlemiş sende var mı bu değişiklik canım
Bende de bır suru belırtı var canım ama ben butun belırtıler varken negatıfı cok gordugum ıcın pek onemsemıyorum belırtı olayını

doğrubildiğin şeyleri söylemek lazım . o kapatlır burda ban yenir diye korkarak ağız değiştirilmemeli.. burda kimse bilinçsiz değil . herkez bilinçli iyi araştırmadan kimse birşey yapmaz. yönetici olarak 2bin küsur sonra herkes herşeyi paylaştıktan sonra uyarı yazısı yazması saçma..
Ben kibledigim icin uyardi mune canim .onceden de uyarı geldigi oldu zaten hep denetleniyor bizim raporlarimizda dikkate aliniyor

Back
X