• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım ben de tüp bebek tedavisi gördüm bugün 6.günüm benim de iki gündür belim acayip ağrıyor sırt üstü yatıyorum duramıyorum ağrıdan yan yatiyorum bu defa da kasiklarim ağrıyor bu hamilelik belirtisi mi insallah
Canım herkesin farklı birşey diyemem ama benim en büyük belirtim vajina kemiklerim resmen aşağı iniyormuş gibiydi inanılmaz ağrıyorlardı tuvaletimi falan yaparken baskı yapıyordu aşağı dogru.

Kizlar gunaydin benim bat 15 kasimdi ama dun gece kirmizilar geldi bir iki damla hafif agrim da vardi bugun lavaboya ciktigimda gelmedi biraz agrim var adet mi oldum ustune gorme olabilir mi? Bu arada midem de bulaniyor ve halsizim :110:

Eger sen de calisiyosan yığılmamak ne mumkun. ben gecen hafta ayrildim işten 2 yil calismistim ayni sirkette. bi ohh cektim inan 6 ay calismicam insallah bebegim sagligiyla gelir bu surede.
aynen canım bende çalışıyorum bütün gün eve gidip duş alıp uyumayı hayal ediyorum bıraksalar saat 8de uyucam:uykucu: işten ayrılırsam da evde çok sıkılacağımı biliyorum :KK12: sen sıkılıyormusun evde adapte olabildin mi

Canım herkesin farklı birşey diyemem ama benim en büyük belirtim vajina kemiklerim resmen aşağı iniyormuş gibiydi inanılmaz ağrıyorlardı tuvaletimi falan yaparken baskı yapıyordu aşağı dogru.
Hım şimdilik öyle birşey yok bende ama sol kasigim sürekli ağrıyor Rabbim inşallah hayra çıkarır

Kizlar gunaydin benim bat 15 kasimdi ama dun gece kirmizilar geldi bir iki damla hafif agrim da vardi bugun lavaboya ciktigimda gelmedi biraz agrim var adet mi oldum ustune gorme olabilir mi? Bu arada midem de bulaniyor ve halsizim :110:
devamı yoksa yerleşme kanamasıdır inşallah. benim de öncekilerde adet günümden önce olmuştu.

Kızlar gunaydın. İçimde hiç bişey yokken şimdi adetın hala gelmemesi yine bende bir dusuncelere sebep oldu acaba var mı kı yoksa yıne gecıkme mı ama bu ay stres te yapmadım kı gecıkme olsun acBa temızlıkte halı koltuk falan kaldırdım ya ondan mı gecıkıyo kı

Ben zaten ayri oturmk sartyla evle

Cnm bn zaten ayriydim ama sozde evlendim 1 hafta dolmadan geldiler oyle gezmeye diye birdaha gitmediler bn simdi esyalarimi birakip nasil yeniden kurim sil bastan bi tatil dediler 13 ay oldu kaldilar kendi evimde yabanci gibi oldm napcgmi bilmiyrm Allah buyuk demektn baska
o nasıl bir saçmalıktır ya olur mu öyle şey valla canım Rabbim yardımcın olsun. bunların memleketleride işleri güçleri yok mu gitsinler kendi evlerine .rahatsızlığınızı dile getiriyor musunuz peki tepkileri ne oluyor

Belki de yerleşme kanamasıdır. adetten farklı olarak pihtisiz kivamsiz su gibi ve kahverengi tonunda oluyormus. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Günaydın hayırlı cumalar kizlar...şu mübarek günün yüzü hurmetine allahım bu ay herkesi hamile yapsın hamile olanlarda saglikla hayırlısı ile bebislerini kucağına almayi nasip etsin
Hayırlı Cumalar amin amin insallah

Canim benim de oyle ya 4 gun gecti adet tarihimden hala olmadm.dun aksam akintim bulaniklasti hafif kanli gibi saridan biraz koyu bida gelmedi sag tarafim agri yapiyor yururken gogusler sis benimde baska bi adet belirtm yok.ama adet gunumde kan vermstm negatif çıkmıştı.gec dollenme desem adetten 2 gun onceye kadar denemedk 9 gun ayriydik.adete 2 gun kala hamile kalinmaz herhalde o yuzden kendime pek ihtimal vermiyorum ama umarim sen hamilesindir

Kızlar günaydınnnn şimdi çıltım hastaneden keseyi gördük çok şükür bebeğim 4 haftalıkmış 2 hafta geriden gidiyoruz geç döllenme varmış :anneadayı::KK200:
Ayyy çok sevindim canım Allah sağlıklı bir hamilelik geçirsin kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah bize de nasip eder Allah tez zamanda

Back
X