• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kan sonucum negatif ciktim tam 1 ay doldu adet olmadim neden boyle oluyo ya umutlanip huzne ugramak cok zor :KK43:(
seninki çok uzun sürmüş canım doktora gittin mi? benimkide 9 gün geçti 2gün önce kan testi yaptırdım çıkmadı. adette olmadım. salı günü hala olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum.

Benimde yumurtlama dönemlerinde başladı canım kaşıntım. Ped den dolayımı diye de düşündüm ama geçmek bilmedi. Macır kremi var bilir misin bana o çok iyi geliyor. Onu sürünce geçer. İnşallah seninki de hamileliktendir canım
Insallah canim yaa.o kremi duymadim aktrdami satiliyor..adet olcakmisim gibi karin agrimda var 9 gun onceden..normalde son 2 gun olur..temizlik yaptim bu hafta hep acaba usuttum muki yaa of su yumurtlamadan sornasi gecmek bilmiyor valla

Ya kızlar doktor geç döllenme var dedi benim son adetim 3 ekim ve ben adetime 5 gün kala erken öğrendim sizce bunda bir çelişki yok mu ya nasıl geç döllenme oluyo anlamadım bilen varsa yardımcı olsun ???

Insallah canim yaa.o kremi duymadim aktrdami satiliyor..adet olcakmisim gibi karin agrimda var 9 gun onceden..normalde son 2 gun olur..temizlik yaptim bu hafta hep acaba usuttum muki yaa of su yumurtlamadan sornasi gecmek bilmiyor valla
Önceden macır pazarları olurdu orda satarlardı. Ama etrafında macır varsa bulgaristan göçmeni sor illa ki bulur sana. Benim ağdacım macır kendisinden istedim bende. Bebek pişik olunca bile kullanırlar bunu. Çabuk etki ediyor.

20161111_134846.webp

Bak canım dediğim krem bu

Kızlar su kasık ağrısını anlatırmısınız bi nasıl oluyor??? Batar gibi mi yoksa sancılı mı. Ben adet sancısı da çok çekmem o yüzden farklı bi ağrı olunca acaba diyorum. Bat a 6 gün kaldı bugün gün boyunca göbeğimin altında acayip bi ağrı vardı ara ara şiddetlendi arada bi azaldı ama hiç geçmedi çok korktum hatta apandist mi acaba dedim. Sonra sağ ve sol taraflarıma girdi sancı. Göğüslerde 2 gündür de hassasiyet başladı adette de oluyor tabi o. Allahım inşallah hayırlısıyla bebegimdir inşallah
canım benim çok az batma olmuştu kasıkta ve vücut ısım arttı göğüs uçları özellikle soldaki çok acıyordu ve göğüslerim büyümeye başlamıştı. Bence vücut ısısı kasık batması vb hepsi psikolojik olabiliyor ama meme uçlarında hassasiyet ve büyüme çok net bir gebelik belirtisi. İnşallah bebeğin seninledir.

Back
X