• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

adet dönemim uygulamanın hesaplamasına göre 19 kasımda başlıyor.adetinden önce öğrenenler başka hangi belirtileriniz oldu?

Kızlar günaydınnnn şimdi çıltım hastaneden keseyi gördük çok şükür bebeğim 4 haftalıkmış 2 hafta geriden gidiyoruz geç döllenme varmış :anneadayı::KK200:

Hayırlı olsun canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kolay bir hamilelik geçirirsin inşaAllah:KK68:

Bat 9 kasım di. Bugün yedim:duduk:. Artık yeni bat hesaplayamaz oldum gün günü tutmuyor aylardır. Hayırlısı ne diyeyim. gelmucizegel gelmucizegel oldum artık canım
Canım ya cok uzuldum :( hayırlısı artık ne diyeyim rabbım yılbasına kadar yuzunu guldurur ınsallah yenı yıla hamiş girersin

Kızlar ya ben pazar günü kan testi yaptırmıştım 182.2 çıkmıştı dün yaptırdım 655.7 çıkmış düşükmü sizce.tam iki katı artmamış :110:728falan olması gerekmiyomuydu
canım meraklanma gayet iyi artmış , her zaman doğrusal bir artış olacak diye bir şey yok:) ne zaman gideceksin kese için?

Hamile arkadaşlara sormak istiyorum. Aranızda hiç böyle rahmi kupkuru ve sertleşmiş olduģu halde hamile kalan var mı? adetime bir ya da iki gun var ve kupkuruyum... biraz goguslerimde hassasiyet var ama o da adet belirtisi olabilir .. hic bir umudum yok bu aydan.

Canim bugun sabah cift cizgiyi gordum degerlendirdik peki teste devam etmelimiyim sence?
Canim cift cizgi hep olur eger her iki cizgide ayni koyuluktaysa yumurtlamaya az kalmis demektir. fotografini buraya yüklersen belki daha net yorum yapabilirim. testin koyu ciktigi gun ve diger siliklestigi gun iliski olmasi daha garanti olur gibi. yani ben oyle calisicam bu ay.

aynen canım bende çalışıyorum bütün gün eve gidip duş alıp uyumayı hayal ediyorum bıraksalar saat 8de uyucam:uykucu: işten ayrılırsam da evde çok sıkılacağımı biliyorum :KK12: sen sıkılıyormusun evde adapte olabildin mi
Canim benim calistigim merkez burdaki ofisini kapatarak baska sehre tasidi. o yuzden ayrilmak zorunda kaldim. esimde bikac ay dinlen is arama dedi ben de oyle istedim dinlenmek adina. haziran gibi tekrar is arayisim olur diye dusunuyorum. epey yorulmusumki su an henuz sıkılmıyorum.

Ya kızlar doktor geç döllenme var dedi benim son adetim 3 ekim ve ben adetime 5 gün kala erken öğrendim sizce bunda bir çelişki yok mu ya nasıl geç döllenme oluyo anlamadım bilen varsa yardımcı olsun ???

Acaba onceki aydan mi kalma ustune gorme fln mi oldun:işsiz:gerci oyle olsa tahmininden daha ileride olurdun geride degil.ay ben de anlayamadm nasi gec dollenmeymis o

Back
X