Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende pek fazla olmadı sivilce çok az oldu geçti sonra
. Artık yeni bat hesaplayamaz oldum gün günü tutmuyor aylardır. Hayırlısı ne diyeyim.
Kızlar günaydınnnn şimdi çıltım hastaneden keseyi gördük çok şükür bebeğim 4 haftalıkmış 2 hafta geriden gidiyoruz geç döllenme varmış![]()
İnşalllahhh da ım çok sağolHayırlı olsun canım. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kolay bir hamilelik geçirirsin inşaAllah![]()

enim adet gelecek sanirim canim. rahmim kaskati. kuru. adet ocesi.boyle okur. umarim sende vardrHayırlı haberler verebiliriz inşallah canım..bizim için vakit geldiyse..
Canım ya cok uzuldumBat 9 kasım di. Bugün yedim. Artık yeni bat hesaplayamaz oldum gün günü tutmuyor aylardır. Hayırlısı ne diyeyim.
gelmucizegel oldum artık canım
Adet döneminde 1 tane oldu geçti adet olmadım zaten hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 3-4 tane çıktı sivilceCanım bende pek fazla olmadı sivilce çok az oldu geçti sonra
Kurcalama canım sakın onlar geçerler zAtenAdet döneminde 1 tane oldu geçti adet olmadım zaten hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 3-4 tane çıktı sivilce
Allah razi olsun canım. İnşallah yeni ayda yeni haberler alırız. İnşallah hayırlısı böyleymiş. Ne diyeyim.Canım ya cok uzuldumhayırlısı artık ne diyeyim rabbım yılbasına kadar yuzunu guldurur ınsallah yenı yıla hamiş girersin
Aynen canım en azından oldun. Bak ben bekliyorum hala testte negatif cıktı ama gelmedi halaAllah razi olsun canım. İnşallah yeni ayda yeni haberler alırız. İnşallah hayırlısı böyleymiş. Ne diyeyim.
canım meraklanma gayet iyi artmış , her zaman doğrusal bir artış olacak diye bir şey yok:) ne zaman gideceksin kese için?Kızlar ya ben pazar günü kan testi yaptırmıştım 182.2 çıkmıştı dün yaptırdım 655.7 çıkmış düşükmü sizce.tam iki katı artmamış728falan olması gerekmiyomuydu
Canim cift cizgi hep olur eger her iki cizgide ayni koyuluktaysa yumurtlamaya az kalmis demektir. fotografini buraya yüklersen belki daha net yorum yapabilirim. testin koyu ciktigi gun ve diger siliklestigi gun iliski olmasi daha garanti olur gibi. yani ben oyle calisicam bu ay.Canim bugun sabah cift cizgiyi gordum degerlendirdik peki teste devam etmelimiyim sence?
Biliyorum bu kremi bende cok guzel bir krem esim gocmen bulgaristandan getirdiler gecen sene.
Canim benim calistigim merkez burdaki ofisini kapatarak baska sehre tasidi. o yuzden ayrilmak zorunda kaldim. esimde bikac ay dinlen is arama dedi ben de oyle istedim dinlenmek adina. haziran gibi tekrar is arayisim olur diye dusunuyorum. epey yorulmusumki su an henuz sıkılmıyorum.aynen canım bende çalışıyorum bütün gün eve gidip duş alıp uyumayı hayal ediyorum bıraksalar saat 8de uyucamişten ayrılırsam da evde çok sıkılacağımı biliyorum
sen sıkılıyormusun evde adapte olabildin mi
Ya kızlar doktor geç döllenme var dedi benim son adetim 3 ekim ve ben adetime 5 gün kala erken öğrendim sizce bunda bir çelişki yok mu ya nasıl geç döllenme oluyo anlamadım bilen varsa yardımcı olsun ???
gerci oyle olsa tahmininden daha ileride olurdun geride degil.ay ben de anlayamadm nasi gec dollenmeymis o