Kendine oyalancak şeyler bulursan ya da misafir davet et misafrliğe git pasta börek yap insan oyalanınca günler hızlı geçiyor ve bi bakmışsın o gün gelmiiişAh bu beklemek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine oyalancak şeyler bulursan ya da misafir davet et misafrliğe git pasta börek yap insan oyalanınca günler hızlı geçiyor ve bi bakmışsın o gün gelmiiişAh bu beklemek![]()
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gel. 1-2 gün daha bekle bakalım
Valla canım bilemiyorum ki ne zaman yapmalıyım bazen erken yaptığında negatif adet geciktikten 2 gün sonra yaptiginda pozitif olabiliyormus. . En azından 2 gün geçsin hala hasta olmazsam yaparimAmin cnm ne zamn test yapcksn:)
Napyonuz kızlar ne kadar msj birikmiş hemen![]()
Kızlar hamilelik takvimi indiren var mi ne indirdiniz ?
Net degıl ama evet cNım silik çizgi gördümSen hamilemisin kız
Net degıl ama evet cNım silik çizgi gördüm
Biraz beklemeye karar verdık cNım hazıran ayında da boyle silik cizgi görmustum 11 gun snra kanda negatif gördum cok uzulduk o yuzden biraz daha beklemek istiyoruzAA ne güzel hayırlı olsun canım dr gitseydin kan tahlili yaptırsaydın
Biraz beklemeye karar verdık cNım hazıran ayında da boyle silik cizgi görmustum 11 gun snra kanda negatif gördum cok uzulduk o yuzden biraz daha beklemek istiyoruz
Benimde 6. Gunum bakalm canm hayırlısı olsun insallahHımm anladım canım bekleyin o zaman inşallah hayırlısı olur) bende bugün adet günümdü olmadım daha ama kasıklarım belim ağrıyo bende bekleyece birkaç gün daha
Benimde 6. Gunum bakalm canm hayırlısı olsun insallah![]()
Hayırlı olsun, Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinBenimde 6. Gunum bakalm canm hayırlısı olsun insallah![]()
İnsallah canım benım saolasın allah her isteyene nasıp etsınHayırlı olsun, Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Haklısın cnm ama sabretmekte kolay degil:) belirti hissedyonmuValla canım bilemiyorum ki ne zaman yapmalıyım bazen erken yaptığında negatif adet geciktikten 2 gün sonra yaptiginda pozitif olabiliyormus. . En azından 2 gün geçsin hala hasta olmazsam yaparim