• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlarr ben 13.guñ aksam ovulasyon testinde cift cizgiyi yakaladim. testi hep oglen yaptim. bugunde oglen yaptim diger gunler gibi silik cizgiydi ama az once akintim geldi bi test daha yapayim bakalim dedim ve aninda kopkoyu cizgi belirdi ve iliski oldu. bu ay 7. 8. 11.ve 13.gunler iliski oldu. yarin ve salida iliski olur. yarinda test yapicam bakalim ne zaman koyuluk silinecek.
Screenshot_2016-11-14-00-27-31-1.webp

Evet kızlar suankı degısıklıkler sol kasıgımda bırsey varda agrı yapıyor gıbı. Alt tarafta ara ara kasıntı oluyor alnımda sıvılceler var ve arttı nedensebugun cok bel agrım oldu bıde yorumlarınız neler ?

Sende kendine iyi bak cnm çok fazla takmamaya çalış en kısa zamanda hepimiz güzel haberler vericez inşallah ben inanıyorum ve kalpten dua ediyorm hepimiz için
Allah razı olsun canım benim dikkat etmeye çalışıyorum güzel haberler yakın olsun insaAllah

Kuzum insallah bebistir biraz bkle bakalim
insaAllah canım benim bu ay evlilik yildonumuz ona yakın zamanda test yapicam hediye olur bize insaAllah

slm kızlar tek tek okuyorum mesajlarınızı :)
ben 4 ay denedim olmadı kızlar bi tane oğlum var 6 yaşında acaba çok ara verdim diyeni olmuyor oğlumda hemen hamile kalmıştım
bu ay daha sıkı davrancam
kızlar bişey sorcam ya ben ilişkiden sonra 10 dk bekleyip banyo yapıyorum bi akrabam öyle olmaz sabaha kadar o şekilde yatman gerekir demişti acaba bu yüzden mi olmuyor diye düşündüm bu ay bu şekilde denemeye çalışcam

slm kızlar tek tek okuyorum mesajlarınızı :)
ben 4 ay denedim olmadı kızlar bi tane oğlum var 6 yaşında acaba çok ara verdim diyeni olmuyor oğlumda hemen hamile kalmıştım
bu ay daha sıkı davrancam
kızlar bişey sorcam ya ben ilişkiden sonra 10 dk bekleyip banyo yapıyorum bi akrabam öyle olmaz sabaha kadar o şekilde yatman gerekir demişti acaba bu yüzden mi olmuyor diye düşündüm bu ay bu şekilde denemeye çalışcam
Bende senin gibi 10 dk durup yıkanıyodum banada öyle olmaz dediler ve ekim ayını dedikleri gibi değerlendirdim yılanmadım sabaha kadar 1 saat ayaklatirımı havaya diktim bencede öyle yapmalısın

Back
X