- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
Hoş buldum :) :) Amin inssss.... bizimde gülsün yuzumuztugken hosgeldin benimde bat 1 Aralik 2 gün arayla bebis haberini veririz insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum :) :) Amin inssss.... bizimde gülsün yuzumuztugken hosgeldin benimde bat 1 Aralik 2 gün arayla bebis haberini veririz insallah
Beyaz csmasir giyiyorum belki yerlesme kanamasi gelirde anliyaym diye hayallerin dibine vurdummm![]()
olsun canım vardır bir hayır sen yine de git görün.ilaçlardan olmuşta olabilir.gidersen haber ver bana daAradım canım doktoru da henüz açan olmadı gitmem diyordum bu ay bu kez de bu çıktı ya kaç defadır 6dan 5e düştü geçen bu ay da iki buçuk gün ilaçlardan mi ki acaba bilemedim. Gidip öğreneceğiz inşallah bir acarsa hanımefendi
Allahım hayırlısıyla sağlıkla bir evlat nasip etsin sana ve isteyen herkese. Çoğu arkadaş burda yazardı kafan ne kadar rahatsa o kadar kolay oluyor diye haklılık payı var. Kendini üzme stres yapma. Yumurtlama kaliteni, zamanını herşeyini etkilersin. Ne güzel yazmış arkadaşım vesilemizi arıyoruz diye.Gerçekten yaklaştım mı bebeğime
Senin adına çok üzüldüm((( elimde değil olmayınca üzülüyorum annemler evlenir evlenmez hamile kLmış hep bende öyle olurum zannediyordum ama olmDı
Bende de hafif hafif bulantı var. Bazı kokulara hassaslık var. Ağrım biraz daha azaldı çok şükür, acayip halsizlik var. Adım atarken bile yoruluyorum :)) bacaklarımda ağrı var. Bebeğim iyi olsun minik kalbini duyursun da ağrılar sorun değil :) haberleşelim senle. Hayırlı güzel haberlerle inşallah canım.Kuzum ben de bulantı baslamadi sadece arada hafif bi agri oluyor ve halsizlik var . bugun keseyi gördüm ben de haftaya sali günü gidicez kalp atisi icin kuzum
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebisini canım. Rabbim herkesin gönlünün muradini versinCanım insallah enkkisa sürede allahım isteyen herkeze sizlere de versin bizede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.ben riskli bi gebelik geçirdiğim için korkuyorum canim.bende sağlıklı hamillere neguzel diyorum
Tamam canım. Sağ ol ilgin için gün içinde tekrar arayacağım giderim muhtemelen ne zaman müsait se randevuları dolu görünüyor çünküolsun canım vardır bir hayır sen yine de git görün.ilaçlardan olmuşta olabilir.gidersen haber ver bana da
Herşeyine bakıyolar işte anormal yCnm merhba sizn esinizdeki testlerde ne yaziyordu sperm tahlilinde.
özel msjla gönderdm cnmCnm merhba sizn esinizdeki testlerde ne yaziyordu sperm tahlilinde.
Aminnn canımm çok güzel haber sağlıkla büyüsün bebişinmmcanımm :) değerim 22 saatte 38 den 70.97 ye çıkmışçok şükür allahıma bebeğim gelişiyor.
allahım hepinize böyle güzel haberler almayı nasip etsin hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah :)![]()
Ne zaman başlanılıyor?şuanda bende kullanıyorum canım aslan pençesiyle beraber inşallah işe yarar
Kizlar bana cevap vereck yokmuuuKizlar bisey sorcam bat a 11 gun var ama bende asiri bi siskinlik ve cok kasik agrim var bu ay klomen kullandim ama iki gundr bu sekildeyim anlamadim bu nedir
dışım gülsede içim kan ağlıyor(( artık napim kendi kendimle alay ediyorum neşeli olmaya çalışıyorum. emin olun sizi en iyi anlayanlardan biri benim... benimle evlenen sonra evlenen herkes hamile çocuğu oldu vs
![]()
ya aslında biliyomusun bu ay benimde öyle oldu 3 gün sürdü 4.gün hiç gelmedi 5.gün de lekenlenme oldu o kadar.ilk defa benimde bu şekilde oldu.normalde 5.güne kadar kanamam olurdu.6.gün yıkanırdım.şimdi sen öyle deyince bende ilaca bağladım yani hem ilaç hem iğne etkilemiş olabilir diye düşünüyorum.Tamam canım. Sağ ol ilgin için gün içinde tekrar arayacağım giderim muhtemelen ne zaman müsait se randevuları dolu görünüyor çünkü
Kuzum bu ay olmazsa diger ay umutsuzluga kapilma bakimm
Bu son değil adetin bitsin tekrar stres yapmadan çalışmalara devam edecegiz.napalim dua ile çalışmalar ile kavusacagiz bebeğimize. İnş. Senin bu son adetin olur ve önünüzdeki ay güzel haberi verirsin bize . Hamileyim diye .