• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

amin inşallah hepimize canım ya sana bişey sorucaktım geçende sarımsakla ilgili bişey konuşuyodunuz onu sen yaptınmı ne için yapmıştın bişey danışmak istiyorum.

sarımsak yapmadım canım bn..
ben elma yağı kullandım onuda günlük pede koydum..
bi de sacak suya damlattım buhara oturdum ..
vajinaya arkadaşım koymuştu onu söyledim ama bn cesaret edemedim bi de vajinanın ph değeri değişir sorun yaşarım diye korktum
sormak istediğin nedir?

ya benimde bat 3 10 gündür inanılmaz gögs ağrım ve şişlik var ki dün akşam baktım kenarlarından hep çatlamışlar dünde kasık ve bel ağrım başladı oda yoktu inş adet dönemi değildir ama göğslerim değil yani eminim ...
inşallah istediğin gibi sonuç olur canım çok mutlu ol <3
Bide yana dogru dmrlar var incecik

Bu kadar itimat etmeyin onlara gerçekten insanı stres yapıyo onlar ve gebe kalma şansını düşürüyor Korunmasız ilişkinin tadını çıkarın bebek için değil esinizi sevdiğin için birlikte olun bunu deneyin ben hamile kaldığım ay ne gün hesapladim nede ihtimal verdim kan sonucunu almaya bile gitmedim eşim söyledi hamile olduğumu o almış sonucu o derece umursama dim akışına bırakın evet zor ama ben bile bıraktıysam bırakılır dusunsene ilişkiye girdikten sonra telefona yapısıp araştırma yapiyodum direk ayaklar tavanda belde yastık ama hamile kaldığım ay hiç bişey yapmadım ve ne yattım bekledim nede gün hesapladim sadece stres engel bunu aşmak şart
İste ben sua öyleyim artık iliski sonrası esimle tartsmaya basladık okadar stresten kasıyorumki canım cok acıyor asırı tahrişe ve acıya sebep oluyor
Herşeyimiz alt üst oldu 11 aydr denıyrz aman aman bi problem de yok bende hafif pko var esimdedr morfoloji bi ara bozuktu oda aimdi iyi ama olmuyor olmuyor :KK61:[/QUOTE]
Sakın bu şekilde düşünme. Sizin birbirinize ihtiyacınız var. Meleğin sana geldiğinde bu kırgınlıklar nasıl geçecek? Önemli olan zoru başarmak. Bizde de hiç bir sorun yoktu ama eşim sabırsızdı. Daha 3.ayda tüp bebek yapalım dedi. Benim yaşım 33 bu nedenle endişeliydik. Eylüle kadar zaman istedim. Anlaştık. Benim de hayalkırıklıklarım oldu. Herşey insanlar için. Olmadı meleğimiz gelmedi. Tedavi ile olsun dedim ve hsg çektirdim. Tüplerim açık çıktı çok şükür. İkimiz de rahattık nasıl olsa tedavisi vardı. İlk ay oldu. Rahat olmak çok önemliymiş. Arkadaş çok güzel anlatmış hikayelerimiz çok benziyor. Bende test sonucumu eşime aldırmıştım. Rabbim isteyen herkese nasip edecek buna inan lütfen ve kırmayın birbirinizi. Ben söylenenleri unutamıyorum. Ve eşim söylediklerinden dolayı vicdan muhasebesi yapıyor. Ne gerek var kırmaya dökmeye[/QUOTE]
diline sağlık canım. sabır çok önemli insan yoruluyor acaba soruları içinde boğuşuyo acaba bi problem mı var acaba öylemi acaba böylemi rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize.

suu hanım bu pko azı çoğu hepsinin illa şekerle yolu kesişir sadece klomen almayın (gerçi bende yapmadı ama) pko larda kist yapabilir.yalnız adetin 2. günü başlayınca klomene afedersiniz coşturuyordu adet sancımı.haşimato troidi için,tsh t4,t3 her zaman yeterli değil.anti tg ve anti tpo ya baktırın.ben adeti ortalama 29 günde olurum çok şaşmaz .fakat bende hastanelik eden adet sancısı ve kistli görünüm var.bende adetimi normal günde oluyorum diye şekerle ilgim olmaz dedim. gizli şekerim şeker yükleme testinde çıktı düşünün açlık şekerim hep normaldir.doktora danışın kilonuza göre 1000 veya 500mg şeker hapı(glukofen,glukopage) kullanın adet günleriniz daha düzenli olur.pko=şeker hastalığı demek gibi bişey.beslenmenize dikkat edin.benim iradem zayıf mesela istediğim gibi olmuyor.birde pkolulara folik asit faydalı diye duydum ben folidoce alıyorum.ayrıca B vitamini almaya özen gösterin şeker hapı alırken.çünkü şeker hapları B vitamininin emilimini azaltıyor S SUU

Back
X