tüm kalbimle aminnnntabiki canım ALLAH m sanada isteyen herkesede en yakın zamanda versin meleklerini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm kalbimle aminnnntabiki canım ALLAH m sanada isteyen herkesede en yakın zamanda versin meleklerini![]()

Gunaydin kızlar ben kalktim kan geldi devam edecek diye düşünüyorum. Bu durumda 5 gun kala regl oldum diye dusunuyorum.
burayada yazzz mutlakaKızlar ben kan testine geldim yaptırcam rahat etsin kafam
İnşallah müjdeli haberi vereceksin canım hayırlısıylaYa insallah dua et lutfen buna bile agliyrm suan cok saskinim hic boyle bisey cikmamsti dua et cnm
Allahım dualarımızı kabul etsin.Gecikmesini bekle bence canım. Hem daha da netleşir. Yada erken gebelik testi de yapabilirsin o daha belirgin çıkacaktırInsallah suan annmlerdeym yengemde yanmda annmlere soylmcm adet olmazsam iki gun sonra tekrarlasam cikarmi tkrr acaba
amin inşallah hepimize canım ya sana bişey sorucaktım geçende sarımsakla ilgili bişey konuşuyodunuz onu sen yaptınmı ne için yapmıştın bişey danışmak istiyorum.
acil haberini bekliyoruz şekerKızlar ben kan testine geldim yaptırcam rahat etsin kafam
Bide yana dogru dmrlar var incecikya benimde bat 3 10 gündür inanılmaz gögs ağrım ve şişlik var ki dün akşam baktım kenarlarından hep çatlamışlar dünde kasık ve bel ağrım başladı oda yoktu inş adet dönemi değildir ama göğslerim değil yani eminim ...
inşallah istediğin gibi sonuç olur canım çok mutlu ol <3
İnşallah kanda çıkar canımKızlar ben kan testine geldim yaptırcam rahat etsin kafam
Gecikmesini bekle bence canım. Hem daha da netleşir. Yada erken gebelik testi de yapabilirsin o daha belirgin çıkacaktır
Canım emin olmak için kan versen bide inşallah senden aliriz güzel haberi. Benim 16. Ay da negatifBide yana dogru dmrlar var incecik
Yap hadi yapmadn miCan'ımmm burda çizgi varrr
Bence yarın testi tekrarla yada kan ver İnşallah bebeğin seninledir.
Ben daha testi yapamadim birazdan yapicam ama umudum yok
İste ben sua öyleyim artık iliski sonrası esimle tartsmaya basladık okadar stresten kasıyorumki canım cok acıyor asırı tahrişe ve acıya sebep oluyorBu kadar itimat etmeyin onlara gerçekten insanı stres yapıyo onlar ve gebe kalma şansını düşürüyor Korunmasız ilişkinin tadını çıkarın bebek için değil esinizi sevdiğin için birlikte olun bunu deneyin ben hamile kaldığım ay ne gün hesapladim nede ihtimal verdim kan sonucunu almaya bile gitmedim eşim söyledi hamile olduğumu o almış sonucu o derece umursama dim akışına bırakın evet zor ama ben bile bıraktıysam bırakılır dusunsene ilişkiye girdikten sonra telefona yapısıp araştırma yapiyodum direk ayaklar tavanda belde yastık ama hamile kaldığım ay hiç bişey yapmadım ve ne yattım bekledim nede gün hesapladim sadece stres engel bunu aşmak şart
benimde yana doğru şişlik damarlar bide beyaz benekler oldu inş vardır bebiş benimdeBide yana dogru dmrlar var incecik
Onu sordmda acaba dyorm erkenmi alsam daha net cikar en azindanGecikmesini bekle bence canım. Hem daha da netleşir. Yada erken gebelik testi de yapabilirsin o daha belirgin çıkacaktır
İnşallah kanda çıkar canım
bende şimdi test yaptım ve negatif tabiki![]()
Hmm anldm cnm neydi markasi acaba markadan markaya fark varmiCanım erken gebelik aldim 6 gün önce çıkmadı ertesi gün 3tl lik testte çıktı bedevadan para vermeyin bu testlere
maşallah gözün aydın canım sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almak nasip olsun . Rabbim bizlere de nasip etsin inşallahayyy yaşasın yaaaaahep bu ikonu yapmak istemiştim, çok saol canım,, bata 3 kala idrar testinde öğrendm ilk, şimdi bata 1 var, belirtim de hiç yok sıfır.
![]()