• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar ya yumurtlama gününden sonra hamilelik olur mu ? Önceki gün şiddetli kasık agrım ve akıntılarım vardı, tahmini yumurtlama günümdü ama ben sonraki akşam ilişki yaşadım. Hamilelik şansım var mıdır ???

4 kasım da regl oldum, 14. Gün şiddetli agrım oldu kasıklarımda ama 16. Gün ilişki oldu. Hamile kalma şansım azalmış mıdır ? Ya birde çocuk düşünmeden ilişki yaşayın diyorlar da aklımdan çıkmıyor nasıl olacak bilmiyorum :((

Evet 1 kimyasal gebelik yaşadım malesef :KK43: ama sizin daha belli değil umarım tutunur
Çok üzüldüm gerçekten.
Size o günleri hatırlatmak istemem ama değerlinizi hatırlıyor musunuz. Yani beta hcg düştü mü yoksa gerektiği kadar katlanmadı mı?

20161120_000026.webp
Resim varsa at canim bide biz bakalim

Çok üzüldüm gerçekten.
Size o günleri hatırlatmak istemem ama değerlinizi hatırlıyor musunuz. Yani beta hcg düştü mü yoksa gerektiği kadar katlanmadı mı?
Sorun değil ben en büyük sorunum vajinusmusu aştım. :) vajinusmusu yenme denemeleri yaparken adetim gecikti göğüsleri sis falan test yaptık pozitif çıktı. 112 çıktı benim doktor hep ikiye katlamasi gerek dedi ama benim ki yavaş yavaş geriledi . Ben o zamanlar bebis istemiyordum ama şimdi istiyorum bakalım nasip :)

Sorun değil ben en büyük sorunum vajinusmusu aştım. :) vajinusmusu yenme denemeleri yaparken adetim gecikti göğüsleri sis falan test yaptık pozitif çıktı. 112 çıktı benim doktor hep ikiye katlamasi gerek dedi ama benim ki yavaş yavaş geriledi . Ben o zamanlar bebis istemiyordum ama şimdi istiyorum bakalım nasip :)

Anladım canım evet en büyük sorunu aşmışsın çok tebrik ederim :)) inşallah şimdi istediğin Zaman kavuşursunuz bebeğinize.
Benim değerimde gerileme Yok düne kadar çok iyi gidiyordu 2 ye katlıyordu fakat dünkü değerim tam 2 ye katlamayınca doktorum şüphelendi ve pazartesi günü tekrar test olup kesin sonucu görücez. Benim 2. Aşılamam ve çok istiyoruz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Anladım canım evet en büyük sorunu aşmışsın çok tebrik ederim :)) inşallah şimdi istediğin Zaman kavuşursunuz bebeğinize.
Benim değerimde gerileme Yok düne kadar çok iyi gidiyordu 2 ye katlıyordu fakat dünkü değerim tam 2 ye katlamayınca doktorum şüphelendi ve pazartesi günü tekrar test olup kesin sonucu görücez. Benim 2. Aşılamam ve çok istiyoruz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Sağlıklı bebek tutunur mus sağlıksız ı düşmeyi seçermis ben o yüzden hayırlısı diyorum . Umarım sizinki sağlıklı şekilde yükselir. Doktorlar hep 2 ye katlamasi gerektiğini söylüyor az artış olsa bile şüpheleniyorlar. Umarım musmutlu haberlerini alırız :)

Sağlıklı bebek tutunur mus sağlıksız ı düşmeyi severmiş ben o yüzden hayırlısı diyorum . Umarım sizinki sağlıklı şekilde yükselir. Doktorlar hep 2 ye katlamasi gerektiğini söylüyor az artış olsa bile şüpheleniyorlar. Umarım musmutlu haberlerini alırız :)

Çok teşekkür ederimmmm. Umarım iyi haberler veririm sizlere :))) sizde bizlere.

Slm kizlar sizlerle bügün yasadiklarimi paylasmak istedim benim basima Gelen pismis tavugun basina geldi galiba persembe günü Doktora gitim yumurtlama zamanin gelmis hafta sonunu iyi degerlendir dedi bende heyecanla Eve giderken merdivenlerden ayagim kaydi düstüm belimi kötü incitim esim bu durumda hayatta dokunmaz bana oyyyy Ben kesin nazara geliyorum yoksa iki defa üst üste kimyalsal bide bügün hergün ciktigim merdivenlerden düsmem hayirlara gelsin :KK61::KK61:

Merhaba kızlar çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen duaedin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm

5.haftada kimyasal yaşanmaz canım yada bhcg geriledi yoksa mümkün değil yani

En son değerim 226 idi , 2 gün sonra sadece 348 oldu düşüş Yok ama 2 kat da değil doktorum herşey olabilir dedi ama hiç hoş bi durum değil dedi bi sorun var gibi görünüyor ama pazartesiyi beklemek zorundayız :KK43:
5.haftaya göre değerin çok düşük canım yanlış anlama ama yada geç döllenme .bence hayırlısını dile gerisi gelir merak etme

Siz de yaşadınız mı böyle birşey ?
Canım 2 kimyasal yaşadım 1 doğum arkadan bir boş gebelik şu anda da idrar testinde pozitif ama kahverengiler gelmeye başladı bu da kimyasal gibi geliyor yani boş kese olupta kurtaj olacağıma kimyasal olsun şükretmek lazım canım . bende senin gibiydim kimyasallarda ağladım hep ama kurtaj çok koydu bana psikolojim alt üst oldu yani kimyasal kötünün iyisi canim

Günaydın kızlar , bugün itibari ile adetim 2 gün gecikti hala bekliyorum hala bekliyorum o yüzden yeni bat bildiremedim :(

Slm kizlar sizlerle bügün yasadiklarimi paylasmak istedim benim basima Gelen pismis tavugun basina geldi galiba persembe günü Doktora gitim yumurtlama zamanin gelmis hafta sonunu iyi degerlendir dedi bende heyecanla Eve giderken merdivenlerden ayagim kaydi düstüm belimi kötü incitim esim bu durumda hayatta dokunmaz bana oyyyy Ben kesin nazara geliyorum yoksa iki defa üst üste kimyalsal bide bügün hergün ciktigim merdivenlerden düsmem hayirlara gelsin :KK61::KK61:
Geçmiş olsun canım gerçekten şanssızmışsın sende

Back
X