Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm gerçekten.Evet 1 kimyasal gebelik yaşadım malesefama sizin daha belli değil umarım tutunur
Resim varsa at canim bide biz bakalim
Sorun değil ben en büyük sorunum vajinusmusu aştım. :) vajinusmusu yenme denemeleri yaparken adetim gecikti göğüsleri sis falan test yaptık pozitif çıktı. 112 çıktı benim doktor hep ikiye katlamasi gerek dedi ama benim ki yavaş yavaş geriledi . Ben o zamanlar bebis istemiyordum ama şimdi istiyorum bakalım nasip :)Çok üzüldüm gerçekten.
Size o günleri hatırlatmak istemem ama değerlinizi hatırlıyor musunuz. Yani beta hcg düştü mü yoksa gerektiği kadar katlanmadı mı?
Sorun değil ben en büyük sorunum vajinusmusu aştım. :) vajinusmusu yenme denemeleri yaparken adetim gecikti göğüsleri sis falan test yaptık pozitif çıktı. 112 çıktı benim doktor hep ikiye katlamasi gerek dedi ama benim ki yavaş yavaş geriledi . Ben o zamanlar bebis istemiyordum ama şimdi istiyorum bakalım nasip :)
Sağlıklı bebek tutunur mus sağlıksız ı düşmeyi seçermis ben o yüzden hayırlısı diyorum . Umarım sizinki sağlıklı şekilde yükselir. Doktorlar hep 2 ye katlamasi gerektiğini söylüyor az artış olsa bile şüpheleniyorlar. Umarım musmutlu haberlerini alırız :)Anladım canım evet en büyük sorunu aşmışsın çok tebrik ederim :)) inşallah şimdi istediğin Zaman kavuşursunuz bebeğinize.
Benim değerimde gerileme Yok düne kadar çok iyi gidiyordu 2 ye katlıyordu fakat dünkü değerim tam 2 ye katlamayınca doktorum şüphelendi ve pazartesi günü tekrar test olup kesin sonucu görücez. Benim 2. Aşılamam ve çok istiyoruz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Sağlıklı bebek tutunur mus sağlıksız ı düşmeyi severmiş ben o yüzden hayırlısı diyorum . Umarım sizinki sağlıklı şekilde yükselir. Doktorlar hep 2 ye katlamasi gerektiğini söylüyor az artış olsa bile şüpheleniyorlar. Umarım musmutlu haberlerini alırız :)
Umarim. Bende test yapacağım ama adet tarihim bi geçsin de bakalım. Pozitif olsa bile onumuze bir sürü engeller çıkabiliyor zor işler bunlar :)Çok teşekkür ederimmmm. Umarım iyi haberler veririm sizlere :))) sizde bizlere.
Aynen öyle valla hayırlısını istemekten başka çaremiz Yok gibi :)Umarim. Bende test yapacağım ama adet tarihim bi geçsin de bakalım. Pozitif olsa bile onumuze bir sürü engeller çıkabiliyor zor işler bunlar :)
Sızın kaç haftalık olduğu bellimi acabaAynen öyle valla hayırlısını istemekten başka çaremiz Yok gibi :)
Merhaba kızlar çok kötü bişi oldu sanırım kimyasal gebelik yaşıyorum daha kesin değil ama doktor şüphelendi beta hcg istenilen seviyede artmadı pazartesi kesin sonuç belli olucak lütfen duaedin 2. Aşılamam ilk gebeliğim çok üzgünüm
5.haftaya göre değerin çok düşük canım yanlış anlama ama yada geç döllenme .bence hayırlısını dile gerisi gelir merak etmeEn son değerim 226 idi , 2 gün sonra sadece 348 oldu düşüş Yok ama 2 kat da değil doktorum herşey olabilir dedi ama hiç hoş bi durum değil dedi bi sorun var gibi görünüyor ama pazartesiyi beklemek zorundayız![]()
Canım 2 kimyasal yaşadım 1 doğum arkadan bir boş gebelik şu anda da idrar testinde pozitif ama kahverengiler gelmeye başladı bu da kimyasal gibi geliyor yani boş kese olupta kurtaj olacağıma kimyasal olsun şükretmek lazım canım . bende senin gibiydim kimyasallarda ağladım hep ama kurtaj çok koydu bana psikolojim alt üst oldu yani kimyasal kötünün iyisi canimSiz de yaşadınız mı böyle birşey ?
Pazartesi cikarmiki ya erken degilmi?Bekleyeceksin mecbur bacım ama pazartesi ilk idrarla varsa gebelik çıkar canım
Warsa çıkar canım.Pazartesi cikarmiki ya erken degilmi?
Geçmiş olsun canım gerçekten şanssızmışsın sendeSlm kizlar sizlerle bügün yasadiklarimi paylasmak istedim benim basima Gelen pismis tavugun basina geldi galiba persembe günü Doktora gitim yumurtlama zamanin gelmis hafta sonunu iyi degerlendir dedi bende heyecanla Eve giderken merdivenlerden ayagim kaydi düstüm belimi kötü incitim esim bu durumda hayatta dokunmaz bana oyyyy Ben kesin nazara geliyorum yoksa iki defa üst üste kimyalsal bide bügün hergün ciktigim merdivenlerden düsmem hayirlara gelsin![]()