Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım yarın kesin sonuç alıcaz kısmetse inşallah herşey normaldir.5 haftada kese görünür demek istedim canım yani kimyasal da değer fazla yükselmez en fazla 100 lere gelir
Kan testi yaptırdın demi nasıl çıkmaz ya Şen'de pko var mıEvet kandım doğumda yok bulunduğum yerde gidemedim
Canim kahverengi yerlesme kanamasi da olabilir bi an once kan ver bence tehlikeli bi durum varsa doktor yonlendirir. Adetin gecti mi?Kızlar yeni test yaptım ama kahverengiler ve adet agrim basladi bakar mısınız ya kimyasal gibime gelioama hemen çıktı ilk idrarda değil
Canım belki kimyasal değildir ya inşallah olmasın çok güzel iki çizgi var hemen kan tahlili ver bence canım belki yerleşme kanamasıdırKızlar yeni test yaptım ama kahverengiler ve adet agrim basladi bakar mısınız ya kimyasal gibime gelioama hemen çıktı ilk idrarda değil
Hem kan hem idrar testi yaptırdın negatif dediler . Pro nedir ?Kan testi yaptırdın demi nasıl çıkmaz ya Şen'de pko var mı
Hem kan hem idrar testi yaptırdın negatif dediler . Pko nedir ?
Polikistik over sendromu bi rahatsızlık kadınların çoğunda oluyor buHem kan hem idrar testi yaptırdın negatif dediler . Pro nedir ?
Benimde belim agriyo bide çabuk acikiyom akintimda yoğun bir hafta var bataHamile hanımlar bişey sormak istiyorum gebelik belirtisi olarak bel ağrınız mı olmuştu ya benim sırtımda felaket bir ağrı var iki gündür özellikle ayakta kalayım yada yürüyeyim öyle oluyor bu bir belirti olabilir mi sizce
Bat a kaç gün var?Benim suanda daha öceki gözlemlerimden farklı yumusacık hatta ortası delik gibi onu bile hissettim ilk defa asagıda olup bukadar yumusacık hissedyrm acaba neye yorsam![]()
Canim birsey sorcam sana bende gecen ay doktora gittim adet duzensiz olunca yumutlamada 1hafta geciodur falan dedi dogum kontrol hapi yazayim ic hem adetin duzene girer dedi bende istemedim sen kullandin mi acaba benimde kullanmam gerekir mi ben kisirlik yapar falan die istemedimPolikistik over sendromu bi rahatsızlık kadınların çoğunda oluyor bu
Insallah canm bugun adet gunumdu olmadim ama akintimda yok bakalim insallah olmamInsAllah hamilesindir canim
Bende pkoluyum 1 senedir ewliyim ve ilacsiz adet olamiyorum[/QUOTE
Canim birsey sorcam sana bende gecen ay doktora gittim adet duzensiz olunca yumutlamada 1hafta geciodur falan dedi dogum kontrol hapi yazayim ic hem adetinduzene girer dedi bende istemedim sen kullandin mi acaba benimde kullanmam gerekir mi ben kisirlik yapar falan die istemedim
Canim birsey sorcam sana bende gecen ay doktora gittim adet duzensiz olunca yumutlamada 1hafta geciodur falan dedi dogum kontrol hapi yazayim ic hem adetinduzene girer dedi bende istemedim sen kullandin mi acaba benimde kullanmam gerekir mi ben kisirlik yapar falan die istemedimBende pkoluyum 1 senedir ewliyim ve ilacsiz adet olamiyorum
En kullanmadım Can'ım kullanmam daCanim birsey sorcam sana bende gecen ay doktora gittim adet duzensiz olunca yumutlamada 1hafta geciodur falan dedi dogum kontrol hapi yazayim ic hem adetin duzene girer dedi bende istemedim sen kullandin mi acaba benimde kullanmam gerekir mi ben kisirlik yapar falan die istemedim