• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar yeni test yaptım ama kahverengiler ve adet agrim basladi bakar mısınız ya kimyasal gibime gelioama hemen çıktı ilk idrarda değil

Eklentiler

• 20161120_141428-1.webp
    20161120_141428-1.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar yeni test yaptım ama kahverengiler ve adet agrim basladi bakar mısınız ya kimyasal gibime gelioama hemen çıktı ilk idrarda değil
Canım belki kimyasal değildir ya inşallah olmasın çok güzel iki çizgi var hemen kan tahlili ver bence canım belki yerleşme kanamasıdır

Hamile hanımlar bişey sormak istiyorum gebelik belirtisi olarak bel ağrınız mı olmuştu ya benim sırtımda felaket bir ağrı var iki gündür özellikle ayakta kalayım yada yürüyeyim öyle oluyor bu bir belirti olabilir mi sizce

Mrb kızlar benim hastalığım 3 gün geçiyo ama şiddetli kasık ağrım oluyo sanki her an hasta olacakmışım gibi çok ümitlenemiyorum :(

Normalde 28 günde bir görürüm ama geçen ay da bu ayda günüm geçiyo hep onda 4-5 gün sonra hasta oldum bunda da öyle olacak diye korkuyorum test de yapmadım henüz yarın 4. Gün olur kan tahlili yapsam mı ??

Hamile hanımlar bişey sormak istiyorum gebelik belirtisi olarak bel ağrınız mı olmuştu ya benim sırtımda felaket bir ağrı var iki gündür özellikle ayakta kalayım yada yürüyeyim öyle oluyor bu bir belirti olabilir mi sizce
Benimde belim agriyo bide çabuk acikiyom akintimda yoğun bir hafta var bata

Polikistik over sendromu bi rahatsızlık kadınların çoğunda oluyor bu
Canim birsey sorcam sana bende gecen ay doktora gittim adet duzensiz olunca yumutlamada 1hafta geciodur falan dedi dogum kontrol hapi yazayim ic hem adetin duzene girer dedi bende istemedim sen kullandin mi acaba benimde kullanmam gerekir mi ben kisirlik yapar falan die istemedim

Bende pkoluyum 1 senedir ewliyim ve ilacsiz adet olamiyorum[/QUOTE
Canim birsey sorcam sana bende gecen ay doktora gittim adet duzensiz olunca yumutlamada 1hafta geciodur falan dedi dogum kontrol hapi yazayim ic hem adetinduzene girer dedi bende istemedim sen kullandin mi acaba benimde kullanmam gerekir mi ben kisirlik yapar falan die istemedim

Bende pkoluyum 1 senedir ewliyim ve ilacsiz adet olamiyorum
Canim birsey sorcam sana bende gecen ay doktora gittim adet duzensiz olunca yumutlamada 1hafta geciodur falan dedi dogum kontrol hapi yazayim ic hem adetinduzene girer dedi bende istemedim sen kullandin mi acaba benimde kullanmam gerekir mi ben kisirlik yapar falan die istemedim

Kizlar bisey sormak istiyorum dun beraberlik yasadim ama bugun yumrtlama gunum her belirtisi var ..simdi bugun beraber olmalimiyim yoksa yarin olsada olurmu

Canim birsey sorcam sana bende gecen ay doktora gittim adet duzensiz olunca yumutlamada 1hafta geciodur falan dedi dogum kontrol hapi yazayim ic hem adetin duzene girer dedi bende istemedim sen kullandin mi acaba benimde kullanmam gerekir mi ben kisirlik yapar falan die istemedim
En kullanmadım Can'ım kullanmam da

Back
X