• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar aranızda klomen kullanarak hamile kalan varmııı ? Varsa belirti olarak ne yaşadı ve kaçıncj ayında? Ayy nolur aydınlatın beni

Çok şükür canım. O zaman kendine hiç sıkıntı yapma. Düzenli gün aşırı ilişki olsun ve hiç umursama. Artık her şeyin çaresi var çok şükür. Allahım dermansız dert vermesin. Yürekten inan meleğin sana gelecek
Sat3de birde özel doktora gideceğim canım en son gittigim doktor pko olabilir yumurtan normalden fazla dedi klomen verdi kullandim bu ay şimdi gideceğim doktora bundan bahsedip var mı yok mu onu öğrenmek istiyorum birde 5 6 ay önce sperm testi verdi esim ileri sayısı biraz düşük çıkmıştı urolok büyük bir sorun olarak gormedi ama benim kadın doğum doktoru sorunu %80 buna bağladı gibi oldu.. o kadar bunaldik ki artık esimde bende ne sorun tam belli ne de çözüm çaresiz bekliyoruz. Bizim için dua edin.sizde sağlıcakla bebeğinizi kucağıniza alırsınız inşallah canım

Bendede oluyor bu ay obur aya göre çok sarı ydi iki gundur beyaza döndü yine yemek yiyom şimdi sekizde yedim akşam yemeğini ya

Sat3de birde özel doktora gideceğim canım en son gittigim doktor pko olabilir yumurtan normalden fazla dedi klomen verdi kullandim bu ay şimdi gideceğim doktora bundan bahsedip var mı yok mu onu öğrenmek istiyorum birde 5 6 ay önce sperm testi verdi esim ileri sayısı biraz düşük çıkmıştı urolok büyük bir sorun olarak gormedi ama benim kadın doğum doktoru sorunu %80 buna bağladı gibi oldu.. o kadar bunaldik ki artık esimde bende ne sorun tam belli ne de çözüm çaresiz bekliyoruz. Bizim için dua edin.sizde sağlıcakla bebeğinizi kucağıniza alırsınız inşallah canım
Rabbim çok büyük sen ümidini kesme. Benim arkadaşıma doktor doğal yolla mümkün değil çocuğunuz olmaz hatta tüp bebekte bile sağlıklı spermi bulmak çok zor olacak dedi. Hiç ümitleri yoktu anlayacağın. 1-2 hafta içinde güzel bir kızı olacak inşallah hemde doğal yolla. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmak yok. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah

Rabbim çok büyük sen ümidini kesme. Benim arkadaşıma doktor doğal yolla mümkün değil çocuğunuz olmaz hatta tüp bebekte bile sağlıklı spermi bulmak çok zor olacak dedi. Hiç ümitleri yoktu anlayacağın. 1-2 hafta içinde güzel bir kızı olacak inşallah hemde doğal yolla. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmak yok. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canım Allah büyük bizde tadariz inşallah yakın zamanda o duyguyu....doktor a gitmektende yildim... bu ay klomen kullandim doktorum da olmazsa su zaman gel demedi valla kafam bozuluyor hiç gitmeyim su doktorlara diyorum o kadar yani

İnşallah canım Allah büyük bizde tadariz inşallah yakın zamanda o duyguyu....doktor a gitmektende yildim... bu ay klomen kullandim doktorum da olmazsa su zaman gel demedi valla kafam bozuluyor hiç gitmeyim su doktorlara diyorum o kadar yani
İyi doktor bulmak çok zor gerçekten. Doktor ne yaptığını bilmeli. Sen de ona güvenebil ama güven vermiyorsa uyguladığı tedavi şüphe uyandırıyor

Yaaaa kızlaaaarr hamiş miyiimmm :anneadayı:

Eklentiler

• 20161120_232147.webp
    20161120_232147.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 95
Canim kahverengi yerlesme kanamasi da olabilir bi an once kan ver bence tehlikeli bi durum varsa doktor yonlendirir. Adetin gecti mi?
Canım belki kimyasal değildir ya inşallah olmasın çok güzel iki çizgi var hemen kan tahlili ver bence canım belki yerleşme kanamasıdır
Canım kan tahlili çözüm değil ki baktırsam ne olacak 2 gün sonra tekrar baktiricam stesten başka bişey değil . varsa 4 güne kese görünür zaten yoksa da o zamana kadar adet olurum . ya 3 kere falan progestan fitil koymuştum adeti o geciktiroo olabilir mi acaba

Back
X