• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın akşamki testi koydum sabah baktım akşam zor görünüyordu şimdi belli belim çok agriyo sol tarafim batiyo birde doymak bilmiyom gece kalıtım yemek yedim karnim hiç doymuyo bata 8 gün var erken gebelik testimi yapsam çok akintim oluyo
slm tatlım batlarımız yakın bende bu ara doymak bilmiyorum arada belime sancı giriyor sen test mi yapacan

İnsallah hayirli haberler alirsin 4 gun gecikme az degil...
İnsallah canim rabbim cumlemize hayirli haberler almayi saglikla evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah.Normalde adetim duzenlidir.Ama eylul ayinda adetim 4 gun gecikti mevsim gecisiydi tam ona bagladim.Ekim ayindada olmam gereken gunden 1 gun once oldum.Simdi o yuzden yine oyle bir gecikmedir diye hic test yapmadim bekliyorum

Mrb kızlar benim hastalığım 3 gün geçiyo ama şiddetli kasık ağrım oluyo sanki her an hasta olacakmışım gibi çok ümitlenemiyorum :KK43:

Normalde 28 günde bir görürüm ama geçen ay da bu ayda günüm geçiyo hep onda 4-5 gün sonra hasta oldum bunda da öyle olacak diye korkuyorum test de yapmadım henüz yarın 4. Gün olur kan tahlili yapsam mı ??
Varsa idrarda bile çıkar yaptın mı test

Herkese hayırlı geceler canlar giriyordum ama yazmamistim 2 gündür bende kasık ağrıları devam ediyor sag taraftaki batma gerginlikte var ve son günlerde zor nefes alıyorum tikaniyorum hemen hasta olucam sanırım midemde hemen bulanıyor yani yemek yiyorum çabuk doyuyorum gibi baski hissediyorum midemde ayy her halti belirti saniyorum birde ne güzel birde hala acaba üstüne gormemi yaşadım diye icimde ufak bir umut var test yaptim bu ayin başında negatif cikmisti ama o aralr daha küçük oluyordu ne biliyim cikmamis olabilir diye umut arıyorum eger varsa şimdi 6+5 oluyor minigim (sapitmis durumdayim olmayan bebisim varmış modundayim) vazgectim sanıyordum akisina biraktim artk saniyordum ama kendimi kandirmisim neyse beklicem mecbur 28i adet günüm yazıyor telefonumdaki uygulamada eger erken gelmezse 29unda test yapıcam silik bile olsa goreyim Allahim ikinci çizgiyi bana ve isteyen herkese nasip et uzun yazdim kusura bakmayın sık yazmayinca birden cikiveriyor hepsi:cry:
O silik çizgi aşkıyla bende yanıyorum adete bit hafta varken gebelik varsa çıkar diye okumuştum dayanamadım dün yaptm negatif bende de alt karın şiş sert kasık ağrıyo mide ağrıyo yemek yiyemiyorum. Dediğin gibi her haltı belirti sanıyoruz, yada psikolojik :) bitane daha test var o iki gün sonra :halay:sonra kan testi :)) inşallah gebeyizdir Allahtan hayırlısı tatlım napalım :KK51:

O silik çizgi aşkıyla bende yanıyorum adete bit hafta varken gebelik varsa çıkar diye okumuştum dayanamadım dün yaptm negatif bende de alt karın şiş sert kasık ağrıyo mide ağrıyo yemek yiyemiyorum. Dediğin gibi her haltı belirti sanıyoruz, yada psikolojik :) bitane daha test var o iki gün sonra :halay:sonra kan testi :)) inşallah gebeyizdir Allahtan hayırlısı tatlım napalım :KK51:
Gecikmeden test yapmayın canım. Herkeste hemen çıkmıyor. Benim 6 gün sonra çok silik çıkmıştı

o günden beri çok canım sıkkın ya çok etkiledi beni bi kaç kere daha denedim ama yok siz yapabildinizmi?
Yok yapamadim hala .moral bozma canım genel geçer kural değil bu .lütfen . Dr gidip rahim filmi cektirmem eğer için rahat etmiyorsa .

Bide memlekete geldik kayinvalidemlerdeyim:) ona yakalanmakta istemiyorum uygun bi vakit bulursam yapayim bari:)

ay nolcak ya lavaboyada mı senle girecek al yap sakla zaten gebeysen anında cıkar cunku gunun gecmiş canım .hamileysende hemen soyleme kalp atısları duyulsun oyle soyle canım

Benimde adet gunum dundu ama henuz olmadim.adete dair bi belirtide yok. Sadece sari bi akinti var. Gebelik testini yapsam cikarmi yoksa beklemelimiyim sizce????
Benimde dundu ama ben en az 3 gun gecmeden yapmicam test sonra uzuluyo insan carsamba gunu yapmayi dusunuyorum

Gecikmeden test yapmayın canım. Herkeste hemen çıkmıyor. Benim 6 gün sonra çok silik çıkmıştı
6 güne kadar test yapmamışmıydın, yoksa yapmıştın da ancak 6. Günde mi çıkmıştı?? Benim bi gebeliğim olmuştu 2 gün önce çıkmıştı ama,şimdi bugün 7. Gün geciken, her gün test yapıyorum, adet olmadıkça da umut var diyorum, zaten çalışıyorum, cuma günü boşum, cumaya kadar doktora da gitmem diyorum, bekliyorum.

Yok yapamadim hala .moral bozma canım genel geçer kural değil bu .lütfen . Dr gidip rahim filmi cektirmem eğer için rahat etmiyorsa .

bu ayda olmazsa istiycem artık aslında istedim daha önce ama bana gerek duymuyorum şuan çok erken dedi. yaparsan banada bilgi verirmisin lütfen.

Back
X