• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Tatlım valla sen ebe olduğun için dilinden anlayamam tabi sadece diyebileceğim adete iki gün var adet sancım var akşamları özellikle ve dediğini yaptığımda girişte duvar giib bişey var ama o duvarın önü yumuşak et parçası gibiydi arkası zaten her zaman olan kıkırdak gibi bişeydi
Kikirdak adet donemi oluyor canim...o silindiri ve yablarini parmaginla dolasabiliyormusun ..parmak gibi etrafndan ayrip döndebiliyormusun...giris duvarinin kivami onemli deil o silindir onemli..ucu kikirdak gibi olmamali dudagimizin ici gibi yumusak olmali

Iyi aksamlar kizlar..cuma sabahi 117 cmartesi aksami 147 bu sabah 196 cikan beta hcg mi gidip doktora sordum. Bugunku testi baska hastanede yaptirdigim icin kabul etmedigini soyledi yeniden kan verdim.ultrasonla bakti kese yok dedi ki ona degil ozellikle kanama var mi ona baktigini soyledi.cikmadan once dis gebelik ihtimalini sordum evet dedi yine bu degerlerdeyse ilacla tedavi yapicaz yatiricam seni dedi. Ve ben bittim. Butun heveslerim yarida kaldi kan sonucunu bekliyorum ama sanmiyorum yukseldigini.gercekten inanamiyorum
Canım hayırlısı olsun hakkında.
İnşallah dış gebelik değildir insallah sağlıklıdır. Ben de 2 defa geçirdim dış gebelik malesef. O yüzden şu an ki psikolojini çok iyi anlıyorum. Rabbim yardımcın olsun moralini yüksek tutmaya calıs

Ya kizlar bisey sorcam aslinda cok alakasiz ama fikirlerinize ihtiyacim var biz esimle konustuk ama bi sonucada varamadik biz baharda evlendik ve dis cekim kisin karda olsun diye istedigimizden dis cekim yaptirmayi kis ortasina erteledik bu surecte hamile kalacagimi hesaba katmadik tabi simdi dusunuyorum kisin karin ortasinda hasta olursam bi fotograf yuzunden ilacta kullanamam bebisi riskli duruma sokarmiyim diye yaptirmazsam omur boyu icimde kalir mi kafam karisti benim yerinde olsaniz siz ne yapardiniz

Silindir dediğin çıkıntıysa evet et parçası olan hareket ediyor yanları da yumuşaktı ilk kez duydum bilsem tam ne olduğunu cevap verirdim de bilmiyorum ki
Kikirdak adet donemi oluyor canim...o silindiri ve yablarini parmaginla dolasabiliyormusun ..parmak gibi etrafndan ayrip döndebiliyormusun...giris duvarinin kivami onemli deil o silindir onemli..ucu kikirdak gibi olmamali dudagimizin ici gibi yumusak olmali

Tatlım valla sen ebe olduğun için dilinden anlayamam tabi sadece diyebileceğim adete iki gün var adet sancım var akşamları özellikle ve dediğini yaptığımda girişte duvar giib bişey var ama o duvarın önü yumuşak et parçası gibiydi arkası zaten her zaman olan kıkırdak gibi bişeydi
Ben de senin gibi valla, sankim öyle gibi de , değil de mi gibi bilemedim:):)

İki gün var benim ama adet sancılarım var iki gündür sende de var mı sancı felan
Benim 14 kasımdı,7 gün geçti ama sankim belirtiler var gibi geliyo, idrarda negatif gösteriyo ama, burda okudum adet tarihinden 12 gün sora anca pozitif olanlar varmış, yani bekliyom işte,senin ne zaman

Bencede basla biran once hsg ben anestezili cektirdim tavsiye ederim bende cok korkuyordum ama anestezili hicbirsey hissetmedim sonrasindada hic agrim sizim olmadi cikinca okdar rahatlamistimki enazindan bir soru isareti kafamdan attim. gelismlerden haberdar et bu arada
Bugün gittim doktora cnm muayene etti bide amh testi istedi yumurtaliklarin iyi 1.5 cm kistin var ama çikolata kisti değil dedi bu cikolata kisti tekrarlayan bişey olduğu için bir iki ay bekleyelim olmazsa aşılama yada tüp bebek yaparız dedi ben tüp bebek yaptırmak istediğimi söylucem ama inşallah gerk kalmaz ya

Screenshot_2016-11-21-20-39-51.webp
derya6129 derya6129 canim bak cizmeye calistim kabaca rahim agzi parmak gibi vajinal kanalda hissedilir..o parmak gibi cikintinin ucu deliktir rahima acilir.yumurtlama donemi yumusar sperm gecisini kolaylastirir.dier donemde kikirdak gibi serttir..umarim faydasi olur :)

Test günü yapalımda Çok heyecanlıyım ikide bir acaba bebek var mı yok mu diye düşünüyorum
O düşünce bende de var canim sanırım herkeste var stres yapmamak lazım elimizden geldigince

Tatlım benim bat Yok listede 23 kasım iki gün kaldı yani ekle beni de
Canim 1.sayfada asıl liste bunu ordan kesip aldım ve baktım unutmusum kusura bakma ekledim

Tamam işte tatlım benim de rahim ağzında et parçası gibi yumuşaklık var yani parmağımı affedersiniz öyle bir parmak içeri sokmadım azıcık içerdeydi bu arada çok çok teşekkür ederim ilgin emeğin için
Eki Görüntüle 1914850 derya6129 derya6129 canim bak cizmeye calistim kabaca rahim agzi parmak gibi vajinal kanalda hissedilir..o parmak gibi cikintinin ucu deliktir rahima acilir.yumurtlama donemi yumusar sperm gecisini kolaylastirir.dier donemde kikirdak gibi serttir..umarim faydasi olur :)
aöaö

Canım Benim bugün gelen giden yok belirti de yok Bakalım beklemedeyim Hayırlısı Olur hepimiz için inşallah :dua::halay:
Canım insaAllah bebis vardır amin :KK200:

Benim de bat 14 kasımdı, şuan idrar testleri negatif ama belki geç döllenmedir diye bekliyom, hala adet olmadım, benimkini de yazabilirmisin bat olarak, adet görene kadar umudumu yitirmemek istiyorum :KK43:
Gunun geçmiş canım baya doktora görünsen neden olmadigini bulur en azından

Kizlar ben taşıyorum evden tam da zamanina geldi cok moralim bozuk evi silip süpürmeye dermanim yokken bi de ev tasimakla ugrasicam.. Cok vicdansiz inaanlar var gercekten su dünyada konu burayla ilgili degil ama icimi dokmek istedim biraz size kusura bakmayin :KK43:
Canım benim Allah yardım etsin insaAllah kolaylik versin

Back
X