• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aaaa canim benimm artik seninde gokyuzunde bir melegin var ... Senin belirtilerin nelerdi canim
Bata daha 7 gün var bi hafta önce sol tarafında batma vardı belim kopacak kadar agriyo. birde doymak bilmiyom bir haftadır gece bile kalkiyom tikiniyom folik asit kullaniyom bide adetten başlayarak kuru incir yemistim folik asit beta hgcyi yukseltirmiki ha bu arada akintim cok

Son 2-3 aydır ara ara gelen kasık agrıları neyin göstergesidir sizce ? Bazen şiddetli bazen hafif ?
Üşütme değil eminim. Endişe etmelimiyim ? Yada bunun icin doktora gitsem mi ?

Son 2-3 aydır ara ara gelen kasık agrıları neyin göstergesidir sizce ? Bazen şiddetli bazen hafif ?
Üşütme değil eminim. Endişe etmelimiyim ? Yada bunun icin doktora gitsem mi ?
bazen yumurtlama donemıde kasık agrılarına neden olabilir. ama bence içinizin rahat etmesi için doktorunuzla bir konusun.

Canim bu ay tedavi uygulamismiydn catlatma ignesi vs.
Yok, ben 6 ay önce bi dış gebelik ve kürtaj yaşadım, sorasından kontrole gittim,doktor bi sıkıntı yok ilk adetin sonra deniyebilirsiniz demişti, 3 aydır da deniyoruz, ilaç kullanmıyorum, ama çok takıyorum heralde, ondan heralde psikolojik gecikti, bilmiyorum :(

canim unidini yitirme soyle dusun vucudunun hamile kalmaya musait oldugunu Allahin her zaman yaratici gucune inandigini ve onun istedigi zaman seni bir bebekle taclandiracagini dusun Allahim Meryem anamiza bile hic kimseyle birlikte olmamisken bir evlat verdi neden bize vermesinki hayirsiz bir evladimiz olacagina birak Allahin bizi boyle sinasin
Ama biyandan yasimizda gidiyor ne zaman anne olcam ben daha fazla yaslaninca mi gencken saglikliyken kucagimda olsun istedim ama yok iste :KK42:

Eklentiler

• IMG_20161122_064728_942.webp
    IMG_20161122_064728_942.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 40
Belki bu ay oluruna bırakmak daha iyi olur. 10.günden itibaren gün aşırı yada 2 günde bir ilişki olsa yani keyfinize göre hem sen hemde eşin rahat olur. Benim doktorum ovulasyon testlerine çok kızıyor. Zaten stresli bir dönem buna kafanı yorma derdi.
Zaten test falan hicbisey yapniycam bu ay dr a da gitmeyi dusunmuyrm artik unutmak istyorum tamamen cunku canim cok aciyor her an her saniye olmadigini bikerek yasamak cok zor

Back
X