- 13 Ağustos 2016
- 801
- 343
- 23
Alttan bakmaya kalkarsa musait degilim doktor bey veya hanim dersin :))İyi fikir dundu diyim alttan bakmaya kalkarsa ya yeniyse birşey olur diye korkuyom 4 ay önce kaybettim kızımı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan bakmaya kalkarsa musait degilim doktor bey veya hanim dersin :))İyi fikir dundu diyim alttan bakmaya kalkarsa ya yeniyse birşey olur diye korkuyom 4 ay önce kaybettim kızımı
Aaaa canim benimm artik seninde gokyuzunde bir melegin var ... Senin belirtilerin nelerdi canimİyi fikir dundu diyim alttan bakmaya kalkarsa ya yeniyse birşey olur diye korkuyom 4 ay önce kaybettim kızımı
Sanki ilk muyane olcam gibi korkuyomAlttan bakmaya kalkarsa musait degilim doktor bey veya hanim dersin :))
Korkma canim gonlunu ferah tut. Ne zaman goreceksin doktorun odasinaSanki ilk muyane olcam gibi korkuyom
Bata daha 7 gün var bi hafta önce sol tarafında batma vardı belim kopacak kadar agriyo. birde doymak bilmiyom bir haftadır gece bile kalkiyom tikiniyom folik asit kullaniyom bide adetten başlayarak kuru incir yemistim folik asit beta hgcyi yukseltirmiki ha bu arada akintim cokAaaa canim benimm artik seninde gokyuzunde bir melegin var ... Senin belirtilerin nelerdi canim
İki kişi var önümdeKorkma canim gonlunu ferah tut. Ne zaman goreceksin doktorun odasina
bazen yumurtlama donemıde kasık agrılarına neden olabilir. ama bence içinizin rahat etmesi için doktorunuzla bir konusun.Son 2-3 aydır ara ara gelen kasık agrıları neyin göstergesidir sizce ? Bazen şiddetli bazen hafif ?
Üşütme değil eminim. Endişe etmelimiyim ? Yada bunun icin doktora gitsem mi ?
Yok, ben 6 ay önce bi dış gebelik ve kürtaj yaşadım, sorasından kontrole gittim,doktor bi sıkıntı yok ilk adetin sonra deniyebilirsiniz demişti, 3 aydır da deniyoruz, ilaç kullanmıyorum, ama çok takıyorum heralde, ondan heralde psikolojik gecikti, bilmiyorumCanim bu ay tedavi uygulamismiydn catlatma ignesi vs.
Ayyyy bende senin kadar heyecanlandim bak simdiİki kişi var önümde
Sabah doktora giden arkadaş ne oldu biliyonuzmuAyyyy bende senin kadar heyecanlandim bak simdi
Bilmiyomki arkadasim ya uzuldu yada mutluluktan havalara ucuyor insallah cook mutlu olmusturSabah doktora giden arkadaş ne oldu biliyonuzmu
Son bir kisiBilmiyomki arkadasim ya uzuldu yada mutluluktan havalara ucuyor insallah cook mutlu olmustur
Ayyyy hemen buraya yaz canim doktor un dediginiiSon bir kisi
Ama biyandan yasimizda gidiyor ne zaman anne olcam ben daha fazla yaslaninca mi gencken saglikliyken kucagimda olsun istedim ama yok istecanim unidini yitirme soyle dusun vucudunun hamile kalmaya musait oldugunu Allahin her zaman yaratici gucune inandigini ve onun istedigi zaman seni bir bebekle taclandiracagini dusun Allahim Meryem anamiza bile hic kimseyle birlikte olmamisken bir evlat verdi neden bize vermesinki hayirsiz bir evladimiz olacagina birak Allahin bizi boyle sinasin
Tamam kalbim yerinden çıkacak sabahki testAyyyy hemen buraya yaz canim doktor un dediginii
ben onunla öğrendim canım gebeliğimi, silik çizgi çıkmıştı kan değerim 28 iken.Arkadaşlar bebetime marka gebelik testini kullanan var mi aramızda güvenilir mi internetten baktığımda pek iyi yorumlar yokta
Zaten test falan hicbisey yapniycam bu ay dr a da gitmeyi dusunmuyrm artik unutmak istyorum tamamen cunku canim cok aciyor her an her saniye olmadigini bikerek yasamak cok zorBelki bu ay oluruna bırakmak daha iyi olur. 10.günden itibaren gün aşırı yada 2 günde bir ilişki olsa yani keyfinize göre hem sen hemde eşin rahat olur. Benim doktorum ovulasyon testlerine çok kızıyor. Zaten stresli bir dönem buna kafanı yorma derdi.