Niye bu kadar yıpratıp yoruyosun kendini. Allahım sana bıraktım de oluruna bırak. Verende alanda o belki şuan sınavdan geçiyosun. Böyle lanet okuyarak belkide sınavdan KALDIN! Yapma yazık etme. Burda aksama kadar neler okuyoruz kürtaj olmak zorunda kalan, bebeğini düşürmemek için 9 ay yataktan kalkmayan ama doğumdan sonra bebeği ölen nice insan var. İlla çocuk olacak diye diretme lütfen. Sadece dua etmekten baska çaren, çaremiz yok. Benim 6 yıldır çocuğum olmuyo neden olmuyo deyip lanet mi edeyim demek ki Allah böyle uygun görmüş sabrının mükafatı olarak belki daha güzelini yaşatacak. İnancını asla ama asla yitirme lütfen... Bebek yok dediklerinde Allaha sığınıp dua edip bi kaç hafta sonra hamile olduğunu öğrenen nice insan var. Allah sana bana bebek vermek zorunda değil. Duanı et hayırlısını iste. Her kelimemizin basında hayırlısı diyoruz da neden başımıza bişy gelnce yada istediğimiz gibi gitmediğinde isyan ediyoruz!??? Belki olmaması olmasından daha hayırlıdır. Hem daha hiç bişy belli değil. Çok çok erken. Bebek hemen adet geçer geçmez görünmez ki. Kendini kötü düşünüp depresyona sokma iyi düşün dua et sabret nasip de. Nar tanelerini tek tek kabuğuna yerleştiren kudret seninde vakti gelince karnına bi tane bebek yerleştirir elbet... Dua ile kal, iyi akşamlar canım...