• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

iyi geceler kızlar nasılsınız.Dün geceden beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var ara ara oluyor ve birkaç dakika sürüyor.sabah kalktığımda da bel ve kasık ağrısıyla uyandım.hafif batma ve sanki içimde birşeyler kıpırdıyor gibi damar atması mevcut.birlikteliğin 9. günündeyim.bat'a 5 gün var tahminen.ilk defa bu ay böyle değişik oluyor normalde adete 2 gün kala falan hafif ağrım olurdu.sizce yerleşme olabilirmi çok umutluyum yaa çok çok istiyorum.

1 aralık bat ama ben 15 de yumurtlama oldu senin erken olmuş galiba
Bu ay tutmadım geçen ay teste 16 ekimde yumurtlama olmuştu 4 ekimdi bat ama 2 gün geri çekti 30 dan 28 dustu doktor dusukten sonra bu ay normale dönmüştü dedi hatırlarsanız geçen adette et parçası pigti pıhtı kan gelmişti he bu ay birde kuru incir yedim adetten başlayarak kıza kaldigimdada yemistim doktor var bittikten 3 gün sonra başla çalışmalara dediydi

iyi geceler kızlar nasılsınız.Dün geceden beri kasıklarımda ve belimde inanılmaz bir ağrı var ara ara oluyor ve birkaç dakika sürüyor.sabah kalktığımda da bel ve kasık ağrısıyla uyandım.hafif batma ve sanki içimde birşeyler kıpırdıyor gibi damar atması mevcut.birlikteliğin 9. günündeyim.bat'a 5 gün var tahminen.ilk defa bu ay böyle değişik oluyor normalde adete 2 gün kala falan hafif ağrım olurdu.sizce yerleşme olabilirmi çok umutluyum yaa çok çok istiyorum.
Valla çok güzel belirtiler varmış ama herkesin bir olmuyor sabah test mi yapsan çıkarsa en azından bilirsin ne güzel olur

Bu ay tutmadım geçen ay teste 16 ekimde yumurtlama olmuştu 4 ekimdi bat ama 2 gün geri çekti 30 dan 28 dustu doktor dusukten sonra bu ay normale dönmüştü dedi hatırlarsanız geçen adette et parçası pigti pıhtı kan gelmişti he bu ay birde kuru incir yedim adetten başlayarak kıza kaldigimdada yemistim doktor var bittikten 3 gün sonra başla çalışmalara dediydi
Erken yumurtlamışım dedin die hatırlıyorum da canım. Bukadar erken kimsenin çıkmıyo sonuç maşallah bakalım daha beklemedeyim erken gibi

Babies16 Babies16
Canım parmakla kontrol etme anlatmistin ya baktım girisi yumuşakti ilerisinde yukari doğru sertti tam anlayamadım ama sorayım sana dedim:halay:
Yani ucundan basliyor yumusamaya.hemen anlasilmiyor o canim.her aksam gece yatmadan once muayene edip kiyaslayarak zamanla ogrenebilecegin bi metot.normalde yumurtlama donemini tayin etmek icin kullaniliyor aslinda.ama benim gibi duzensiz yumurtlayinca adet ten bigun oncede yumusak hissedebiliyorsun malesef..insallah vardir canim bu ay...topikte ay kalmiyor yaaa :KK51:

Tam olarak neresi ama girisindemi yoksa biraz daha ileri sokmak lazimmi parmagi benimkide yumusakti basinda bir yer ayy ne zormus anlamak:deli:
Canim yanlis bilgi bu.yumurtlama donemi yukarida ulasmasi zor olur.rahim agzi rahime cok yaklasir deligi acilir sperm girisi kolaylassin diye..yumurtlama donemi bitince asagi iner

Canim yanlis bilgi bu.yumurtlama donemi yukarida ulasmasi zor olur.rahim agzi rahime cok yaklasir deligi acilir sperm girisi kolaylassin diye..yumurtlama donemi bitince asagi iner
Yanlış anlamışız ozaman tamam yumuşaksa ya yumurtlamadır yada bebek anladım ben neyse bu durum karışık tecrübe lazım biz bekleyelim en iyisi

Back
X