- 22 Ekim 2016
- 261
- 382
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canm yaben kullaniyorum ondanmi gecikti benimde acaba
Valla aynı yaaa ama adetten 1 gün önce kanda yoktu adetimin 5. Günü olmadım henüzHerkese teşekkür ederim belim fena agriyo du sol tarafında batma olyodu birde durmadan yemek yiyodum gece bile kalkıp yemek yiyorum karnım kaziniyo
Ayyy keşke ya fatmaelifnur un tarif ettiği gibi felaket bir bel agrısı benm sağ tarafıma arada bi iğne batiyorama okudum nette alakasi yokmus aksine oda duzene sokuyomus belki hamileyizdir kiz belki gec dollenmedir
Yavaş yavaş yükseliyor aayy inş canm yabak canim ben adetimden 2 gun gece kan testi yaptim 0.100 cikti dun bi daha yaptrdm 1.25 cikti sabret adet olmazsan bsy vardr zaten
Bende göğüs belirtisi Yokgec dollenmeyse adetimin uzerinden 15 gun gecmesini beklicem netten arastrdm bak benim belim agridigi icin kac gundur is yapamiyorum kasiklarim agriyo goguslerim sis kac gundur inaallah vardir
Öyle perşembe yapıcambenim sis valla canim bende swnin gibiyim piskolojim allak bullak oldu ne adet oluyorum ne pozitif cikiyo hayirlisi diyip beklemek dusuyo bize