• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar kaşıklarınızı sağ sol bastığınızda bir taraf sert geliyor mu yada sadece bir yer agrıyor mu bir hamile arkadaşımız diyebilir mi

ama okudum nette alakasi yokmus aksine oda duzene sokuyomus belki hamileyizdir kiz belki gec dollenmedir

bak canim ben adetimden 2 gun gece kan testi yaptim 0.100 cikti dun bi daha yaptrdm 1.25 cikti sabret adet olmazsan bsy vardr zaten

gec dollenmeyse adetimin uzerinden 15 gun gecmesini beklicem netten arastrdm bak benim belim agridigi icin kac gundur is yapamiyorum kasiklarim agriyo goguslerim sis kac gundur inaallah vardir

Merhaba arkadaslar nasilsiniz benimde adet gunum gecti son adet tarihim 18 ekimdi 15 kasimda olmam gerikiyordu hala olmadim 3 gun once evde test yaptim negatif cikti asiri bel ve bacak agrim var ama adet olmadim testte negatif cikti yanlis olabilirmi acaba

bekle o zaman gulum seninde tam 15 gunun olshn yaptir gec dollenmede cunku 15 gun gecmesi gerekiyomis belki olusum surecindedir

Back
X