• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende yarin yaptirsammi acaba kan testi az cok belli olur dimi bide bu bacak agrisi sende de varmi sanki butun gun kosmusum gibi et keaigi oldu sanki

canim bende bel kasik ve gogus agrisi var yaptir kan testi icin rahat olsun insallah cikar bizede haber ver

Ne bilim umudunu kaybetme desem umutlanmakta cok kotu bu durumlarda ne kadar buyuk umut o kadar hayal kirikligi sanki

aynen ben kendi kendime karar aldim bu ay sonuna kadar beklicem sonra yaptiricam varsa cikar allahin izniyle adet olsaydim kac gundur bu agrilari cekiyorum olurdum aimdiye kadar oyke bi histe yok icimde

Bende oyle diyorumm olsam olurdum herhalde kac gundur bacagim agriyor belim desen oyle ama gelen giden yok kuru agri psikolojik olsa gecikme bu kadar olmaz herhalde ne adet oldum ne pozitif cikti baska birseymi var acaba diye yiyorum kendimi bi sefer sonra bu saat oluyor iste

yok oyle dusunme allahin izniyle bisey yoktue cikar insallah bak ben eylulde kimyasal gebelik gecirdim. dusugun arkasi tutar dediler bwnde hala olmadim

Yani ucundan basliyor yumusamaya.hemen anlasilmiyor o canim.her aksam gece yatmadan once muayene edip kiyaslayarak zamanla ogrenebilecegin bi metot.normalde yumurtlama donemini tayin etmek icin kullaniliyor aslinda.ama benim gibi duzensiz yumurtlayinca adet ten bigun oncede yumusak hissedebiliyorsun malesef..insallah vardir canim bu ay...topikte ay kalmiyor yaaa :KK51:

Canim yanlis bilgi bu.yumurtlama donemi yukarida ulasmasi zor olur.rahim agzi rahime cok yaklasir deligi acilir sperm girisi kolaylassin diye..yumurtlama donemi bitince asagi iner
Aralik gecince topigin adinin degismesini talep edicem yoneticilerden canim baya mesaj ve katilimci var geri cevirmezler heralde yani grup ayrilmiyoruz olmadi seni topik acarim listeyi oraya tasirim yillar gecipte bakî kalmasini istiyorum hamisler arkadasliklarimiz kopmasin zaman geçip 2.icin falan umutlarimizi paylasiriz

Canim o zaman benim yumurtlamam gecmismi oluyor sertti ya hani asagidaydi birde

Benim bir kizim var Allah bagislasin 2. Yi istiyoruz ve son 6 aydir duzenli be daha dikkatliyiz ama olmadi Allah verain insallah herkese tekde birakmasin insallah kizimdada baya sorunlu gecmisti dusuk tehlikesi vardi 6 ay ilac ve igne kullandim

Canlar birde benim uyaninca adet olmusum ya da olucakmisim gibi agrim oluyor üsutme diyemem corapla yatarim ben icim rahat etmez acaba diyorum idrar sıkısincami agri yapıyor çünkü wcye gecince biraz hafifliyor sonra batma seklinde devam ediyor kendimi zorlarsam agir is ayakta durma vs durumda şiddeti artıyor birde gaz sancim oluyor bunlr belirtiden sayilirmi ya:bicak:

Back
X