• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canlar birde benim uyaninca adet olmusum ya da olucakmisim gibi agrim oluyor üsutme diyemem corapla yatarim ben icim rahat etmez acaba diyorum idrar sıkısincami agri yapıyor çünkü wcye gecince biraz hafifliyor sonra batma seklinde devam ediyor kendimi zorlarsam agir is ayakta durma vs durumda şiddeti artıyor birde gaz sancim oluyor bunlr belirtiden sayilirmi ya:bicak:
Birebir aynısı bende oluyo şuan nöbetteyim ağrım arttı iyice

@ECEdeniz8107 merhaba canim ovu test koyuya yakin bebek geliyomu yoksaa insallah. ovu testte ayin kacinda cift cizgi yakalamistin yani adetin kacinci gunu ve bat ne zaman?

Bu sekilde koyu test gorup hamilede olan oldu adet olanda o yuzden bu teste umut baglama cok canim mesela Babies16 Babies16 ovu testte kopkoyu gördü ama gebelik yoktu. insallah hamileliktendir canim.
Aynen canim gecen hafta kopkoyu gordum ama dun hastalandim..bidaha kullanmayi dusunmuyrm ovu testini cunku onun belirledogi yumurtlama gunundede yumurtlamadim ben

Aralik gecince topigin adinin degismesini talep edicem yoneticilerden canim baya mesaj ve katilimci var geri cevirmezler heralde yani grup ayrilmiyoruz olmadi seni topik acarim listeyi oraya tasirim yillar gecipte bakî kalmasini istiyorum hamisler arkadasliklarimiz kopmasin zaman geçip 2.icin falan umutlarimizi paylasiriz

Canim o zaman benim yumurtlamam gecmismi oluyor sertti ya hani asagidaydi birde
Bata kac gun var.yumurtlamadan 2 3 gun sonra sertlesiyor gecmis olabilir..hamileliktede ortalama 2. haftada yumusuyor yani adet gunude baslayabilir yumusamaya adete 1 hafta kalada.oyuzden biraz vucudumuZla alakali canim bu her aksam yatmadan once bakilip tecrube ile ogrenilen bisey

Aynen canim gecen hafta kopkoyu gordum ama dun hastalandim..bidaha kullanmayi dusunmuyrm ovu testini cunku onun belirledogi yumurtlama gunundede yumurtlamadim ben
Babies16 Babies16 sen böyle deyince tedirgin oldum inan acaba bende yakalayamadim mi yum.u diye. Aralikta klomen kullanicam ama icimde cok rahat degil su acidan bu tur ilaclar dogal olarak erken menopoza sebep oluyomus. cocuk istedigimizde 28di yasim simdi 31.. doluya koysam almiyo boşa koysam dolmuyo canım sıkılıyo

ama okudum nette alakasi yokmus aksine oda duzene sokuyomus belki hamileyizdir kiz belki gec dollenmedir
Canım ben kanda negatifi gördüğümde tarlusal içerdim doktoruma sorup. Yani sen bilirsin tabi ama stresten gecikiyor da olabilir. Beni o belirsizlik sinir ettiğinden hemen adet olmak isterdim

Gunaydinnnlarr canlarrrr.....
S selifor canim bat 3 aralik bakalim sabir ve dua ile beklemedeyim insallah hayirlisi...

Sende cook umut vaadediyorsun canim insallah saglicakla gelir kuzucun.

Neden boyle soyluyorsun canim?Evet Allah her kulunu en sevdigiyle imtihan eder onemli olan bu imtihandan gecebilmek isyan etmemek.Eger rabbim sana simdi nasip etmediyse elbet bir hayir vardir.Sadece bir kez idrar testinde pozitif gormustun sanirim o yaniltablir bir arkadasn 4 testide pozitif oldgu halde kanda cikmams yokmus.Olablyor boylr seyler hersy bir imthan.Herseye sukretmrk gerek.Belki senin istedgin zamn hamile kalsan Allah im.gostermesin ama kaybedeceksin belki?Blki dogumda bise olcak belki?Herzamn niye olmuyo diye isyan etmden once bu yonde dusun.Bende mayis ayinda deli Gibi istiyordum butun dusuncem bu olmstu.Sonunda Rabbim nasip etti cok sevnmstim.Hemn hayaller kurmya baslamstim ona sapka bilr ormustum.Ama kalp atisi hic alinamado kac dr a gittim hepsi olmus bebegin dedi mecburen kurtaj oldum.Ama asla isyan etmedm cok agladim ama dyandim.Yinede sukrettim daha kotu durumda olanlari dusundum.Dogumda kaybedenleri elleriyle topraga verenleri.Allah im dusmanima bilr evlat acisi vermesin.Allah im sana ve tum isteyenlere en hayirli zamnda saglikli sekilde nasip etsin.Hep sukret cunku inan olanda mutlaka hayir vardir.Asla ps etme sen sana duseni yap gerisini rabbime birak tamam mi arkadasim uzulme artik sil gozyaslasini yeni ay yeni umut olana kadar pes etmek yok Allah tan umit hicbir zamn kesilmez O OL DER VE OLUR....
yaaa ne kadar güel konuşmussun bende o arkadaşım gibi bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama sonra topralıyorum kendimi . yazdıklarını okumak bana iyi geldi.

Biz eşimle tedaviye karar vermiştik. Nasıl olsa biz beceremiyoz dedik. Hsg çektirmiştim temiz çıktı sorun olmadığını bilmek rahatlattı. Ekim ayında aşılamayla olur sorun yok neyseki dedik. Sadece 10-12-14-16 günler ilişki oldu. Yumurtalıklarım ağrıyınca yumurtladım sandım. 2 gün falan bıraktık. 20-22 günler de ilişki oldu. Geç yumurtlamışım son 2sinden biri denk gelmiş. Adet günümde tabiki stres heyecan oldu. İnsanız yani mümkün değil. Biraz oluruna bırakmak lazım galiba. Yürekten dua ediyorum hepinize herkese. Aratmadan sağlıkla hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin Allahım
amin canımm ya senle konuşunca bende çok ümitleniyorumama bi yandan yine olmayacak diyorum. bu ay HSG çektirdim bende ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum benim doktorumda kızıyo ovulasyon testlerine gün aşırı beraberlik diyo adet olana kadar . istemesem bile mecbur oluyo yani. eşimin morfoloji %2 çıkmış o biraz beni korkutuyo. benimde sonuçlarım temiz çıktı Allaha şükür onunda ama işte bilmiyorum ki sebebi yok.

Hamile kalan arkadaşlar birşey sorcam. Hepiniz de gerçekten hiç kafanıza takmadığınız ayda mı hamile kaldınız??
Ben kafama takmadan duramıyorum. Çevremde herkesin ya bebeği var ya da hamile. Biliyorum herşey Allahtan. O nezaman isterse,nasıl isterse öyle olacak. Ama yinede kendime laf geçiremiyorum.
hepimiz aynı durumdayız sanırım canım ya. istemeyen arkadaşlarım bile hamile kaldı. ve tesadüf benimde etrafımda hep hamileee. artık fenalık geldi yani. dün bi arkadaşım doğum yaptı oraya gittik. öyle güzel öyle masum ki melek:( o emzirmeye çalışırken benim içim gitti. çok ağrım var dedi ama bebeği kucağına alınca herşeyi unutuyo. yaşamadan ne kadar güzel bi duygu görüyosun. Allahım en kısa zamanda bize de nasip etsin inşallah. duadan başka elden bişey gelmiyo ki. ağla zırla yine hüsran yaşa sonraki ay yine çabalıyosun. ama bende pes etmicem olana kadar uğraşıcam.

amin canımm ya senle konuşunca bende çok ümitleniyorumama bi yandan yine olmayacak diyorum. bu ay HSG çektirdim bende ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum benim doktorumda kızıyo ovulasyon testlerine gün aşırı beraberlik diyo adet olana kadar . istemesem bile mecbur oluyo yani. eşimin morfoloji %2 çıkmış o biraz beni korkutuyo. benimde sonuçlarım temiz çıktı Allaha şükür onunda ama işte bilmiyorum ki sebebi yok.
aybkmst aybkmst canim morfolojinin min %4 olmasini bekler uroloji dr.ları
seni endiselendirmek istemem ama belki vitamin belki gida takviyesiyle morfolojinin duzelmesi gerekebilir. ankarada unlu uroloji dr var Kaan Aydos. bu konuda uzman. kendi sitesinden mesajla test sonucunu gonderirsen 15 gun icinde cevap veriyor.

Back
X