• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adetten sonra 15 gun mu uyguladin canim sigan kurunu..bal tarcin kürü benimde yumurtalarimi cok artttirdi gercekten klomen etkisi yapiyor insana dogal yoldan.

Evet canim adetim 10 gun surdu 12.gunu basladim 15 gun sabah aksam uyguladim simdi 10 gun kala tekrar 7 gün yaziyordu ama saracoglu aranabiliyomus ona bi sorcam yumurtalarm catladi icmelimiyim diye

Canım seninle günlerimiz yakın. yumurtladığımız hafta olduğu içindir o şişlik daha çok erken.Ben yumurtlama haftasına yordum şişliği çalışmalara devam ediyorum. tabi erken yumurtladıysan olabilir bilemem yine de Allah büyüktür
Evet yaa, çok erken farkındayım.. Ne biliyim ilk defa olunca... Gerçi geçen ayda da daha önce yaşamadığım şeyler olmuştu. Noldu peki? Hala burdayım :KK70:
Belki daha önce böyle olup hamile olduğunu öğrenen, etrafnızda duyduğunuz birileri vardır diye bir danışayım dedim.

Evet yaa, çok erken farkındayım.. Ne biliyim ilk defa olunca... Gerçi geçen ayda da daha önce yaşamadığım şeyler olmuştu. Noldu peki? Hala burdayım :KK70:
Belki daha önce böyle olup hamile olduğunu öğrenen, etrafnızda duyduğunuz birileri vardır diye bir danışayım dedim.
Göğüslerimdeki şişlikle birlikte mor damarlar belirginleşmişti ilk gebeliğimde ben de onu bekliyorum şuan normal bi şişlik var.

Hsg isi ne oldu canim asilama yaptirsan eger oncesinde hsg cektir cunku bosuna yaptirmis olursun. tup bebek dusunuyorsan tabi bisey diyemem. yas kacti canim?
Tüplerin açık zaten dedi ama hiç hsg çekmedi amelytta açmış olabilirmi bilmiyorm aşılama istemiyorm ama mecbursa onu yaptırmadan önce dışarda hsg çektiririm genede 25 yaşındayım cnm sen

Evet canim adetim 10 gun surdu 12.gunu basladim 15 gun sabah aksam uyguladim simdi 10 gun kala tekrar 7 gün yaziyordu ama saracoglu aranabiliyomus ona bi sorcam yumurtalarm catladi icmelimiyim diye
Bidahaki ay 10 gun kala baslaniyor diye duydum bende..sen 15 gunluk olani gecen ay mi yaptin canim

Tüplerin açık zaten dedi ama hiç hsg çekmedi amelytta açmış olabilirmi bilmiyorm aşılama istemiyorm ama mecbursa onu yaptırmadan önce dışarda hsg çektiririm genede 25 yaşındayım cnm sen
Canım yasin daha genc bi sorunun yoksa acele etme derim bence. ben yas 34 canim bilmiyorm hakkimimzda hayirlisi canım

yükselmesi için bişey tavsiye eder diye
İçini ferah tut. Doktorum hsgden sonra 3 ay süre içinde çok yüksek ihtimal verdi. Olumlu düşün. Her şerde bir hayır vardır de her zaman. Rabbimin uygun gördüğü zaman en hayırlıdır biliyorsun. İnsan ilk başta çok üzülüyor bende yaşadım ama sonra iyi ki şimdi olmuş diyoruz. Allahım hayırlısıyla daha fazla aratmadan hepinize nasip etsin inşallah :dua:
Amin canım benim insallah bend senin gbi hsg sonrası hamile kalırım bana 2 ay bekle dedi olmazsa asılama

bat 7... hiç bir belirti yok :) bu ayda hüsran olacak biliyorum:((( ben de bu ay sizin şu çörek otu karışımınızı bu ay hem eşime hem kendime uygulayacağım... çörek otu bal tarçındı değil mi... iyi bir almam lazım birde :(

bat 7... hiç bir belirti yok :) bu ayda hüsran olacak biliyorum:KK43:(( ben de bu ay sizin şu çörek otu karışımınızı bu ay hem eşime hem kendime uygulayacağım... çörek otu bal tarçındı değil mi... iyi bir almam lazım birde :KK43:
Öyle olumsuz düşünme canııım inşallah vardır bişeyler bazılarının hiç belirti olmadan farkına bile varmadan hamile oluyomuş

Kızlar acil sorum var bugün bi idrar testi yapcam ama ilk idrarımı kapta bekletsem bişe olur mu sizce
Bildigim kadariyla alinan numune 24 saat icinde kullanilabiliyor. Uzerini temiz bir pecete ile ortup bekletebilirsin. Ben bir kez oyle yapmistim fakat tabi ki 24 saat sonra degil 1-2 saat sonra kullanmistim numuneyi.

Back
X