- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
Ins canim ya biraz canim sikildiDaha erken üzülmek için bat geçerse bidaha denersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canim ya biraz canim sikildiDaha erken üzülmek için bat geçerse bidaha denersin
İnşallah bizim bünyemizde ilk ay hamiş olanlardan olurİnşallahhhh.... Evett benide umutlandırıyo ilk kullanmada kalan ama aylarca kullanıp kalamayan da var yanii demekki neymiş heran herşey olabilirmiş bünye meselesi![]()
Bence vücuduna bir şans ver. Doktor vermediyse vardır bir bildiği. Rahat olmaya çalış özellikle ilişki zamanları ve görev gibi olmasın. Aşkınızın meyvesi sonuçtacgdmkrks canım ya bide sana şeyi sorcam.ben şimdi iki ay klomen kullandım çatlatma iğnesi progestan filan. sonra bu ay hsg çektirdim doktor 2 ay bekle dedi ama ilaç filan vermedi. sence kullansamıydım klomen? ya da diğer ay olmazsa başlayım mı şimdi geçti çünkü adetim biteli 1 hafta oldu.
Kizlar bat a 2 gun var ve gebelik testim malesef(Eki Görüntüle 1916098
Ağlamak istiyorum bıktım artık bunaldım sıkıldım herkesten herseyden bazen kimseyi görmek istemiyrm çok tahammülsüz oluyorum
Kizlaaar bat a 3 gun var ve az once test yaptim malesef negatiiiiiiiffffff![]()
Canim benim ne yapalim ne gelor elden ...Hayırlısı olsun canım adet olana kadar ümidini kesme
Bende testte iki çizgi çıktı ne oldu gördünüz kan negatif bu daha kötü
Canim benim ne yapalim ne gelor elden ...

Dimi birde o var canim yumurtlamayi bilmeyince gec erken anlamiyor insan o yüzden silik cikabilir bende ozeniyorum koyu çizgiye ve öyle yapip saklamak istiyorum insaAllah nasip olurVarsa bile çıkmıyo ya bazen kesin olsun diye dedim. Aslında bana kalsa gecikmesini bekle direk kan testi yaptır derim. Kesin cevabı almış olursun. Ben acabalardan çok sıkılmıştım ama şu idrar testinde kopkoyu görenlere de çok özenmiştim. Öğrendikten sonra idrar yaptım yine de koyu göremedim

Canım gecikmesini bekle belki değerin henüz yükselmemiştirKizlar bat a 2 gun var ve gebelik testim malesef(Eki Görüntüle 1916098
İnşallah canım inşallahDimi birde o var canim yumurtlamayi bilmeyince gec erken anlamiyor insan o yüzden silik cikabilir bende ozeniyorum koyu çizgiye ve öyle yapip saklamak istiyorum insaAllah nasip olur![]()
benim de içimde kaldı.Karnım ağrıyo yine kırmızıları görcem büyük ihtimal her ay aynı sey daha ne olsunNeden canım?
Bende :-(Karnım ağrıyo yine kırmızıları görcem büyük ihtimal her ay aynı sey daha ne olsun
Benim de bat14 kasımdı, gecikeli 9 gün oldu, idrar tatım düne kadar her sabah bi tane, negatif çıktı, belki geç döllenmedir diye, şüpheli ilişkiden sora 14-15 gün sonra varsa çıkar diyorum, işallah vardır da çıkar...gec dollenme ne kadar suruyor acaba 15 gunum dolunca tekrar kan vermeyi dusunuyorum