• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlaar ya acaba pembe leke yerleşme kanaması fln olabilir mii ? Öyle bir şey yaşayan var mı ya ben hamileyim diye düşünmek istiyorum hala

iyi akşamlar kızlar.bata 3 gün var.bugün erken gösteren gebelik testlerinden yapmıştım negatifti.akşam eşimle hastaneye gittik beta hcg 2.00 çıktı ama doktora gösteremedim.sonuçlarla ilgili çok bilgim yok.sizce ne demek bu

iyi akşamlar kızlar.bata 3 gün var.bugün erken gösteren gebelik testlerinden yapmıştım negatifti.akşam eşimle hastaneye gittik beta hcg 2.00 çıktı ama doktora gösteremedim.sonuçlarla ilgili çok bilgim yok.sizce ne demek bu
0-5 arası normal değer seninki de 2 hamilelik yok şuan.. adet günün geçsin tekrar test yaptır değerlerin artarsa hamilesin demektir.

@friendly8584 S selifor kızlar çok garip ki benim herzaman yoğun akıntım olur adet olmaya başladığımdan beri dr normal olduğunu söyler hep bünyem yapıyormuş. Herneyse uzun uZun anlattım ama hiç akıntım yok ve çok şaşkınım

@friendly8584 S selifor kızlar çok garip ki benim herzaman yoğun akıntım olur adet olmaya başladığımdan beri dr normal olduğunu söyler hep bünyem yapıyormuş. Herneyse uzun uZun anlattım ama hiç akıntım yok ve çok şaşkınım
Bu ay farkli mı yani canım her ay akıntın vardı bu ay yok mu

Kizlar merhaba ben yeni uyeyim. Sag kasigimdaki batma sebebi ile Adetimden 4 gun once doktora gittim kan testi yapti ve sonuc negatif cikti bu gun adetim gecikeli 3 gun oldu ve ben adet belirtisine dair hic bisey yasamadim normalde cok aci cekerim bi gun onceden baslar agrilarim ama bu ay hic bisey yok bu gun 3. Gunum adet olmadim ve karnimin alt kisminda sislik var ara ara sancim oluyo surekli idrare cikiyorum ama az az geliyo surekli ve cok acikiyorum sizce hamile olma olasiligim nedir? Acil cevaplarmisiniz? Yarin idrar testi yapsam mi?

Back
X