Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat: Beklenen Adet TarihiKizlar bat ney
Çöktük o haberi duyuncaBence bi kac doktora daha bakinin eger bi tane bile sperm varsa insAllah olu..benim kuzenimde bitane dahi sperm yok yillardirda olmuyo ailece hepimiz cok uzuluyoruz Allah kimsenin basina vermesin
İnşallahTskler canım bende yeni katıldım aranıza. Bir buçuk yıllık evliyim ilk kez klomen kullanıyorum inş güzel haberler alirim
Benim kullandığım ilaç yok ama esim tansiyon ilacı kullanıyo . .. Böbrek hastası birde kemik erimesi olunca kendini suçlu hissediyor bırak git beni diyo benden es de olmaz koca da olmaz diyo npcm bilmiyorumKullandığın herhangi bir ilaç var mı tatlım
0-5 arası normal değer seninki de 2 hamilelik yok şuan.. adet günün geçsin tekrar test yaptır değerlerin artarsa hamilesin demektir.iyi akşamlar kızlar.bata 3 gün var.bugün erken gösteren gebelik testlerinden yapmıştım negatifti.akşam eşimle hastaneye gittik beta hcg 2.00 çıktı ama doktora gösteremedim.sonuçlarla ilgili çok bilgim yok.sizce ne demek bu
Bu ay farkli mı yani canım her ay akıntın vardı bu ay yok mu@friendly8584 S selifor kızlar çok garip ki benim herzaman yoğun akıntım olur adet olmaya başladığımdan beri dr normal olduğunu söyler hep bünyem yapıyormuş. Herneyse uzun uZun anlattım ama hiç akıntım yok ve çok şaşkınım
teşekkürler canım cvbın için.negatif falan yazmıyordu artma ihtimali olurmu yani.0-5 arası normal değer seninki de 2 hamilelik yok şuan.. adet günün geçsin tekrar test yaptır değerlerin artarsa hamilesin demektir.
Bana uyaarWatsap grubu yapsakmı kızlar ulaşmak daha kolay olur uyarmı size ??
Aynen öyle vallaBu ay farkli mı yani canım her ay akıntın vardı bu ay yok mu
gebelik olursa artar canım batın geçmesini bekleteşekkürler canım cvbın için.negatif falan yazmıyordu artma ihtimali olurmu yani.![]()
Bana uyaar
Ayy hayır olsun o zaman canım ya kurulukta oluyormu bilmiyorum hamilelikte ama hic olmayan bir durumsa umut var demektirAynen öyle valla

inşallah ya bugün idrar testinde negatif görünce tüm umudumu kaybettim ama kana baktırıp kesin emin olmak istedim.yine dayanamadım yani.en azından bir umut...gebelik olursa artar canım batın geçmesini bekle