• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Normalde yumurtlama döneminde olman lazım yada yeni bitti yumurtlaman henüz belirti için çok çok erken bizim 7 gün var biz bile belirti için erken diyoruz. Siz çalışmalara devam edin

benım adetlerım duzensız o yuzden yumurtlama donemım hıc bellı degıl canım :S gecen ay laparoskopı oldum bıde kıstelrımden kurtuldum adetımden sonra hemen basladım calısmaya bu ay o yuzden tutma ıhtımalı vardır dıye ümitlendım bıde bu amelıytlardan sonra %80 mıs tutması :D adetten sonra hamıle kalanda cok varmıs umutlanıyor ıste ınsan

Ben 2 kilo verdim yine de şişkinlik var. Yani normal daha vücudumuz yeni adapte olmaya çalışıyor. Çocuk olmaz ona karışırlar olur ona karışırlar. Doğar ikinciye karışırlar. Sanki başka işleri yokmuş gibi

Bazen iyi niyetten cok art niyet hissetmiyor degilim. Herkes kendi hayatina baksa keske...

Kizlar ustteki aksam yaptigim alttaki sabah yaptigim test. Ama saat 8 falandi yaptigimda tek cizgiydi 11 falan olunca bu sekilde olmus

Eklentiler

• 20161124_141144_HDR.webp
    20161124_141144_HDR.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 70
Back
X