• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

hafta başında göğüsler şişti .. genel bi akıntı var sürekli sarı baya..ara ara bi mide bulantısı oluyo.. kasık ağrısı ve yumurtalıklarımda hassasiyet..
adet belirtilerim yani .. akşam bi ovulasyon testiyle bakıcam eve gidince ..
Aaay banada haber et canim bende halsizlik ve ruya gormenin disinda belirti yok. Bide disim agrimakla agrimamak arasinda gidip geliyor.

upload_2016-11-24_15-53-59.webp

Kızlar?????

cok rahat gectı cok az agrım oldu iyiki yapmısım dedım canım kurtuldum agrılı sancılı gunlerden şükür.bursada pembe mavı hastanesınde oldum. ilk adetımde cok rahat gectı sukur normalde acillik oluyodum serumlar ılaclar of :KK43:

Ben de aynı durumdayım canım. Her adet dönemim kabus gibi. Üç tane miyomum var rahmimin dışında. Toplam büyüklükleri 5 buçuk santime ulaşmış. Laparoskopi ile bunlar alınacak. Rahim girişinde ve belki içerde başka yerlerde de polipler var, histereskopi ile de bunlar temizlenecek. Şu anda sigortadan provizyon alınmasını bekliyorum, inşallah onay verir de ben de bir an önce olur kurtulurun.

Teşekkür ederim bat 11 aralık.
Kısaca kendimi anlatayım evliiliğimiz 3 yıl olacak hala bebiş yok pazartesi rahim filmi çekildim açık çıktı şükür 1-2 ay bekliycez. Dokror 10 gün ilişki yasağı verdi bu ay geçte olsa tutunur inşallah
Allahim tez vakitte nasip etsin canım

ay bende rüyamda gebelik testi yapıyorum dijitalmiş.. 10 dan geriye sayıp sonuç çıkacak.. bir türlü geri sayım bitmedi :)))

Ohoo rüyamda kaynanam altın bilezik veriyodu bana geçen hafta. Papağanlarımız var evde. Onlar rüyama girdi yumurtaları varmışmış :) sonraaa test yapıyodum pozitif çıktı idrar testi :) ne ruyalar gordum geçen hafta. Şimdi adet sancısı çekiyorum olmadım ama daha. Ayy inşallah olmayız

Mune Mune bilgi verebilir misin?
Merhaba,
elbette bilgi veririm, üyelik sahte değil ama banlanma sebebi yüzünden profilinde öyle yazıyor.
Banlanma gerekçesi bu topikte kurulan whatsapp grubunun reklamını yapıp üyeleri o gruba davet.

Sizler bu siteden farklı mecralarda istediğiniz gibi gruplar kurabilir, o gruplarda yazışabilirsiniz ama burada alenen grup kurduk, sende gel, numaranı yaz vb yazışmalar olmaması kaydıyla.

kızlar ben bugün doktora gittim batın 3 günündeyim hormon testi yaptı alttan muayenede temiz cıktı hsg rahim filmi için gün verdi 30 kasım çarşamba çekilicem :(

Back
X