• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar sormuştum ama kimse görmemiş sanırım bu ay ilk defa klomen kullandım bugün doktora gittim istenilen sonuca gelmemiş ama yumurtan büyümüş c.tesi pazar Çarşamba ilişki önerdi sizce normal mi? Klomen den çok umudum vardı üzüldüm bu kadar mi tembel yumurtalarım diye :(

Kızlar Merhaba forumu sürekli takip ediyordum ama daha yeni üye oldum 9 aylık evliyim adetim bu ay gecikti ne adet belirtisi ne hamilelik belirtsi var sadece çok fazla Karnım acikiyor bu ara okadar 3 gün önce test yaptım negatif sizce belirti olmadan hamilelik olabilir mi ?

Kızlar sormuştum ama kimse görmemiş sanırım bu ay ilk defa klomen kullandım bugün doktora gittim istenilen sonuca gelmemiş ama yumurtan büyümüş c.tesi pazar Çarşamba ilişki önerdi sizce normal mi? Klomen den çok umudum vardı üzüldüm bu kadar mi tembel yumurtalarım diye :KK43:
Boyutlarını söylemedi mi canım? Bende bir kac ay önce denedim klomen ilk ay etki etmeye bilirmiş benimde 2 yumurta oluştu diğer ay hayıt tohumu kaynatıp içtim 5 yumurta oluşmuş ve hepsi 18-20 aralığındaydı dr şaşırdı hamilelik oluşursa çoğul gebelik olacak dedi ama tutmadı. Gelecek ay dene derim birşey kaybetmezsin.
Beb aydında ikamet ediyorum o yüzden burada pahalı 650 ödedik canım film için

Boyutlarını söylemedi mi canım? Bende bir kac ay önce denedim klomen ilk ay etki etmeye bilirmiş benimde 2 yumurta oluştu diğer ay hayıt tohumu kaynatıp içtim 5 yumurta oluşmuş ve hepsi 18-20 aralığındaydı dr şaşırdı hamilelik oluşursa çoğul gebelik olacak dedi ama tutmadı. Gelecek ay dene derim birşey kaybetmezsin.
Beb aydında ikamet ediyorum o yüzden burada pahalı 650 ödedik canım film için
Hayır canım söylemedi ama kasık ağrım var yumurta büyümüş çatlar inşallah. Hayit tohumunu almıştım ama şuan kullanmam doğru olur mu ? Birde bebek denememizin 3. Ayı bu ay aşılama düşünüyorum çok mu erken acaba

Kızlar Merhaba forumu sürekli takip ediyordum ama daha yeni üye oldum 9 aylık evliyim adetim bu ay gecikti ne adet belirtisi ne hamilelik belirtsi var sadece çok fazla Karnım acikiyor bu ara okadar 3 gün önce test yaptım negatif sizce belirti olmadan hamilelik olabilir mi ?
Oluyor canım.

Hayır canım söylemedi ama kasık ağrım var yumurta büyümüş çatlar inşallah. Hayit tohumunu almıştım ama şuan kullanmam doğru olur mu ? Birde bebek denememizin 3. Ayı bu ay aşılama düşünüyorum çok mu erken acaba
Yani erken bence aşılama için ama yaşınız ilerlediyse daha fazla geç kalmayalım diye düşünüyorsanız olur.. Bir dahaki adetle başlayın derim şuan farklı birşey olabilir yanlış yönlendirmeyeyim

Yani erken bence aşılama için ama yaşınız ilerlediyse daha fazla geç kalmayalım diye düşünüyorsanız olur.. Bir dahaki adetle başlayın derim şuan farklı birşey olabilir yanlış yönlendirmeyeyim
Yok 22 yaşındayım eşim 25 sadece sabırsızım doktor sende bi sorun yok eşin de test olsun gelecek ay dedi. Klomen i ne kadar süre kullandınız o dönemlerde size iliski Günlerini doktor mu önermişti ?

Gerçekten mi inşallah okadar stresliyim ki 9 aydır korunmamiza rağmen olmadı bebeğimiz sanki hiç anne olamicakmisim gibi hissetmeye başladım artik malesef teşekkür ederim yanıtın için
Herhangi bir rahatsızlık varmı sende. Canım biz kendimizde belirti aradık durduk bazılarımız hamilelik belirtisi Yaşadı ama hamile kalamadı bazıları da yaşamadan hamile kaldı. En büyük belirti adet gecikmesi

Yok 22 yaşındayım eşim 25 sadece sabırsızım doktor sende bi sorun yok eşin de test olsun gelecek ay dedi. Klomen i ne kadar süre kullandınız o dönemlerde size iliski Günlerini doktor mu önermişti ?
O zman acele etmeyin derim klomenle olabilir deneyin bir süre. 4 ay filan denedim evet dr kendi söylüyor

Herhangi bir rahatsızlık varmı sende. Canım biz kendimizde belirti aradık durduk bazılarımız hamilelik belirtisi Yaşadı ama hamile kalamadı bazıları da yaşamadan hamile kaldı. En büyük belirti adet gecikmesi
yok canım hastaneye gittim hiç bir problem gözükmedi ama yine de hamile kalamadim öyle çok istiyorum ki anlatamam ama nasip olmadi daha sürekli vücudumu dinliyorum bende bi belirti var mı diye ama sonuç hep husran

İyi akşamlar bişey sormak istiyorum benim bugün regl günüm ama olmadım, yarın için randevu aldım hormon testi yaptırmam lazım, eğer yarın sabah regl olursam 1. gün hormon testi doğru sonuç verir mi sizce ?

Haftasonu gidemem çünkü pzt de geç olur dimi..

BATLAR
S selifor 28 Kasım:KK31:
@ECEdeniz8107 26 Kasım
@ayca152012 26 Kasım
@Almila93 26 Kasım
@Globalist 26 Kasım
@durubebek123 26 Kasım
@Zanamm174 27 Kasım
@Asimisa 27 Kasım
@Nurumcan94 27 Kasım
Aynur5656 Aynur5656 27 Kasım
@Aylini1981 28 Kasım
@hiranur3419 28 Kasım
@SedaUmut 28 Kasım
@eflasun 29 Kasım
@yagmur_20 29 Kasım
@Ozlmugr 29 Kasım
@Goforlife 29 Kasım
@alars 29 Kasım
@Paramedik92 30 Kasım
@neseliii34 30 Kasım
@denizvemehtap35 30 Kasım
@ayllllliiiin35 1 Aralık
@friendly8584 1 Aralık
@tugce-27 1 Aralık
@lale_cik 1 Aralık
@krds25 1 Aralık
@Pariskizim 1 Aralık
@cigdemmm26 2 Aralık
@Nrshkya 2 Aralık
@Piraye089 2 Aralık
@hafsa nil 3 Aralık
@Ay-n ilk Hali 3 Aralık
@tugken 3 Aralık
@2miracles 3 Aralık
@Emineeemm 3 Aralık
@zyekici 4 Aralık
@Assos 5 Aralık
@Pirdin 5 Aralık
@Kuebak 5 Aralık
@kutuphanekedisi 6 Aralık
@Busra ozsoy34 6 Aralık
@Sevda8888 6 Aralık
@0Tugce0 6 Aralık
@mhrgzlm 6 Aralık
@Asyahasret 6 Aralık
@maya_gallo 7 Aralık
@Tugbafatih1234 7 Aralık
@Selinokay 9 Aralık
@yelsem 9 Aralık
@tulinkrc 9 Aralık
@bitanecikk 10 Aralık
@Cennet irmagi 10 Aralık
@aybkmst 11 Aralık
Eylulll09 Eylulll09 11 Aralık
@rkybhdr 12 Aralık
@BenanAsiye 12 Aralık
@YaKaMoZz-z 12 Aralık
@SUU 13 Aralık
@Gamzecannn 13 Aralık
buse smile buse smile 13 Aralık
@Poncito 15 Aralık
@MelekDiliyorum 15 Aralık
@Masalll92 16 Aralık
@kafamdasorular_ 16 Aralık
@Frida1kahlo 16 Aralık
@mavitosbaa 17 Aralık
@bebegim-gel 17 Aralık
@Beratnisa 17 Aralık
@okeanoss00 18 Aralık
@tugsem_10 18 Aralık
@guldencik 19 Aralık
@TUBA48 19 Aralık
@busra_brt 19 Aralık
@kubito 20 Aralık
@Hayal dunyam 21 Aralık
@Artemiss_ 21 Aralık
@tomrs 22 Aralık
@Babies16 26 Aralık

HAMİLELER
Dontsay Dontsay KIZ:anneadayı:
@Sup3risi :anneadayı:
@madame wuu :anneadayı:
@Frkzhd :anneadayı:
@Gunayfur :anneadayı:
@Misk-i amber :anneadayı:
@onurumbenim :anneadayı:
@lucccck :anneadayı:
@er_sev :anneadayı:
@angelina 34 :anneadayı:
@ladys_girl :anneadayı:
@coffee84 ERKEK:anneadayı:
@Bekayyy ERKEK:anneadayı:
@Zuzu minnos :anneadayı:
@Beklenencanim :anneadayı:
@Tombikstugba :anneadayı:
@Meyvelipasta1 :anneadayı:
@TuruncuHayal :anneadayı:
@smy11 :anneadayı:
@Morenam :anneadayı:
@snesrn :anneadayı:
@Esraerol :anneadayı:
@busraturkmen :anneadayı:
@Princess91 :anneadayı:
@melo11 :anneadayı:
@zuhrealam :anneadayı:
@Lovepinkbm :anneadayı:
@tontis76 :anneadayı:
@cgdmkrks :anneadayı:
@Sb12345 :anneadayı:
@sevilan :anneadayı:
Mina sevde :anneadayı:
@Mangetsu :anneadayı:
@senzalize33 :anneadayı:
@Burcu251 :anneadayı:
@seydarella :anneadayı:
@ervil :anneadayı:
@sweett_ :anneadayı:
@fatos55 :anneadayı:
@ummulurve :anneadayı:
@yesilbalon :anneadayı:
@nothinggg :anneadayı:
@melegini_bekliyor :anneadayı:
@bulut29 :anneadayı:
@ALYALAL :anneadayı:
Krizantem cicegi :anneadayı:
@Sarisinbebek :anneadayı:
@tugceavhn :anneadayı:
@Pembegelin01 :anneadayı:
@Mrvmdpl :anneadayı:
@Senur94 :anneadayı:
meyis pelin :anneadayı:
@Burmera :anneadayı:
@Missyiru :anneadayı:
@Balcicekk33 :anneadayı:
gri penguen:anneadayı:
@ferishhh :anneadayı:
@bebem88 :anneadayı:
@nazlieylul :anneadayı:
@elmol :anneadayı:
@sensiz__asla123 :anneadayı:
@Prenseslale :anneadayı:
@xecexeza :anneadayı:
@siyahinci021 :anneadayı:
@fly0513 :anneadayı:
@Mrsbicak :anneadayı:
@Tugceilker :anneadayı:
@fatmaelifnur :anneadayı:
@Sessiz nehir :anneadayı:

Bnde varim bat 27 kasim:KK49:1 haftadir sabahlari midem cok bulaniyor:dua:Hadi hayirlisi.Rabbim hepimize hayirli bir evlat versin en kisa zamanda:nazar:

Back
X