• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yok canım hastaneye gittim hiç bir problem gözükmedi ama yine de hamile kalamadim öyle çok istiyorum ki anlatamam ama nasip olmadi daha sürekli vücudumu dinliyorum bende bi belirti var mı diye ama sonuç hep husran
Amin inşallah ben her dua ettiğimde isteyen herkese diye ediyorum. Kaç ay yada kaç yıl oldu isteyeli?

Biz bu ay biraz sikintili bi dönem gecirdik cok bi birlikteligimiz olmadi 2 yada 3 kez canim koskoca bir ayda o yuzden ocaga kismet insallah :) belirti falan var mi sizde
Şuan yaklaştıkca stres olduk vallahi. Kasık ve bel ağrım var birde uyku hali çok yeme var bunlar belirtimidir bilemiyorum yoksa kendi hüsnü kuruntummu bilmiyorum

Şuan yaklaştıkca stres olduk vallahi. Kasık ve bel ağrım var birde uyku hali çok yeme var bunlar belirtimidir bilemiyorum yoksa kendi hüsnü kuruntummu bilmiyorum
Bunlar tabiki belirti canim ama bazen psikolojikte oluyo ben cok yasadim insallah vardir dualarim sizlerle girip arada konulara bakiyorum ama yetisemiyorum yarim yarim takip edebiliyorum :) Umarim bu ay bebisleriniz size tutunmustur:)

İyi akşamlar bişey sormak istiyorum benim bugün regl günüm ama olmadım, yarın için randevu aldım hormon testi yaptırmam lazım, eğer yarın sabah regl olursam 1. gün hormon testi doğru sonuç verir mi sizce ?

Haftasonu gidemem çünkü pzt de geçolur dimi.. S selifor

Bunlar tabiki belirti canim ama bazen psikolojikte oluyo ben cok yasadim insallah vardir dualarim sizlerle girip arada konulara bakiyorum ama yetisemiyorum yarim yarim takip edebiliyorum :) Umarim bu ay bebisleriniz size tutunmustur:)
İnşallah canım diyorum ki hadi acıkma ve uyku hali psikolejik ama bel ve kasık ağrım ciddi var

Screenshot_2016-11-24-23-01-49-1.webp

Canlar ben döngümu hesaplarken duzensiz olmasini gozardi et demisim alttakini acarak kapalı olmasi lazimken öyle 28i olmustu batim simdi 4 gun ileri atti ben yinede 28inde yapicam testi:bicak:
@friendly8584 Pariskizim Pariskizim

Ay kizlar bi de canımı sıkan konu esimin dr un iliski gunu vermesine sinirlenmesi.sanki tas atiyor da kolu yoruluyor .dr a mi guveniosn bana mi diyor.

Ay hadi insallah canim benim ya keske bende bu ay umutlanabilseydim bu bile cok guzel en azindan acaba var mi diyosun pozitif dusun pozitif sonuc al canim benim insallah Allahim versin artik :)
Aminnn çok sağol hepimize tüm isteyenlere bebiş versin Allahım hayırlısıyla inşallah

İyi akşamlar bişey sormak istiyorum benim bugün regl günüm ama olmadım, yarın için randevu aldım hormon testi yaptırmam lazım, eğer yarın sabah regl olursam 1. gün hormon testi doğru sonuç verir mi sizce ?

Haftasonu gidemem çünkü pzt de geçolur dimi.. S selifor
Ben 3.gunu vermiştim canım 1.gunde olurmu bilmiyorum ama ya yarin olmazsan ki zaten hormon testi icin randevusuzda gidebilirsin sonucta bu günü kesin belli olan birsey degil dersin doktora seni kana yonlendirir

Ben 3.gunu vermiştim canım 1.gunde olurmu bilmiyorum ama ya yarin olmazsan ki zaten hormon testi icin randevusuzda gidebilirsin sonucta bu günü kesin belli olan birsey degil dersin doktora seni kana yonlendirir

A bak bunu bilmiyodum saol canım sıra bulmak çok zor oluyo da ondan panik yaptım pzt direk doktora çıkarım o zaman 3 yada 4. gün durumuna göre.. ki inşallah hamileyimdir gerek kalmaz ☺☺

Back
X