- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
insaAllah canım ya totem yaptım gerçek olsun kalsin böyle insaAllah pazartesi test yapicam bakalımCanım takvim gördüm nasıl sevindim hamile misin?
Ay çok heyecanlandım yaa![]()
Sen nasılsın iyimi bebis

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insaAllah canım ya totem yaptım gerçek olsun kalsin böyle insaAllah pazartesi test yapicam bakalımCanım takvim gördüm nasıl sevindim hamile misin?
Ay çok heyecanlandım yaa![]()

Canim iyiyim sukur sen nasilsin bak hic bulantiN yoktu niye yok derken simdi ben burdayim anneee diye bagiriyo sana:) 3 ayini bitir bulantilarinda kesilecek insallah yeterki saglikli olsun. Benim bat 1 Aralik ama bi ümitsizlik coktu icime. Gerci boyle daha iyiyim az bile umut olunca kendimi sasiriyorum napcagimi bilemiyorum. boyle yokmus olmadi gibi davraninca diger aya odaklanip mutlu oluyorum. Defalarca kurtaj oldum sonrasinda 40 gun adet olmayi bekledim dr 3 ay ara veriyosun kurtajdan sonra dedi bebegi deneyemedik bile. o yuzden su anki halime bin şükür tutmasada deneyebiliyorum bu Allahin lütfu. Cinsiyeti belli olunca yaz mutlaka tamam mi canim Alaha emanet olun bebisinle.Canım naieler yapıyorsun seni merak edip öyle girdim artık cok bulantım var giremedim bayadır neden ümidin kırıldı bat ne zaman neler oldu anlat bana merak ediyorum.
Canim kusurabakma nick ini animsayamadim degistirdin mi? bebek yok henuz insallah Allah sagliklisini hayirlisini nasip ederCanim seni merak ettim naptin nasil gidiyo var mi bebis
Ben gunicinde yine ovu test yaptim belli belirsiz ikinci cizgi vardi. Bilmiyorum canim yaa olmadi gibi geliyo bu ay.Neden neoldu bende ovu test yaptım tek çizgi
Canim uygulamani pek anlayamadim ama normalde kac gunde adet oluyosun? senin hesabina gore bat ne gun?Eki Görüntüle 1916738
Canlar ben döngümu hesaplarken duzensiz olmasini gozardi et demisim alttakini acarak kapalı olmasi lazimken öyle 28i olmustu batim simdi 4 gun ileri atti ben yinede 28inde yapicam testi
friendlyfriendly @Pariskizim
3 ay canımSon gebelikten ne kadar sonra hamile kaldin canim.
insaAllah pozitifi görücez canım icini ferah tut aslinda beklenti icine girmemkle iyi yapiyorsun sonra üzülüyor insan gerçekten
Canim 1 senedir adetlerim cok duzensiz pko yok ama duzenli olmuyor o yüzden bilemiyorum bu 33 günlük veri 1 yilin ortalamasıCanim uygulamani pek anlayamadim ama normalde kac gunde adet oluyosun? senin hesabina gore bat ne gun?
Aminnnn tatlım dua et bizeGünaydın kızlar bol hamiş haberli bir gün olsun inşallah![]()

insaAllah pozitifi görücez canım icini ferah tut aslinda beklenti icine girmemkle iyi yapiyorsun sonra üzülüyor insan gerçekten
Canim 1 senedir adetlerim cok duzensiz pko yok ama duzenli olmuyor o yüzden bilemiyorum bu 33 günlük veri 1 yilin ortalaması
Canim gunaydin pazartesi adetin kacinci gunu oluyor peki? benim genelde 30 gunde olur ama 29 ve 31 gunde oldugumda oluyor o yuzden ben 31 gune gore bat tarihi veriyorum hep sana. Canim inan umutlanmamak cok iyi geliyo ben fazlasiyla kaptiriyorum kendimiinsaAllah pozitifi görücez canım icini ferah tut aslinda beklenti icine girmemkle iyi yapiyorsun sonra üzülüyor insan gerçekten
Canim 1 senedir adetlerim cok duzensiz pko yok ama duzenli olmuyor o yüzden bilemiyorum bu 33 günlük veri 1 yilin ortalaması
Amin inşallah tutarinsaAllah canım ya totem yaptım gerçek olsun kalsin böyle insaAllah pazartesi test yapicam bakalım
Sen nasılsın iyimi bebis![]()
bendeKızlar ya bat 30 kasım. Dün ve önceki gün test yaptım negatif çıktı. Biliyorum erken ama kendimi tutamıyorum sonra canım sıkılıyor![]()
belirtilerin var mi arkadasimmKızlar ya bat 30 kasım. Dün ve önceki gün test yaptım negatif çıktı. Biliyorum erken ama kendimi tutamıyorum sonra canım sıkılıyor![]()
belirtilerin var mi arkadasimm
Kizlar ben sonucumu aldim Allahima şükürler olsun yükselmiş değer 74,40 olmuş :)
Günaydın kızlar bol hamiş haberli bir gün olsun inşallah![]()