• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ebe gumeci otu bir demet maydonoz bir demet yesil nane 1 kuru sogan 2 kilo sutun icine koydum 3 gun sabah aksam oturdum buharina. arti klomen progestron ve folik asit kullandim son olarakta sogan küru yaptim. eger beliniz agriyorsa gogusleriniz sis akintiniz cok geliyosa son olarakta kasiklariniz agriyo bir bardaga idrarinizi yapin beyaz tomurcuklar gorceksiniz pecete tanecikleri gibi kucuk kucuk. bu sabah oyle yaptim ve acile gittim pozitif

suan soyledıklerının hepsı var bende bırtek gögüsten anlamadım bırsey agrısı falanda yk ama ıdrarım koyu sarı ve tortular var :D sağ kasıgım arada agrıyor :O sankı kasıgımda kalp atıor gıbı oluyor bu arada allah kucagına almayı nasıp etsın

Merhaba kızlar,
Adet olduğumdan beri yazmıyordum nasılsa hamilelik şüphem yok diye biraz uzak kaldım biraz da işe güce daldım.
Ha oldum ha olucam diye beklemek zor, bekleyenlere Allah sabır versin :)
Benim geçen bilenler bilir ilk denememdi zaten olmayınca hemen gidip spora yazıldım 6 Aylık :)
6 Ay sonra 47 kiloya düşüp öyle hamile kalmayı planlıyorum. Şuan kilom 53, program yaptık spor merkezinde :)
Tabii doğum kontrol hapı vs. kullanmayacağım herhangi bir gecikme durumunda tekrar burdayım.
Ara ara girip bat bildiririm.
Sevgiyle kalın, pes etmek yok öpüyorum..

Gözünaydın canım yaa sağlıklı hamilelikler olsunn inşallah :KK68:

Günaydın canlar :))

Dün Tarlusal kullanımın bitti bakalım ne zaman adet olacam yaa :mad: Adetin 2.günü doktora gidecem klomene başlayacak bekliyorumm bakalım :ukala::ukala:
Kaç gün kullandın? 5 gün sabah akşam kullanıldığında bir kaç gün içinde oluyor.

@friendly8584 S selifor kızlarr günaydınnn resmen rüyalarımı bile ele geçirdi bu düşünceler rahatsız olmaya başladım rüyamda test yapıyorum çift çizgiyi gördüm sonra minik bir pırtı geldi çamaşırıma. Yaaa vallahi şaka gibi kan ter içinde uyandım resmen
Aynen canım ya biz gecemizi gündüzümüzü gebelige baglarsak Kabus görmemek elde degil resmen pisikoloji olarak tehlikedeyiz Ben bir haftadir hergece rüyamda regl oluyorum bagirip agliyorum uyandigimda sanki bütün kemiklerim agriyor gibi hissediyorum Allah hepimize hayirlisini nasip etsin inşallah canım:dua:

Şimdi kalktım gene pedim temiz ama silince kanlı
Canım bende bir kac ay senin yasadigin gibi bir durumu yasadim inşallah seninkisi yerlesme kanamasi dir iki gün sefaf akinti ile Gelen pempemsi akinti oldu Pet koyuyordum ama tertemizdi pedim sadece silince hafif akinti seklinde geliyordu ama birkac gün sonra regl cözülüyordu eyer regl olmazsan yerlesme kanamasiysa 6gün sonra Test yapabilirsin inşallah hayirlisi olur:)

Canim iyiyim sukur sen nasilsin bak hic bulantiN yoktu niye yok derken simdi ben burdayim anneee diye bagiriyo sana:) 3 ayini bitir bulantilarinda kesilecek insallah yeterki saglikli olsun. Benim bat 1 Aralik ama bi ümitsizlik coktu icime. Gerci boyle daha iyiyim az bile umut olunca kendimi sasiriyorum napcagimi bilemiyorum. boyle yokmus olmadi gibi davraninca diger aya odaklanip mutlu oluyorum. Defalarca kurtaj oldum sonrasinda 40 gun adet olmayi bekledim dr 3 ay ara veriyosun kurtajdan sonra dedi bebegi deneyemedik bile. o yuzden su anki halime bin şükür tutmasada deneyebiliyorum bu Allahin lütfu. Cinsiyeti belli olunca yaz mutlaka tamam mi canim Alaha emanet olun bebisinle.
Anladım canım umudunu kaybetme hiç bir zaman hayırlı bir zamanı vardır mutlaka. Cinsiyeti belli olsun yazarım mutlaka kendine iyi bak canım:KK19:

Canim ben gecen yil kasimda ilk defa klomen kullandim ve o ay hamilelik olmadi 2 gunde erken adet olmustum. Adetin 3.günü kontrolümde dr bu ay klomen kullanmicaz 'yumurta artığı' var; bu kist gebelige engel dedi diger adetinde atılır muhtemelen dedi ve ben o klomen kullanmadigim ay hamile kaldim. Dr.a sordum klomen kullandim hamile kalamadim kullanmadim hamileyim dedim; klomenin etkisi 2-3 ay devam eder dedi. Senin yasadiginin aynısı insallah sende bu ay hamile kalirsin.
Ayy insllah canm ya insallah oyle olur benimde yumurtaliklarim cok agriyo doktora sordm aktiflesdigi icin agriyo dedi adetliyken yumurtaliklarim hic agrimazdi

Canim ben gecen yil kasimda ilk defa klomen kullandim ve o ay hamilelik olmadi 2 gunde erken adet olmustum. Adetin 3.günü kontrolümde dr bu ay klomen kullanmicaz 'yumurta artığı' var; bu kist gebelige engel dedi diger adetinde atılır muhtemelen dedi ve ben o klomen kullanmadigim ay hamile kaldim. Dr.a sordum klomen kullandim hamile kalamadim kullanmadim hamileyim dedim; klomenin etkisi 2-3 ay devam eder dedi. Senin yasadiginin aynısı insallah sende bu ay hamile kalirsin.
Ayy insllah canm ya insallah oyle olur benimde yumurtaliklarim cok agriyo doktora sordm aktiflesdigi icin agriyo dedi adetliyken yumurtaliklarim hic agrimazdi

Back
X