- 2 Kasım 2016
- 206
- 196
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hamilesin:)Kızlar haftasonu yogunluktan giremedim insallah iyi haberler vardir? Benim bata 9 gun kaldi. Belirtilere takılmaktan helak oldum. 5-6 gündür her seye ama her şeye agliyorum, göğüs uçlarim dokununca cok aciyor, kasıklarim gun icinde bikac defa sızlıyo, sadece sag bacagimda diz kapagima vuran ağrı oluyo... insallah hamilelik belirtileridir. Simdiden aklima ya hamilelikten degilse diye geliyo gozyaslarim akiveriyo.. Anlam veremiyorum ruh halime...
Bat'daşlarım @ayllllliiiin35lale_cik sizlerde var mı belirti?
Bende bu ayi oyle gecirdim ama adet oncesi sendromlarindan farkliydi mesela goguslerde acima olurdu simdi sanki aci biber surmusler gibi yanma oluyo icten acimasinin yaninda akintim asiri cok gun icinde cok kez camasir degistiriyorum reklamlara agliyorum falan :)) dun HCG degerim 20 cikti dr dusuk buldu bi daha test var bana yani cok stresli bi duruumKızlar haftasonu yogunluktan giremedim insallah iyi haberler vardir? Benim bata 9 gun kaldi. Belirtilere takılmaktan helak oldum. 5-6 gündür her seye ama her şeye agliyorum, göğüs uçlarim dokununca cok aciyor, kasıklarim gun icinde bikac defa sızlıyo, sadece sag bacagimda diz kapagima vuran ağrı oluyo... insallah hamilelik belirtileridir. Simdiden aklima ya hamilelikten degilse diye geliyo gozyaslarim akiveriyo.. Anlam veremiyorum ruh halime...
Bat'daşlarım @ayllllliiiin35lale_cik sizlerde var mı belirti?
Totem bacim ya pazartesi test yapıcam nasip bakalım takvim bana anca totem seklinde nasip oldu gercegini yapamadım dahaHadi bakalım
Hamilemisin yoksa totem mi takvim ?
hayırlı olsun canım hamilesin sağlıkla al kucağına bizede dua et lütfenyaa ben variimmm test yaptm sonuc bu sozce hamilemiyimm adetim 1 gun gecikti henuz fortest kullandm erken gebelik testi

Ohh hamd olsun canım sevindim iyi olmanıza duana da amin diyorum bende durumlar aynı testi bekliyorum pazartesi yapıcam bakalım belirtilere heveslensemde daha oncede yasayip adet oldugum icin bosveriyorumBiraz bulantıli ama çok şükür bu günümüze bugün kontrolüm vardı çok şükür iyi geçti darısı en hayırlı vakitte size olsun inşallah Sen NASİLSİn kuzum var mı değişik biseler
yaa ben variimmm test yaptm sonuc bu sozce hamilemiyimm adetim 1 gun gecikti henuz fortest kullandm erken gebelik testi
Adetin gecikmis testin pozitf e hayirli olsun cnm bnm kanda netlestrherkesee merhabas buaradaa insaallah hamileyizdirr
Bugün test yapacak arkadaşlarım inşallah testler kıpkırmızı kopkoyu çıkar![]()
Kizlar sabah test yaptim ikinci cizgi silik cikti simdide doktordayim bekliyorum dua ediin
He bacım yapalım inşallah, sonuçları yazarız![]()
Hayırlısı inşaallahTotem bacim ya pazartesi test yapıcam nasip bakalım takvim bana anca totem seklinde nasip oldu gercegini yapamadım daha![]()
Yaptım her zaman ki gibi negatiff.. Ne bekliyodum ki sanki![]()
Aynen benimki de negatif. Ama erken yapıyoruz. En iyisi batı bekleyelim
Bence de erken benim 4 gün geçti hala hiçbir test yapmadım yarın yapıcam
Allahım veriyor o sabrı tatlım bu ikinci denemem ilk ay olmayınca dedim gecikme yaşamadan test yapmıcam bi kere daha böyle gecikmiştim altı ay önce ama onda bebek düşünmüyordum 32 . Günde regl olmuştum bunda belirtilerim çok fazla ama şimdi hiç bişey Yok bekliyorum ben deCanım nasıl sabrediyorsun, helal sana![]()