• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar haftasonu yogunluktan giremedim insallah iyi haberler vardir? Benim bata 9 gun kaldi. Belirtilere takılmaktan helak oldum. 5-6 gündür her seye ama her şeye agliyorum, göğüs uçlarim dokununca cok aciyor, kasıklarim gun icinde bikac defa sızlıyo, sadece sag bacagimda diz kapagima vuran ağrı oluyo... insallah hamilelik belirtileridir. Simdiden aklima ya hamilelikten degilse diye geliyo gozyaslarim akiveriyo.. Anlam veremiyorum ruh halime...
Bat'daşlarım @ayllllliiiin35 lale_cik lale_cik sizlerde var mı belirti?
Sen hamilesin:)

Kızlar haftasonu yogunluktan giremedim insallah iyi haberler vardir? Benim bata 9 gun kaldi. Belirtilere takılmaktan helak oldum. 5-6 gündür her seye ama her şeye agliyorum, göğüs uçlarim dokununca cok aciyor, kasıklarim gun icinde bikac defa sızlıyo, sadece sag bacagimda diz kapagima vuran ağrı oluyo... insallah hamilelik belirtileridir. Simdiden aklima ya hamilelikten degilse diye geliyo gozyaslarim akiveriyo.. Anlam veremiyorum ruh halime...
Bat'daşlarım @ayllllliiiin35 lale_cik lale_cik sizlerde var mı belirti?
Bende bu ayi oyle gecirdim ama adet oncesi sendromlarindan farkliydi mesela goguslerde acima olurdu simdi sanki aci biber surmusler gibi yanma oluyo icten acimasinin yaninda akintim asiri cok gun icinde cok kez camasir degistiriyorum reklamlara agliyorum falan :)) dun HCG degerim 20 cikti dr dusuk buldu bi daha test var bana yani cok stresli bi duruum

Biraz bulantıli ama çok şükür bu günümüze bugün kontrolüm vardı çok şükür iyi geçti darısı en hayırlı vakitte size olsun inşallah Sen NASİLSİn kuzum var mı değişik biseler
Ohh hamd olsun canım sevindim iyi olmanıza duana da amin diyorum bende durumlar aynı testi bekliyorum pazartesi yapıcam bakalım belirtilere heveslensemde daha oncede yasayip adet oldugum icin bosveriyorum

Canım nasıl sabrediyorsun, helal sana o_O
Allahım veriyor o sabrı tatlım bu ikinci denemem ilk ay olmayınca dedim gecikme yaşamadan test yapmıcam bi kere daha böyle gecikmiştim altı ay önce ama onda bebek düşünmüyordum 32 . Günde regl olmuştum bunda belirtilerim çok fazla ama şimdi hiç bişey Yok bekliyorum ben de

Back
X