• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok canım araştırdım zaten hemen. 13. Haftadan sonra portakal yememek lazimmis onun yerine elma ve armut yenilebilir yazıyor. Sağol söylediğin için canım yoksa ben yemeye devam edecektim
Bende eksik biliyormuşum zaten. Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin yüce Rabbim sağlıkla hayırlısıyla inşallah :dua:

Eki Görüntüle 1917580 Kızlarrrrrr :skandal: hamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda :anneadayı:
Ben hiç testimi böyle göremedim. Hayırlı uğurlu olsun canım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :dua:

Yerleşme kanaması diyorlar ondan gelmiştir. Herkeste olmuyor bende olmadı. Ama adet ağrısı gibi ağrı oluyor. Dinlen bol bol
Canım merhaba tekrar. Ya ben sana ağrının yoğunluğunu ve nasıl olduğunu soracaktım. Benim özellikle sabahları daha fazla oluyor ağrım. Adet ağrısının az şiddetlisi şeklinde. Seninki nasıl ?

Arkadaslar size cok ilgnc biseyanlatym. Ben daha 17 yasndayken daha evlenmemisken bile ruyamda bebegim oldugunu gordum hatta nufus cuzdanini da gordum 27 ekim 2017ydi. Ben ruyayi goreli 10 yil oldu. Dun gece ayni ruyayi tekrar gordum. Smdi hesap yaptm :D herhalde ocakta olacak benimki :) zaten icimden de oyle geciriyodm bir iki ay ovulasyonla deneriz en asagi diyodum. Ama olurda o gun dogum yaparsam sok olurum. Aklima geldi sabah sabah paylasaym dedim :)
zaten baslgi buldgmdan beri sabahlari ilk isim gelip burayi okumak oluyor.
Negatif cikan bir gebelik testim ve gelmeyen bir adetim var. Sagolasnz vakit baska turlu gecmezdi

Arkadaslar size cok ilgnc biseyanlatym. Ben daha 17 yasndayken daha evlenmemisken bile ruyamda bebegim oldugunu gordum hatta nufus cuzdanini da gordum 27 ekim 2017ydi. Ben ruyayi goreli 10 yil oldu. Dun gece ayni ruyayi tekrar gordum. Smdi hesap yaptm :KK70: herhalde ocakta olacak benimki :) zaten icimden de oyle geciriyodm bir iki ay ovulasyonla deneriz en asagi diyodum. Ama olurda o gun dogum yaparsam sok olurum. Aklima geldi sabah sabah paylasaym dedim :)
Negatif cikan bir gebelik testim ve gelmeyen bir adetim var. Sagolasnz vakit baska turlu gecmezdi
InsAllah ruyan gercek olur canim benim

Eki Görüntüle 1917580 Kızlarrrrrr :skandal: hamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda :anneadayı:

Günaydın. Güne böyle güzel bir haberle başlamak gerçekten keyifli oldu. Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı da artık biz isteyenlerin başına.

masallah ne kadar guzel net bir test.
Canim gozun aydin tebrik ederm. Kac gun gecikmisken gordun ay ne guzel bir de kalpli kagita koymus daha uygun bir fon olamazdi <3

Günaydin kizlar..
Bat 5 aralik daha var ama öksürünce karnim sarsiliyo gibi yani kasiliyo rahmim sanki.. Böyle belirtisi olan varmiydi.. Diger belirtilerim gogus acisi fln, onlar her ay oluyodu ve yaniltiyodu ama bu belirti ilk defa oldu ve sanki hissediyorum.. Sizce belirti olabilirmi?

Hamilelerden böyle hisseden hic yokmu :(

Emin ol hamile olduktan sonra stress daha cok oluyo bebegini dusunmekten herseyi unutuyosun. Evet sansli olanlar erkenden ögrendi. Hayirlisi olsun darisi basima insallah. Eylül de elifte cok güzel isimler, en yakin arkadasimda elifsu koydu kizinin adini cok moda sanirim bu ara elif ismi yeniden. rabbim gönlünden geceni bir an once versin insallah. Stresi hatta dünyayi unuttugun tek an su an benimkinin yaptigi gibi yavrunun minicik pamuk gibi tekmeleri oluyor sanirim.
:cry: ahh tekmeler hissetmeye baslamadin mi ne güzel canım Allahim bizlerede nasip etsin hayal ettim ve duygulandim sağlıkla dünyaya gelsn evlatlar onlarla imtihan etmesin Allahım korusn kötülerden kötülükten insaAllah:dua:

Arkadaslar size cok ilgnc biseyanlatym. Ben daha 17 yasndayken daha evlenmemisken bile ruyamda bebegim oldugunu gordum hatta nufus cuzdanini da gordum 27 ekim 2017ydi. Ben ruyayi goreli 10 yil oldu. Dun gece ayni ruyayi tekrar gordum. Smdi hesap yaptm :KK70: herhalde ocakta olacak benimki :) zaten icimden de oyle geciriyodm bir iki ay ovulasyonla deneriz en asagi diyodum. Ama olurda o gun dogum yaparsam sok olurum. Aklima geldi sabah sabah paylasaym dedim :)
Ne güzel bir rüyaymis canim Rabbim hayirlisiyla sağlıkla nasip etsin hepimiz dert ortagiyiz herkes iyi ki var sende sagolasin:KK200:

Düşük yaptım malesef hcg 1998 den 61e düştü doktor kürtaj diyor 6 haftalıkta gerek var mı bi de olan varsa tecrübesini paylaşabilr mi çok kötüym Allahm kimseye yaşatmasın ..genel anestezi olmadan lokal olur mu kürtaj
Allah sabir versin bir daha yasatmasin canım

canım
Düşük yaptım malesef hcg 1998 den 61e düştü doktor kürtaj diyor 6 haftalıkta gerek var mı bi de olan varsa tecrübesini paylaşabilr mi çok kötüym Allahm kimseye yaşatmasın ..genel anestezi olmadan lokal olur mu kürtaj
çok çok üzüldüm canım :( sebebi neymiş ki allah sabır versin. olabiliyosan genel anastezi ol. sadece fiziksel değil psikolojik olarak da yıpratıcı bi operasyon. ama bildgm kadaryla genel uyutmuyolar kürtajda. allah yardmcın olsun dualarmz seninle

canım

çok çok üzüldüm canım :KK43: sebebi neymiş ki allah sabır versin. olabiliyosan genel anastezi ol. sadece fiziksel değil psikolojik olarak da yıpratıcı bi operasyon. ama bildgm kadaryla genel uyutmuyolar kürtajda. allah yardmcın olsun dualarmz seninle
Allah razı olsn canm suan serum takılı yatıyorum sebep olarak bebek sağlıklı değil dendi tutunamamış başndan beri bi kanamam oldu hergn kahve akntı devam ediyordu

Back
X