• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende eksik biliyormuşum zaten. Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin yüce Rabbim sağlıkla hayırlısıyla inşallah :dua:
Amin canım inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Herkese en hayırlı zamanda sağlıklı bebisler nasip etsin.

Düşük yaptım malesef hcg 1998 den 61e düştü doktor kürtaj diyor 6 haftalıkta gerek var mı bi de olan varsa tecrübesini paylaşabilr mi çok kötüym Allahm kimseye yaşatmasın ..genel anestezi olmadan lokal olur mu kürtaj
Canım çok geçmiş olsun. Sağlıklı gebelik değilmiş demek ki. En kısa zamanda Allah im hayırlı sağlıklı bir evlatla yerini doldursun inşallah. Bende haziranda kürtaj oldum. Genel anestezi ile oldum ve hiçbirşey anlamadım bence en iyisi. O ani görmek isteyeceğini sanmıyorum :KK43: ve doktoruna sor nasıl kürtaj yapacak? Kazıyarak mi vakumla mi ? Kaziyaraksa kesinlikle kabul etme. Vakumlu kürtaj yapan bir hastanede ol kurtajini.

Eki Görüntüle 1917580 Kızlarrrrrr :skandal: hamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda :anneadayı:
Harikaaaa çok çok tebrik ederim süper bi haber bu. Bat geçtimi ve belirtiler neler bizleride bilgilendir. Allahım isteyen herkese versin inşallahhh

Değerin düşüyorsa kanama kendiliğinden başlayacaktır ozaman vakumla kürtaj yaparlar sadece 3 4 dk falan sürüyor ben olmuştum dayanilmsyacsk bi acısı olmamış ti bende kazıyarak kürtaj zor onu uyutularak yapmak mantıklı Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah çabucak toparlanır sin
Düşük yaptım malesef hcg 1998 den 61e düştü doktor kürtaj diyor 6 haftalıkta gerek var mı bi de olan varsa tecrübesini paylaşabilr mi çok kötüym Allahm kimseye yaşatmasın ..genel anestezi olmadan lokal olur mu kürtaj

Eki Görüntüle 1917580 Kızlarrrrrr :skandal: hamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda :anneadayı:

Önce güzel haber :) rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin canım..mutluluklarimiz hep cogalsin...

Canım bende 6.haftada kürtaj oldum ilk hamilelik olduğu için doktor çok canın yana bilir dedi o yuzden de genel anestezi oldum kese 6 mmdi. İkinci dusuk te kürtaj olmadim kese 2 mm.di canım. Rabbim en hayirlisini bilir bizim için sana sağlık şifa versin...

Canım merhaba tekrar. Ya ben sana ağrının yoğunluğunu ve nasıl olduğunu soracaktım. Benim özellikle sabahları daha fazla oluyor ağrım. Adet ağrısının az şiddetlisi şeklinde. Seninki nasıl ?
Aynen başlarda sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyordu. Batmalar oluyordu

Arkadaslar size cok ilgnc biseyanlatym. Ben daha 17 yasndayken daha evlenmemisken bile ruyamda bebegim oldugunu gordum hatta nufus cuzdanini da gordum 27 ekim 2017ydi. Ben ruyayi goreli 10 yil oldu. Dun gece ayni ruyayi tekrar gordum. Smdi hesap yaptm :KK70: herhalde ocakta olacak benimki :) zaten icimden de oyle geciriyodm bir iki ay ovulasyonla deneriz en asagi diyodum. Ama olurda o gun dogum yaparsam sok olurum. Aklima geldi sabah sabah paylasaym dedim :)
zaten baslgi buldgmdan beri sabahlari ilk isim gelip burayi okumak oluyor.
Negatif cikan bir gebelik testim ve gelmeyen bir adetim var. Sagolasnz vakit baska turlu gecmezdi
Allah gönlüne göre versin canım. Bizimkinin doğumu kısmetse evlilik yıldönümüne denk geliyor. Güzel tesadüfler bunlar :KK36:

Allah razı olsn canm suan serum takılı yatıyorum sebep olarak bebek sağlıklı değil dendi tutunamamış başndan beri bi kanamam oldu hergn kahve akntı devam ediyordu
Canım Allahım sana sabır versin. Tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla meleğini sana göndersin Rabbim inşallah

Harikaaaa çok çok tebrik ederim süper bi haber bu. Bat geçtimi ve belirtiler neler bizleride bilgilendir. Allahım isteyen herkese versin inşallahhh
Bat 23 kasımdı tatlım belirtiler ilk haftadan yani döllenme haftasından başladı yum günümden iki gün önce başladı göğüslerim şişmeye şimdiye kadar hiç inmedi vajinama doğru iğne batıyordı ara ara ve muhtemelen döllenme zamanları karın altına doğru çok hafif baskı hissediyordum ilk oralarda şüphelendim sonra gaz oldu gece sabaha kadar karnım ağrıdı gaz hala var ama biraz azaldı göğüslerimde damarlar çıktı . Benim kaşık ağrom olmadı bi kaç defa iğne batması gibi ağrı oldu o kadar belirtileri bırak da sen asıl ne yaptım hamile kalmak için onu oku

Bat 23 kasımdı tatlım belirtiler ilk haftadan yani döllenme haftasından başladı yum günümden iki gün önce başladı göğüslerim şişmeye şimdiye kadar hiç inmedi vajinama doğru iğne batıyordı ara ara ve muhtemelen döllenme zamanları karın altına doğru çok hafif baskı hissediyordum ilk oralarda şüphelendim sonra gaz oldu gece sabaha kadar karnım ağrıdı gaz hala var ama biraz azaldı göğüslerimde damarlar çıktı . Benim kaşık ağrom olmadı bi kaç defa iğne batması gibi ağrı oldu o kadar belirtileri bırak da sen asıl ne yaptım hamile kalmak için onu oku
Aaaa ne yaptın meraklandım

Pariskizim Pariskizim
Kızlar hamile kalmak isteyenler umarım faydalı olurum bu bilgi için ablamın 13 senedir bebeği olmuyordu ünlü bir aktarcıya gitti bir ay üstüne hamile kaldı sonra bir arkadaşımın 3sene olmadı onu yönlendirdim hemen hamile kaldı şimdi kızı var bu ikinci ayım bebek için ben de bunları bilerek dedim ki niye ilk aydan gitmiyim kigittim balla karışacak bitki karışımı verdi ve bu ay hemen kaldım aktarcıdan otların isimlerini öğrenebilirsem tipik alıcam burda Allahım sizlere de nasip etsin inşallah dualarımsizinle

Pariskizim Pariskizim
Kızlar hamile kalmak isteyenler umarım faydalı olurum bu bilgi için ablamın 13 senedir bebeği olmuyordu ünlü bir aktarcıya gitti bir ay üstüne hamile kaldı sonra bir arkadaşımın 3sene olmadı onu yönlendirdim hemen hamile kaldı şimdi kızı var bu ikinci ayım bebek için ben de bunları bilerek dedim ki niye ilk aydan gitmiyim kigittim balla karışacak bitki karışımı verdi ve bu ay hemen kaldım aktarcıdan otların isimlerini öğrenebilirsem tipik alıcam burda Allahım sizlere de nasip etsin inşallah dualarımsizinle
Canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aktaran aldigin şeyin ne olduğunu söylersen çok mutlu olurum oluruz hepimiz aynı amaç için buradayız sonuçta :-)

Back
X