- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 39
Sağol canım teşekkür ederim. Bu topikte yazıp haber verdim sana ama görmesin sanırımHayirli olsunnnn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım teşekkür ederim. Bu topikte yazıp haber verdim sana ama görmesin sanırımHayirli olsunnnn :)
Amin canım inşallah. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Herkese en hayırlı zamanda sağlıklı bebisler nasip etsin.Bende eksik biliyormuşum zaten. Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin yüce Rabbim sağlıkla hayırlısıyla inşallah![]()
Canım çok geçmiş olsun. Sağlıklı gebelik değilmiş demek ki. En kısa zamanda Allah im hayırlı sağlıklı bir evlatla yerini doldursun inşallah. Bende haziranda kürtaj oldum. Genel anestezi ile oldum ve hiçbirşey anlamadım bence en iyisi. O ani görmek isteyeceğini sanmıyorumDüşük yaptım malesef hcg 1998 den 61e düştü doktor kürtaj diyor 6 haftalıkta gerek var mı bi de olan varsa tecrübesini paylaşabilr mi çok kötüym Allahm kimseye yaşatmasın ..genel anestezi olmadan lokal olur mu kürtaj
Harikaaaa çok çok tebrik ederim süper bi haber bu. Bat geçtimi ve belirtiler neler bizleride bilgilendir. Allahım isteyen herkese versin inşallahhhEki Görüntüle 1917580 Kızlarrrrrrhamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda
![]()
Valla bilemedim ki canim bende. sokulemiyor desek degil. Neden aceba test yaptin mi yakinda? Kendini cok mu strese sokuyorsun aceba ondan mi boyle duzensiz oluyor kimCanm benm adetim olmadı pedim kahverengi gelmiş ama kan geliyor silince anlamadım
Düşük yaptım malesef hcg 1998 den 61e düştü doktor kürtaj diyor 6 haftalıkta gerek var mı bi de olan varsa tecrübesini paylaşabilr mi çok kötüym Allahm kimseye yaşatmasın ..genel anestezi olmadan lokal olur mu kürtaj
Eki Görüntüle 1917580 Kızlarrrrrrhamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda
![]()
Düşük yaptım malesef hcg 1998 den 61e düştü doktor kürtaj diyor 6 haftalıkta gerek var mı bi de olan varsa tecrübesini paylaşabilr mi çok kötüym Allahm kimseye yaşatmasın ..genel anestezi olmadan lokal olur mu kürtaj
Hayirlisi olur inşallah canım Allah kalbinden geceni nasip etsin inşallah:)Selam hanımlar. Bugün çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısı olur inşallah dua bekliyorum
Hayirli olsun canim allahim tamamina erdirsin insallahEki Görüntüle 1917580 Kızlarrrrrrhamileyimmmmm şimdi yaptım test ya inanamıyorum hala hissetmiştim ama bariz çıkınca emin oldum Allahım olmayan herkese sizlere nasip etsin en kısa zamanda
![]()
Aynen başlarda sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyordu. Batmalar oluyorduCanım merhaba tekrar. Ya ben sana ağrının yoğunluğunu ve nasıl olduğunu soracaktım. Benim özellikle sabahları daha fazla oluyor ağrım. Adet ağrısının az şiddetlisi şeklinde. Seninki nasıl ?
Allah gönlüne göre versin canım. Bizimkinin doğumu kısmetse evlilik yıldönümüne denk geliyor. Güzel tesadüfler bunlarArkadaslar size cok ilgnc biseyanlatym. Ben daha 17 yasndayken daha evlenmemisken bile ruyamda bebegim oldugunu gordum hatta nufus cuzdanini da gordum 27 ekim 2017ydi. Ben ruyayi goreli 10 yil oldu. Dun gece ayni ruyayi tekrar gordum. Smdi hesap yaptmherhalde ocakta olacak benimki :) zaten icimden de oyle geciriyodm bir iki ay ovulasyonla deneriz en asagi diyodum. Ama olurda o gun dogum yaparsam sok olurum. Aklima geldi sabah sabah paylasaym dedim :)
zaten baslgi buldgmdan beri sabahlari ilk isim gelip burayi okumak oluyor.
Negatif cikan bir gebelik testim ve gelmeyen bir adetim var. Sagolasnz vakit baska turlu gecmezdi
Canım Allahım sana sabır versin. Tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla meleğini sana göndersin Rabbim inşallahAllah razı olsn canm suan serum takılı yatıyorum sebep olarak bebek sağlıklı değil dendi tutunamamış başndan beri bi kanamam oldu hergn kahve akntı devam ediyordu
Allah razi olsun canım. İnşallah herkes in gönlüne göre olurHayirlisi olur inşallah canım Allah kalbinden geceni nasip etsin inşallah:)
Bat 23 kasımdı tatlım belirtiler ilk haftadan yani döllenme haftasından başladı yum günümden iki gün önce başladı göğüslerim şişmeye şimdiye kadar hiç inmedi vajinama doğru iğne batıyordı ara ara ve muhtemelen döllenme zamanları karın altına doğru çok hafif baskı hissediyordum ilk oralarda şüphelendim sonra gaz oldu gece sabaha kadar karnım ağrıdı gaz hala var ama biraz azaldı göğüslerimde damarlar çıktı . Benim kaşık ağrom olmadı bi kaç defa iğne batması gibi ağrı oldu o kadar belirtileri bırak da sen asıl ne yaptım hamile kalmak için onu okuHarikaaaa çok çok tebrik ederim süper bi haber bu. Bat geçtimi ve belirtiler neler bizleride bilgilendir. Allahım isteyen herkese versin inşallahhh
Birazdan gidecegim canim ama tutmadi sanirim kanamam cogaldiHemen kötü düşünme canım. Doktora göründün mü?
Aaaa ne yaptın meraklandımBat 23 kasımdı tatlım belirtiler ilk haftadan yani döllenme haftasından başladı yum günümden iki gün önce başladı göğüslerim şişmeye şimdiye kadar hiç inmedi vajinama doğru iğne batıyordı ara ara ve muhtemelen döllenme zamanları karın altına doğru çok hafif baskı hissediyordum ilk oralarda şüphelendim sonra gaz oldu gece sabaha kadar karnım ağrıdı gaz hala var ama biraz azaldı göğüslerimde damarlar çıktı . Benim kaşık ağrom olmadı bi kaç defa iğne batması gibi ağrı oldu o kadar belirtileri bırak da sen asıl ne yaptım hamile kalmak için onu oku
Burmera
cgdmkrks
Cennet irmagi
maya_gallo
michie S selifor
Pariskizim
ROSE-MOON
Nonipo kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim o kadar mutluyum ki Allahım bütün olmayanlara nasip eder inşallah hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun :)
Canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aktaran aldigin şeyin ne olduğunu söylersen çok mutlu olurum oluruz hepimiz aynı amaç için buradayız sonuçtaPariskizim
Kızlar hamile kalmak isteyenler umarım faydalı olurum bu bilgi için ablamın 13 senedir bebeği olmuyordu ünlü bir aktarcıya gitti bir ay üstüne hamile kaldı sonra bir arkadaşımın 3sene olmadı onu yönlendirdim hemen hamile kaldı şimdi kızı var bu ikinci ayım bebek için ben de bunları bilerek dedim ki niye ilk aydan gitmiyim kigittim balla karışacak bitki karışımı verdi ve bu ay hemen kaldım aktarcıdan otların isimlerini öğrenebilirsem tipik alıcam burda Allahım sizlere de nasip etsin inşallah dualarımsizinle