• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merak ettiğim bişy var kızlar yaşadıysanız bilgi verebilirmisiniz gebelik için gün sayarken regl oldum ve yarın üçüncü günü, doktora gidecem. Geçen ay adetlıyken gittiğmde göbeğimden kontrol etmişti. Bu ay arkadasa söyledim alttan bakar dedi. Adetlıyken alttan bakılr mı sizce? Hiç aklıma gelmedi kafamı karıştırdı gözümde korktu siz ne diyosunuz? :KK43: lütfen cvpp

Ben gittiğimde alttan bakmıştı canım ama inan ki öyle korkulacak bir şey değil. Normal vajinal muayene işte :)

Kuşum ben i.saraçoğlunun videolarını izledim. Adam şöyle diyo, adetin başladığı günden say, 7.gün sabah akşam aç karnına 15 gün olmak üzere içiceksin. 1,5 su bardağı klorsuz içme suyunu kaynat. Kaynayınca 1 orta boy dış kabuğu açık kahverengi soganı soyup 4e böl kaynayan suya koy, böylece 5 dk kaynasın. Ağzı kapalı kaynıycak. Sonra ılımaya bırak soğanları kalsın içinde. Ben sıcağa yakın içiyodum. Kokusu tadı beni hiç rahatsız etmedi. Valla benim mantar filan vardı kalmadı bişey akıntı filan da bırakmıyor.

Teşekkür ederim tatlım

Dimi insan artık öyle oluyo da adetlıyken hiç muayene olmadım hep göbekten baktılar neblm gerçi daha ilk tedavim. İlk ayım başarısız oldu bakalım önümüzdeki maçlara :)) sağol tatlım sen şimdi hamile misin? Rabbim kmseye yaşatmasın düşük ya Allah yardımcımız olsun sana da geçmiş olsun canım benim... Yarın inşallah bal tarçın çörek otu kürüne başlycam, kaliteli yumurta yapıyomuş . Bende pko var malum.. Artık tedbir bizdennn taktir Allahtan. İnşallah hayırlıca sağlıklıca olur cümlemizin evladı...

Yok hamile değilim yarın adetimin 2.günü tekrar tedaviye başlıyoruz bakalım doktor randevum var 15.45 te. Bende de biraz yumurta tembelliği varmis. Dusuklerim de kan pihtilasmasi varmış ondan olmuş bakalım tekrar hamile kalırsam kan sulandirici iğne kullanacakmisim. Bu ay hamile kalmak istiyoruuummm beeen :))

Arkadaşlar bu boş yumurtanin ne gibi etkileri bilen var mi bende bir tane varmış 26 milim kiste çevirebilir dedi doktor

Kizlar insaAllah bu sefer cvp alabilirim.. Sabah öksürünce karnimin sarsildigni yani sanki rahmimin kasildigni hissediyodum gittikce cogaldi suan her harekette hissediyorum otururken fln baski oluyo cok rahatsiz ediyor.. Gazda var ayni zamanda ama adet sancisida basladi.. Birsürü agri karisti gibi.. Carsamda doktor iki yumurtamin catladigni 8 tane cok iyi 3 tane bos yumurtam oldugnu soylemisti.. Agri devam ederse hastaneye gidimmi test yaparlarmi bu sekilde anlatsam?

Canım klomen tedavisinde belli olmuyor valla ben ilk dusukte 3.denemede hamile kalmıştım. Sonraki dusukte 1.denemede. Yani ümidini yitirme zamanı gelince hamile kalacaksın klomen tedavisinin faydasını gördüm ben.

Alttan muayene okadar kötü birşey değil koyun gibi derken hiç sorun yapma. Ben alıştım artık yeterki anne olayım da başka birşey düşünmüyorum :KK66:
Canım bende bu ay ilk kez klomen kullandım ama doktor yumurta çatlatma iğnesi vermedi yumurta büyümüş dedi ilişki günleri verdi. Sana da öyle mi oldu?

Yarin sabah yapıcam canım insaAllah vardır uğur getirsin diye yapmıştım:bicak:
Ay hadi inşallah kuzum, umarım şans getirir güzel haberlerle gelirsin:KK19: benim de 4 gün kaldı dün idrar yaptım dayanamadım negatif çıktı :110: yine de umutluyum. Bazı belirtilerim var gibi, acayip gaz ve şişkinlik var, ya da üşüttüm ahaha :KK14:

Back
X