• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar elim ayagim titriyo resmen kahverengi akinti geldi benden sımdı napim ben ya
Endişe etme canım bişey yoktur inş kırmızı değiş sonuçta yani aktif bir kanama olmuyor. Bugün dr gidince numarasını al böyle durumlarda aramak için..doktorumla her an irtibattayız msjlaşıyoruz numara veriyorlar genelde özele gidiyorsan

canim temmuzda ayni senin yasadklarni yasamistm.idrarda 2.silik cizgi 25lerde bhcg. Sonra da adet kanamasi.
Ama cok ciddi kanamam olmustu ben omrumde oyle bisey gormedim. 2 paket 25li ped btrmstm. Senin de kanaman cok mu?
Kimyasal gebelik cok kotu bisey :KK43:
Cok canim benimde ve inanilmaz da agrim var hem uzuntusu hem agrisi cok berbat bisey :(

Canim gozunaydin testi bugun mu tekrarlayacaksin? insallah düzgün olarak artacak degerin

Canim c.tesi gecesi kanamam basladi bir iki damla pazar gunu artti bebek yerlesemedi anlayacagin :( ama kizlar sunu ogrendim doktorumda ayni seyleri soyledi bu surecte ne kadar cok stres yaparsan ustune dusersen tutmuyor saglikli olsan dahi duzenini bozuyorsun doktorum sonucta hamile kalabiliyosun bu seferlik olmadi bi dahakine olacak yeterki stres yapma dedi

Ben su yumurtlama surecimde kafama takmamak icin pek girmedigim icin bianda grubu tekrar bulamadim:D meger ismi degismis guzel olmus.herkese tekrar merhaba bat 6 aralik S selifor insaallah bu ay hepimiz doluyuzdur (eskilerin tabiri;) yine bir pazartesiden GUNAYDIIINNN :halay:

friendlyfriendly friendlyfriendly S selifor sabaha kadar rüyalar gördüm hep test yapıyodum bozuk çıkıyodu uyandım geri uyudum aynı rüyalar hep böyle devam etti saat 7 de yaptım testi ama negatif maalesef
Canım biliyomusun ben bi önceki gebeliğimde adet günümde negatif alıp, 5 gün sonra pozitifi yakalamıştım. Gerçi kimyasalla sonuçlandı ama kanaman olmadıysa daha üzülme, belli olmaz ne olacağı

Günaydın...kızlar klomenle bnm cumartesi tek yumurtam vardı dr iğne verdi kontrol demedi .acaba bnm bundan sonra baska yumurtam olusurmu.sonradan çogalabilrmi.

Canım biliyomusun ben bi önceki gebeliğimde adet günümde negatif alıp, 5 gün sonra pozitifi yakalamıştım. Gerçi kimyasalla sonuçlandı ama kanaman olmadıysa daha üzülme, belli olmaz ne olacağı
Valla içimde hala ümid var garip bir şekilde çünkü adet olmadan nerdeyse 5 gün önceden kahve leke başlar henüz yok . Beklicem bat a 3 gün var

Valla içimde hala ümid var garip bir şekilde çünkü adet olmadan nerdeyse 5 gün önceden kahve leke başlar henüz yok . Beklicem bat a 3 gün var

Canım erken yapmışsın testi. Ben de bata 4 gün kala yaptım negatif çıktı. Şimdi Bata 2 gün var tekrar test için bat gününü beklicem. Sen de ümidini yitirme, bat günü tekrar yaparsın.

Canım erken yapmışsın testi. Ben de bata 4 gün kala yaptım negatif çıktı. Şimdi Bata 2 gün var tekrar test için bat gününü beklicem. Sen de ümidini yitirme, bat günü tekrar yaparsın.
Aynen erken ama belirtiler olunca kana karışmıştır belki dedim. Varsa öğrenelim biran önce dedim ama şimdilik negatif

Bayanlar 5 aylık evliyim korunmuyoruz eşimle bebek istiyoruz.Normalde 29-30 günde bir regl görüyorum hic bi şekilde ne bi gecikme oldu ne de farklı bi hormon sorunum var ne de kist Vs hic bileyim yok yani allahım şükür.Hatta doktor cocuk istesen olur cok sağlıklısn demişti her neyse işte en son adet tarihim 16 Ekim henüz daha olmadım 41. Gün bugün ama kan veriyorum cıkmıyor idrar testi yapıyorum cıkmıyor onun dışında bat den 3 gün sonra hafif boyle pembemsi leke geldi bende regl mi olacam acaba dedim bekledim ne devamı geldi ne de regl oldum.3 gündür göğüs ucunda ağrım var ve halkalarda büyüme var ama cıkan bişey olmayınca artık bu neyin nesi diyorum acaba geç döllenme felan olabilr mi biz eşimle kasımın 12-13-17 sinde birlikte olduk acaba o ara olduysa geç döllenme olma ihtimali olur mu varsa ultrason da cıkma ihtimali olabilir mi??

Back
X