• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gerçekten oylemiyim canım ya böyle hissettirdiysem ne mutlu bana yazin gözlerimi doldurdu hosgeldin aramıza dua kardesligi kader ortakligi bizim ki bende hepinizi cok seviyorum ne derdim olsa muhakkak cevap veren teselli eden oldu Allah razı olsun:KK200:
Bu saatten sonra bende varimm canim her daim yaninda yaninizdayimmm
Sendende cumlemizden razi olsun insallah

Bu saatten sonra bende varimm canim her daim yaninda yaninizdayimmm
Sendende cumlemizden razi olsun insallah
Sagol canım benim insaAllah hep beraber mutluluklarimizi üzüntulerimizi paylasicaz :KK200:

Insallah hep mutluluk paylasiriz canimm
Bat 17 bakalim :)
Senin de 2 galiba
Once sen sonra sirayla diger annelerden haber aliriz aralikta insallah
Dün test yapmistm negatifti canım bugün 30.günümdu duzensiz adetim 35.gune kadar olmazsam tekrar yapicam bakalım nasip kismet insaAllah güzel haberlerini alirz topige geldigin gibi hamis listesine transfer ederiz seni:dua:

Kizlar ya pazar aksamindan beri hic durmayan şiddetli sancilarim var hem rahim hem mide bagirsak dun ve bugun hastaneye gittim doktorum takib ediyor fazla yumurta oldugu icin agri yapiyor ve progestaninda yan etkisi olabilir diye onu birakabilirsin dedi.. Ama tutunabilmesi icin gerekli degilmi icimden hic birakmak gelmiyo agrilari cekerim yeterki hayra vesile olsun sizce birakimmi?
Carsamba catlamaya baslamisti yumurtalar ozaman basladm progestana bugn 6 gün oldu yani..

Dün test yapmistm negatifti canım bugün 30.günümdu duzensiz adetim 35.gune kadar olmazsam tekrar yapicam bakalım nasip kismet insaAllah güzel haberlerini alirz topige geldigin gibi hamis listesine transfer ederiz seni:dua:
Beraber transfer olalim insallahh
Hiiiic uzulme sikma canini
Rabbim en guzel zamanda en saglikli en hazir zamanda nasip edecek bize de insallah

aa turk kahvesi mi ilk kez duyuyorum.
Erkekler icin bu tarz tavsiye ve kurler varsa alablrm :) 4elden sarilalim bu ise:halay:
Ben ilişkiden yarım saat önce türk kahvesi iciriyordum az şekerli ve bitter çikolata. Her zaman olmasa da en azından yumurtlama döneminde. Deneyin canim

Bi suredir planini yapiyodk ama ilk defa kasimdan itibaren artk 3 kisi olalim demistk.

Bikac sayfa once bi link eklemistm. Hastane cikisi takimlarnda cok guzrl indrm var hamislerimz baksn diye. Ben incelerken esim de gormustu.
Neye bakiyosn dedi
Dogmamis cocuga don biciyorum dedim o da guldu.:KK70:
Begendim diye satin almis. Eve kargo geldi demin. Vallahi agliyordm az daha.:110:
Esim benden daha heycanli insallah bikac ay icnde hamile kalablrm.:anneadayı:
Kimyasal gecrdgm ay daha kesin deglken bile dunyanin en mutlu insanydi. Onu hep ben frenledim. Bak degerler cok dusuk boyle heveslenme diye :KK43: korktgm da basima geldi. Ha o benden kolay toparlandi o ayri.
Ama smdi icimi bi korku sardi.
İnsallah bende bi sorun yoktur da rabbim bi an once nasip eder.
Yaaa çok duygulandım canım. Ne güzel düşünmüş esin. En kısa zamanda rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallah

Back
X