• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yarın gidicem inşallah canım çok kötü oldum ya lekeyi görünce .inşallah bişey olmaz.ilk dediğim çok az bulasıktı ama bu ondan biraz çok :KK43: F Findikkiran seninde mi leke gelmişti neymiş cnım
Benimde 5 damla koyu kirmizi ile baslayan sonra kahve ye donen en son kapanis gunu de acik kirmizi ile biten lekelerim oldu cnm 5 gun surdu progestan igne kullandim ancak gecti cok sukur stres yapma

Olabilir canım en son 27sinde oldu bir daha kac gün sonra olur bilmiyorum adam ne zaman yanasirsa artık rastgele gidiyoruz:bicak:
Ooo sen ona ne bakıyorsun. Sen yanaşıcan o yanaşmıyosa. Bugün olsun mesela. Benim zorladığım zamanlar oldu :KK48: bu meşakkatli yolda o da taşın altına elini sokacak

Kızlar dün akşam test yaptım yine negatif. Bat bugün (aslında dün de olabilirdi)
Hala gelen giden yok, sizce bugün de adet olmazsam akşam yapayım mı test? Bi de hamile olsaydım dün akşamki testte çıkmaz mıydı?

Kızlar dün akşam test yaptım yine negatif. Bat bugün (aslında dün de olabilirdi)
Hala gelen giden yok, sizce bugün de adet olmazsam akşam yapayım mı test? Bi de hamile olsaydım dün akşamki testte çıkmaz mıydı?
Sabah idrarıyla yapılan test daha doğru sonuç veriyormuş.

Gunaydin kizlar dun aksam dediginiz gibi yunurta aki kivamli akintiyi gordum calisma yaptik sabahda deneyim diye dusunuyordum herif kacti aksam olsa cok mu gec olur ki yunurta o akintidan sonra catlamis mi oluyor

Gün aşırı ilişki yeter kuzum bi
Gunaydin kizlar dun aksam dediginiz gibi yunurta aki kivamli akintiyi gordum calisma yaptik sabahda deneyim diye dusunuyordum herif kacti aksam olsa cok mu gec olur ki yunurta o akintidan sonra catlamis mi oluyor
dolu bi boş git ama oldu diye bırakma

Canım 6.günümde çok silik çıkmıştı bekle biraz bakalım

Back
X