- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Ooh yapışsın bebiş sana inşallahhTüm hızıyla devam ediyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooh yapışsın bebiş sana inşallahhTüm hızıyla devam ediyor![]()
insallah kuzummmKlomen kullanmıştım demekki etki etmiş çok mutlu oldum çok şükür inşallah tutar canım dualarınızda banada yer ayırın![]()
Her ay böyle mi olurdun canım adet öncesi. Akıntı fazlalaşıyomuymuş gebe kalınca. Beyaz akıntı vs diyolarSevgili hatunlar bata 7 gun kaldi ve ben kupkuruyum. Akintim filan kalmadi. Bu ay da olmadi sanirim ne dersiniz?
Her ay böyle mi olurdun canım adet öncesi. Akıntı fazlalaşıyomuymuş gebe kalınca. Beyaz akıntı vs diyolar
Canım o herkeste aynı olcak değil benim ilk hamileliğimde saldır saldır akıntım oluyodu bunda kupkuruydum hamile değilimdir diyodum bunlara cok takılıp kendini strese sokmaEvet canim ya adet oncesi kuruyup kaliyorum boyleHerhalde yine olmadi.
Evet canimErken yumurtlaynca erknmi adet olunuyor cnm
Hayırlısı olsun ama umudunu yitirme canımEvet canim ya adet oncesi kuruyup kaliyorum boyleHerhalde yine olmadi.
Benimde 5 damla koyu kirmizi ile baslayan sonra kahve ye donen en son kapanis gunu de acik kirmizi ile biten lekelerim oldu cnm 5 gun surdu progestan igne kullandim ancak gecti cok sukur stres yapmaYarın gidicem inşallah canım çok kötü oldum ya lekeyi görünce .inşallah bişey olmaz.ilk dediğim çok az bulasıktı ama bu ondan biraz çokF Findikkiran seninde mi leke gelmişti neymiş cnım
Ooo sen ona ne bakıyorsun. Sen yanaşıcan o yanaşmıyosa. Bugün olsun mesela. Benim zorladığım zamanlar olduOlabilir canım en son 27sinde oldu bir daha kac gün sonra olur bilmiyorum adam ne zaman yanasirsa artık rastgele gidiyoruz![]()
Princess91 Canım kontrolün ne zamandı[/QUOTE
Geçtiğimiz cumartesiydi kuzum çok şükür iyi geçti 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Sabah idrarıyla yapılan test daha doğru sonuç veriyormuş.Kızlar dün akşam test yaptım yine negatif. Bat bugün (aslında dün de olabilirdi)
Hala gelen giden yok, sizce bugün de adet olmazsam akşam yapayım mı test? Bi de hamile olsaydım dün akşamki testte çıkmaz mıydı?
dolu bi boş git ama oldu diye bırakmaGunaydin kizlar dun aksam dediginiz gibi yunurta aki kivamli akintiyi gordum calisma yaptik sabahda deneyim diye dusunuyordum herif kacti aksam olsa cok mu gec olur ki yunurta o akintidan sonra catlamis mi oluyor
Gün aşırı ilişki yeter kuzum bi
dolu bi boş git ama oldu diye bırakma
Canım 6.günümde çok silik çıkmıştı bekle biraz bakalımKızlar dün akşam test yaptım yine negatif. Bat bugün (aslında dün de olabilirdi)
Hala gelen giden yok, sizce bugün de adet olmazsam akşam yapayım mı test? Bi de hamile olsaydım dün akşamki testte çıkmaz mıydı?