• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ilk kez duyuyorum o_Oben sürekli peçete kullanıyorum günlük ped mantar yapıyor bende 6-7 kez değiştirmeme rağmen sonra onu bırakıp peçete kullanmaya başladım 1 haftadır mantarla uğraşıyorum:KK43:
ama 2 sene oldu peçete kullanalı bundan dolayı mantar olsaydı daha önce olmazmıydı:KK51:
Canım peçete parçalanıp vajina içine minik parcalar kaçabiliyo ve peçeteler hiç hijyenik değil bende hep peçete koyuyodum annem duyunca çok kızdı bana böyle bir yöntem uygulamamı söyledi ve çok faydasını gördüm ben

@ayllllliiiin35 S selifor @lale_cik Pariskizim Pariskizim benim adet agrim az once basladi bugun en gec yarin gelir adetim. Aralikta hamile kalalim insallah rabbim yeni yila 3 kisi girmek nasip etsin. Her ay ayni seyi yasiyorum sanki su an yillardir eli bos bekleyen ben degilmisim gibi yeni ay icin heyecanlaniyorum..
Canım tabiki heyecanlanıcaz her ay başka çare yok. Benimde ağrılarım başladı oldum zannettim koştum wc ye ama akıntıymış hakkımızda hayırlısı olsun canım Allah büyük elbet vakti zamanı vardır

günaydın kızlar friendly8584 pariskizim morsevdam5 nasılsınız ne durumdasınız ben bugün sabah işe gelirken test alacaktım bir tanıdığı gördüm beraber yürüdük sonra benim eczaneye geçmem lazım dedim bende geçecem dedi bende ne diyeceğimi şaşırdım boğazım için ilaç alacaktım dedim ve test alamadan çıktım sinir oldum sonra düşündüm belki böylesi hayırlıdır dedim zaten canım sıkkın bide negatif görüp kendimi harap etmem en azından :KK43:
Canim sana test almak nasip olmuyorsa vardir bunda bir hayir bekle bence

Arkadaşım hamile ona sevindim eşime söyledim dün akşam oda sende doğurganlık yok dedi ağladım kıza bak evleneli 2 ay oldu bide sana bak 6 ay oldu dedi :KK61:
Esler neden bu kadar anlayissiz oluyor sanki tek basina yapiyorsunda lafa bak ayip etmis esin canim:sinirli:

Kızlar bakarmısınız .
Paylaştım .

Eklentiler

• 20161129_231918.webp
    20161129_231918.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 83
Folik asit devlet karsılamadı gecen ay aldım da :/ adet olunca bıraktım gıcık oldum:halay: hayvan gıbı iştah açıyo zaten

Bir gariplik var ama çözemedim ben 19 kasımda dr gittiğimde aldım devlet karşılamıyor falan demediler. Gayet de az bi para ödedim. 50 tabletti bitince bakalım ne olacak :)

Kızlar bakarmısınız .
Paylaştım .

Canım doktorlar genelde hasta psikolojisi nedir bilmiyorlar. Onlar robotlasmis gibi net bi şekilde iyi kötü pat diye insanın suratına söylüyorlar.

Test sonucuna gelince catlatma iğnesi falan vurunmadiysan,önceki ay düşük yada kimyasal gebelik gecirmediysen. Hamilelik başlangıcı canım ;) inşallah değerlerin 2gune yükselir :)

Kızlar öncelikle dün bütün gün heyecanla sabırsızlıkla bekledim acabalarla belirtilerle her şey zaman dedim ve eşim sağolsun hep yanımda hep destek Allah razı olsun .ve sizler görmesek te hep desteksiniz hep olumlu yaklaşıyorsunuz inan bunu hissediyorum yaşadığım her anımı çekinmeden anlatabiliyorum . Gene öyle bi durumdayım kızlar inan ne yapıcağımı duygularım çok karışık ki üzülmekten çok korkuyorum artık dün geceden beri hep diyorum Allahım sınıyor diyorum şükür et diyorum neler var seda diyorum . :cry::KK42:Dün akşam eşimle beraber günüm geçmesiyle beraber meraktan gittik ve doktorlardan yana pek sanşım yok kızlar sanırım gene dengesiz doktor geldi bakın şimdi anlatayım neyse gittik tabi ki özel verdiğim paraya mı yanayım durumamı bilmiyorum ya ben gebelikten şüphelendiğimi söledim adam benden sadece idrar istedi . neyse ben tamam dedim verdim . beklerken kendileri gelip kan da istediler ee malum biliyorsunuz tekrar ücret ödeyerek verdim beklemeye başladık o heyecan tabi ki anlatılmaz ve sonucu ögrenmeye girdiğimde doktorun bakışını unutmayacagım tabiki nazik bi şekilde yok enfeksiyon var yüksek dedi kum bile dökebilirsin falan dedi ben şok içerisinde bi yandan doktora bakıyorum bi yandan eşime bi yanda kagıda kızlar kagıdı atabilirim 1.20 yazıyor ve bana yok dedi ben nasıl yani falan dedim ve çıktık hastaneden eşim hayır vr diyerek falan bagordı ben doktor yok dediği kulağımda inanın şoka grdim eve geldik falan arkdaşıma attım oda var dedi nettede baktım geç dölnme olabilir diyor kızlar hayla hasta olmadım bekleyeyim diyorum Allahın dediği olurmuş derler Rabim inşallah duyar sesimi ona sığınıyorum ..:KK200: Dua edin kızlar :dua:
Moral herseyın ılacı canımm ya bekle dalarım senınle ıns hamıssındır uzulme

ben yaklaşık 6 aydır falan folbiol kullanıyorum folik asit için doktorum yazdı. devlet karşılıyor olması lazım çünkü b12 için benexol yazmıştı doktor ikisi birlikte 11 tl ödemiştim. aynı şeyden mi bahsediyoruz anlamadım :/
Yok canım aynı şey değil bu folik kalsiyum d vitamini

Back
X