• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım doktorlar genelde hasta psikolojisi nedir bilmiyorlar. Onlar robotlasmis gibi net bi şekilde iyi kötü pat diye insanın suratına söylüyorlar.

Test sonucuna gelince catlatma iğnesi falan vurunmadiysan,önceki ay düşük yada kimyasal gebelik gecirmediysen. Hamilelik başlangıcı canım :KK66: inşallah değerlerin 2gune yükselir :)
Moral herseyın ılacı canımm ya bekle dalarım senınle ıns hamıssındır uzulme
Canım seni kırmak asla istemem ama negatif sonuç çünkü ben ne zaman kan testi yapsam 1.20- 2.30 hep böyle cıkıyodu hamilelik için 5 veya 10 üstü olması gerekir

Kızlar çok teşekkür ederim hepimizin yorumu doğrudr haklı olabilirsiniz ama o anki yaşadığımı durumu anlatmam ..
ve herhangi gebelik herhangi düşük falan olmadı. inşallah hakkımda hayırlısı . Kızlar korktuğum tek şey bu enfeksiyon engel olur mu vrsa birşey ..korkum bu ?

Kızlar çok teşekkür ederim hepimizin yorumu doğrudr haklı olabilirsiniz ama o anki yaşadığımı durumu anlatmam ..
ve herhangi gebelik herhangi düşük falan olmadı. inşallah hakkımda hayırlısı . Kızlar korktuğum tek şey bu enfeksiyon engel olur mu vrsa birşey ..korkum bu ?
Enfeksiyon icin tedavini ihmal etme ama korkulacak bisey yok cnm

Enfeksiyon icin tedavini ihmal etme ama korkulacak bisey yok cnm
adet günün geçtiyse bu değer çok düşük canım. İnşallah yükselir belli olmuyor.

Kızlar valla bende bilmiyorum adet günüm bu günle 3 gün geçti ve bu enfeksyon engel olur mu bilmiyorum ara ara midem bullanıyor falan kasık agrım oluyor enfeksyondan mı gebelikten mi valla anlamadım .

Kızlar valla bende bilmiyorum adet günüm bu günle 3 gün geçti ve bu enfeksyon engel olur mu bilmiyorum ara ara midem bullanıyor falan kasık agrım oluyor enfeksyondan mı gebelikten mi valla anlamadım .
Degeriniz negatif oldugu icin doktor bebegin olmadigini soylemis bu cok normal bir sey ben bir anormallik goremedim doktorun tavrinda. Mevsim gecislerinden ya da stresten regl gününüz gecikmis olabilir. Enfeksiyon varlığı da bebeklerin rahme tutunmasini engelleyip dusuklere sebep olan bir durumdur tedavi edilmesi şart. Kasık ağrılarıniz enfeksiyondan olabileceği gibi gec dollenme de olabilir.

Canımm enfeksıyon varsada tedavını ol öyle hamıle kal enfeksıyon erken doguma yol acıyor bendede vardı hamılelıkte 5 kutu antıbıyotık bıtırdım yıne gecmedı

Canımm enfeksıyon varsada tedavını ol öyle hamıle kal enfeksıyon erken doguma yol acıyor bendede vardı hamılelıkte 5 kutu antıbıyotık bıtırdım yıne gecmedı

Canım Şuan ben yeni ögrendim zaten dün gece hatta bende hasta olmadım hamilelik var sa bile bilmeden oldu bende enfeksyon dönem dönem olurdu ama bayadır yoktu gene çıktı ben 2 gün dah a bekleyeyim diyorum ama degerim yükselir diye bekleyeyim diyorum .

Canım Şuan ben yeni ögrendim zaten dün gece hatta bende hasta olmadım hamilelik var sa bile bilmeden oldu bende enfeksyon dönem dönem olurdu ama bayadır yoktu gene çıktı ben 2 gün dah a bekleyeyim diyorum ama degerim yükselir diye bekleyeyim diyorum .
Erken gebelık testı alsana Can'ım onda varsa 100/100 cıkar

Canım telefonunda kullanabileceğin bir program var. Adı takvimim. yumurtalama gününü, doğurganlık günlerini fln hep çıkartıyor. dilersen kullanabilirsin ben çok memnunum. adet bilgilerini giriyorsun. o kendi hesaplıyor ama testlerle de anlayanlar var o nasıl olur bilmiyorum :KK70:
Ay evet o programi kullaniyorum bendee yaziyo gebelik olasiliklari yumurtlama vs guvenilirmi acabaa ay o testlere girersem cikamam bende anlamiyorum :KK70:

Doktora gitmek istyorum. 6. ayımdayım ilk günden İtibaren korunmuyoruz. Gecen aylarda 1-2 kere doktora gittim vajinal muayene yaptı yumurtaların yavaş çalışıyo ama sıkıntı değil. 2 ay daha olmazsa yine gel dedi... Ama 1 sene dolmadan bişey yapamayız dedi. Ben beklemek istemiyorum. tedavi gerektiren bi durumum varsa önlemimi almak istiyorum. Cünkü bziim ailede sebepsiz yere cocugu olmayan cok insan var. Durumumu bilmek istyorum.

O yüzden baska doktora gidip, evleneli 1 sene oldu desem nası olur :)

Doktora gitmek istyorum. 6. ayımdayım ilk günden İtibaren korunmuyoruz. Gecen aylarda 1-2 kere doktora gittim vajinal muayene yaptı yumurtaların yavaş çalışıyo ama sıkıntı değil. 2 ay daha olmazsa yine gel dedi... Ama 1 sene dolmadan bişey yapamayız dedi. Ben beklemek istemiyorum. tedavi gerektiren bi durumum varsa önlemimi almak istiyorum. Cünkü bziim ailede sebepsiz yere cocugu olmayan cok insan var. Durumumu bilmek istyorum.

O yüzden evleneli 1 sene oldu desem nası olur :)
Tabiki öyle diceksin canım. 1 yılı geçti ilk günden bu yana korunmuyoruz

neseliii34 neseliii34 30 Kasım
@denizvemehtap35 30 Kasım

Canlar durumlar nasil?:KK200:

Canım kırmızılar hala gelmedi. Ama dünden beri sarı akıntım var, bazen pembeleşiyor gibi. Adet belirtisi gibi ama gelen giden yok. Dün akşam test yaptım negatifti. Durumlar böyle canım. Bu akşam veya yarın tekrar test yapayım diyorum, dua et bana

Back
X