- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
akıntı da geçti canım bendeKaşıntıyı önlüyor o sadece bende kullanıyorum mantar var bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıntı da geçti canım bendeKaşıntıyı önlüyor o sadece bende kullanıyorum mantar var bende
Bende öyle yapıyordum adete 3 gün kala falan bıraktık. Geç yumurtlamışım adete yakın.Inşallah canım sen de bu şekilde mi yapıyordun? Adete kaç gün kala bıraktın
Inşallah canım benimde tutar. Kaçıncı ayında tuttuBende öyle yapıyordum adete 3 gün kala falan bıraktık. Geç yumurtlamışım adete yakın.
Anestezili çektirseydin canım.kızlar bugun rahim filmi çekildim Çok zor du gerçekten![]()
sonuclar temiz eimin testleri çıkmadı sadece onlarda yarın cıkacak . bakalım hakkımızda hayırlısıı
![]()
![]()
![]()
8.ayda tuttu çok şükür. Tez vakitte Rabbim isteyen herkese nasip etsinInşallah canım benimde tutar. Kaçıncı ayında tuttu
Seni çok iyi anlayabiliyorum canım benim canım çok yandığı için benim rahim filmini tam çekemediler bile yarım çekildim ve kanamam oldu doğumhaneye götürmüşlerdi kurbanlık koyun hibi davranıyorlar anestezi iateyince onu istiyosan özele gitseydin demişlerdikızlar bugun rahim filmi çekildim Çok zor du gerçekten![]()
sonuclar temiz eimin testleri çıkmadı sadece onlarda yarın cıkacak . bakalım hakkımızda hayırlısıı
![]()
![]()
![]()
Ben sonuna kadar dayandım ama cok acı cektım ya kanamam hala var hemde bayaSeni çok iyi anlayabiliyorum canım benim canım çok yandığı için benim rahim filmini tam çekemediler bile yarım çekildim ve kanamam oldu doğumhaneye götürmüşlerdi kurbanlık koyun hibi davranıyorlar anestezi iateyince onu istiyosan özele gitseydin demişlerdi![]()
Canım özelde 750 tl istediler suan durumum iyi değilAnestezili çektirseydin canım.
İnşallah tertemiz çıkar. Benim çektirdiğim ilk ay tuttu.kızlar bugun rahim filmi çekildim Çok zor du gerçekten![]()
![]()
![]()
![]()
Sonuçlarım temiz canım doktor çok iyi dedi bide bugun batın 9 gunu 13 cm yumurtam vardı doktor çok iyi dediİnşallah tertemiz çıkar. Benim çektirdiğim ilk ay tuttu.
Ben hiç hamile kalmadan önce cekildim rahim filminden sonra 2 düşük yaptım perde varmış rahimde 6 eylülde operatif histeroskopi oldum sonra hemen hamile kaldım çok şükürBen sonuna kadar dayandım ama cok acı cektım ya kanamam hala var hemde baya![]()
sen filmden sonramı hamıle kaldın ?
Dikkat et canım 2 gün dinlenmen gerekiyor rahim filmi çektikten sonra hamile kalan çok arkadas varCanım özelde 750 tl istediler suan durumum iyi değil![]()
Benim çok kanamam yoktu. Doktorum kaçırmayın bu ayı dedi. 10-12-14-16-18-21-23.günler ilişki oldu.Sonuçlarım temiz canım doktor çok iyi dedi bide bugun batın 9 gunu 13 cm yumurtam vardı doktor çok iyi dedi
neseliii34 canım aynı şeyler bendede var bugün akıntı başladı bazen renkli bazen değil bakalım kırmızılar gelecekmi inş bebiş vardır
bugün dinlendık yarın iş var mecburDikkat et canım 2 gün dinlenmen gerekiyor rahim filmi çektikten sonra hamile kalan çok arkadas var
bende öyle düşünüyorum bu ayı değerlendırıcem kanamam kesilseBenim çok kanamam yoktu. Doktorum kaçırmayın bu ayı dedi. 10-12-14-16-18-21-23.günler ilişki oldu.