- 29 Mart 2016
- 2.280
- 3.605
- 83
- 42
Benim ki tam kesilmemişti doktorum yapabilirsiniz dedibende öyle düşünüyorum bu ayı değerlendırıcem kanamam kesilseınsallah yarın kesilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki tam kesilmemişti doktorum yapabilirsiniz dedibende öyle düşünüyorum bu ayı değerlendırıcem kanamam kesilseınsallah yarın kesilir
Yarın batİnşallah canım benim. Hayırlısı olsun. Batın bugün mü canım?
allah allah kanamanın kesilmesinimi beklemeyın dedıBenim ki tam kesilmemişti doktorum yapabilirsiniz dedi
Evet adetin son günü gibi geliyordu. Beklemedik bizde. Doktor da çok gelmiyorsa devam dedi. Biz de söz dinledikallah allah kanamanın kesilmesinimi beklemeyın dedı
Hamile olmasa mesela sonuçta ne yazardı canım? Hiç bilmiyor ben![]()
kızlar bugun rahim filmi çekildim Çok zor du gerçekten![]()
sonuclar temiz eimin testleri çıkmadı sadece onlarda yarın cıkacak . bakalım hakkımızda hayırlısıı
![]()
![]()
![]()
yarın doktora gidecem pazartesi gel demişti günüm bitsin diye gitmemiştim salı beta 41 çarşamba akşam 100 cuma gunude 275 idi dun gunum bitti yarın gitcem da edin sıkıntım olmasın Allah herkese nasip etsin
yarın doktora gidecem pazartesi gel demişti günüm bitsin diye gitmemiştim salı beta 41 çarşamba akşam 100 cuma gunude 275 idi dun gunum bitti yarın gitcem da edin
Demekkı oyleymıs 6 haftalık hamıleyım şuan dıkkat et dedım cunku hareketler onemlı ağır ıns falan yapma uzanma falanYumurtlamadan oluyor dediler de sende mi yumurtluon canım ondanmı neden dikkat edeyim ki
Ben 3 gun kullandim canim yaklasik 7 8 aydir hic bir sorunum yok tekrarlamado hicsüper bişeymiş ya ilk sürdüm biraz abartmışım evde dört dolandım öyle yaktı sonra da bişeyim kalmadı kullanmaya devam edeyim değil mi
Evidea canimKızlar kapıda odemelı mutfak gerecleri alısverısı yaptıgınız bır site var mı,?
Simdiden Hayirli olsun canimm insallah rabbim nasio ederArkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Konuyu takip edeyim istedim sizinle birlikte beklerim. En son 7 kasımda adet oldum ve o zaman spralimi çıkarttırdım ikinci bebeğimi istediğim için. Sanki ilkmiş gibi heyecan yapıyorum acaba test yapsam mı? Bundan önceki adetlerim 8 ekim ve 7 eylüldü.
İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla canım. Senin de normalde akıntın çok oluyor mu? Benim normalde çok akıntım olur, sadece son haftadır kupkuruyum. Ama iki gündür sarı akıntım var
Evet cnm ondandr bnde 3 gun oldu yumurtlayali ama kasiklarm agryr dunden beri usutuyoruz ondanda oluyr hayrlisi beklicz Allah'in izniyle kavusurz bi gun poncik poncik bebslermize (yumurtlama diye diye kendimi tavuk gibi hissedyrm artk ya)
Kizlar bisey soracagim size
Iliskiden sonra 10 dk uzanip ayaklarimi karnima dogru cekiyorum
Ama namaz kildigim icin 10 dk sonra dus abdest aliyorum hemen
Vajinayi yikamak durumunda kaliyorum ama bir yerde denk geldim vajinal dus korunma yontemiymis diye
Ama 10 dk uzandiktan sonra dusa giriyorum
Ve oyle vajinanin derinliklerine inmiyorum
Siz ne diyorsunuz bu sekilde korunmus mu sayiliyorum
Evet bende okudum 9 saniyede yumurtaliga gidiyorlarmisAl benden de okadar geçen ay tavuk gibiydim resmen
Benimde en çok kafaya taktığımda bu iştespermler çok hızlı oldugu için yumurtalığa doğru zaten güçlü olanlar koşarak gidiyo. Tutacak olan her türlü tutar canım. Aklıma takılıyo diyosan gece ilişkiden sonra uyu canım sabah namazndan önce al abdestini. Bi kaç gün öyle yap artık napalım. Önemli olan kafa rahatlığı.
Erken gebelik testleri var canim 6 7 gun oncesinden gebeligi gosteren ben tam bilmiyorum ama hamiş annelerimiz bilirlerÇok teşekkür ederim. Kan vermek için gidemiyorum işimden dolayı bu günlerde ama hani erkenden gösteriyolarmış bazı testler falan bende bir sorayım dedim size