- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah herşey istediğin gibi olurCanlar yarin kan vericem kolestrol tiroid demir vs baktirmak icin kontrol amacli ve tabiki vermisken betaHcgyede baktiricam cok heyecanliyim sonucu ertesi gune cikicak ama olsun deger![]()
insaAllah canim sagolasinİnşallah herşey istediğin gibi olur
Kasik agrisi ve gugoste hassasiyet benim en belirgin ozelligim bunlardir :)Kızlar yumurtlama zamanı olduğunuzu nasıl anlarsınız belirtileriniz neler
Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz canımCanlar yarin kan vericem kolestrol tiroid demir vs baktirmak icin kontrol amacli ve tabiki vermisken betaHcgyede baktiricam cok heyecanliyim sonucu ertesi gune cikicak ama olsun deger![]()

Kızlar yumurtlama zamanı olduğunuzu nasıl anlarsınız belirtileriniz neler
ben klomen kullanmıştım bu ay sol kasığım da ağrım var yumurtam çatlamış mi acaba kist mi diye Endişe ediyorumKasik agrisi ve gugoste hassasiyet benim en belirgin ozelligim bunlardir :)
Ovuslasyona gerek kalmiyor vucudum ifsa ediyor kendini :)
Insallah canimm olur Allah in izniyle icini ferah tut stres yapma sakinAyy insaAllah canim ya pztsi idrar negatifti belki kanda cikar idrara gecmemistir diye bir umut doldu icime 31.gunude adet olmadan gecirdim bakalim insaAllah ya![]()
insaAllah canim cok heyecanliymHayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz canım![]()

Ilac kullaniyorsan eger belki kistindir canimben klomen kullanmıştım bu ay sol kasığım da ağrım var yumurtam çatlamış mi acaba kist mi diye Endişe ediyorum
amin canim insaAllahInsallah canimm olur Allah in izniyle icini ferah tut stres yapma sakin
Idrar testi adet gecmeden pek etkili degildir sen iyisini yaptin kan da sonucu ogreniriz insallah
Gebelik belirtisi olarak da sayiliyor canimKizlar göğüs çevresi koyulasmasi hamilelik belirtisimi yoksa adet belirtiside olabilir mi idrar testi negatif göğüslerim sis ve iyice siyahlasti
Ay insallah yaaa yarında bekleyeyim diyorum normalde 26 günde bir oluyorum 30 a tamamlayıp gideym . Bnmde bu zamana kadr olmadı önceki hamileligimde adet geçtikten sonra siyahlasmisti umarm vardır 2 yıldır bekliyoruz olmuyo olanda düşük olduGebelik belirtisi olarak da sayiliyor canim
Ama idrardan ziyade kanda kesin sonuc alirsin
Benim adet oncesi koyulasmaz mesela
Bence kan ver kuzum
Insallah hamissindir canim
Kiyamam sanaAy insallah yaaa yarında bekleyeyim diyorum normalde 26 günde bir oluyorum 30 a tamamlayıp gideym . Bnmde bu zamana kadr olmadı önceki hamileligimde adet geçtikten sonra siyahlasmisti umarm vardır 2 yıldır bekliyoruz olmuyo olanda düşük oldu
ben klomen kullanmıştım bu ay sol kasığım da ağrım var yumurtam çatlamış mi acaba kist mi diye Endişe ediyorum
İnsallah caanmmm iyi dileklerin için coook tesekkur ederim sn hamilemisinKiyamam sana
Rabbim sevindirsin seni insallah canim
Nasil iyi hissedeceksen oyle yapman onemli zaten
Bekleyelim bakalim insallah iyi haberlerini duyariz