• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canlar yarin kan vericem kolestrol tiroid demir vs baktirmak icin kontrol amacli ve tabiki vermisken betaHcgyede baktiricam cok heyecanliyim sonucu ertesi gune cikicak ama olsun deger:dua:
S selifor iyi sonuclarini bekliyoruz kuzumm
Hayirlisiyla hamile oldugunu ogrenelim de beklemekten biseycik olmaz

S selifor iyi sonuclarini bekliyoruz kuzumm
Hayirlisiyla hamile oldugunu ogrenelim de beklemekten biseycik olmaz
Ayy insaAllah canim ya pztsi idrar negatifti belki kanda cikar idrara gecmemistir diye bir umut doldu icime 31.gunude adet olmadan gecirdim bakalim insaAllah ya:dua::KK200:

Ayy insaAllah canim ya pztsi idrar negatifti belki kanda cikar idrara gecmemistir diye bir umut doldu icime 31.gunude adet olmadan gecirdim bakalim insaAllah ya:dua::KK200:
Insallah canimm olur Allah in izniyle icini ferah tut stres yapma sakin
Idrar testi adet gecmeden pek etkili degildir sen iyisini yaptin kan da sonucu ogreniriz insallah

ben klomen kullanmıştım bu ay sol kasığım da ağrım var yumurtam çatlamış mi acaba kist mi diye Endişe ediyorum
Ilac kullaniyorsan eger belki kistindir canim
Ama yine de sen gun asiri iliskiyi dene
En saglam.metod o yumurtlama zamanina illaki denk geliyor
Olmadi
ovu testini al dene

Kizlar göğüs çevresi koyulasmasi hamilelik belirtisimi yoksa adet belirtiside olabilir mi idrar testi negatif göğüslerim sis ve iyice siyahlasti
Gebelik belirtisi olarak da sayiliyor canim
Ama idrardan ziyade kanda kesin sonuc alirsin
Benim adet oncesi koyulasmaz mesela
Bence kan ver kuzum
Insallah hamissindir canim

Gebelik belirtisi olarak da sayiliyor canim
Ama idrardan ziyade kanda kesin sonuc alirsin
Benim adet oncesi koyulasmaz mesela
Bence kan ver kuzum
Insallah hamissindir canim
Ay insallah yaaa yarında bekleyeyim diyorum normalde 26 günde bir oluyorum 30 a tamamlayıp gideym . Bnmde bu zamana kadr olmadı önceki hamileligimde adet geçtikten sonra siyahlasmisti umarm vardır 2 yıldır bekliyoruz olmuyo olanda düşük oldu

Ay insallah yaaa yarında bekleyeyim diyorum normalde 26 günde bir oluyorum 30 a tamamlayıp gideym . Bnmde bu zamana kadr olmadı önceki hamileligimde adet geçtikten sonra siyahlasmisti umarm vardır 2 yıldır bekliyoruz olmuyo olanda düşük oldu
Kiyamam sana
Rabbim sevindirsin seni insallah canim
Nasil iyi hissedeceksen oyle yapman onemli zaten
Bekleyelim bakalim insallah iyi haberlerini duyariz

Back
X