- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
Sagol balim benim cok tesekkur ederimm sende durumlar nasil bat yaklasmiss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol balim benim cok tesekkur ederimm sende durumlar nasil bat yaklasmiss
uzun süre giremedim daha yeni girebiliyorum eşim ameliyat oldu ben zaten regl olmuştum. bir süre bebek düşünmeyeceğim. rabbim isteyen herkese nasip etsin.Son durum ne tatlim
Aynen canim aile hekiminde kan vericem kontrol icin o arada betahcgyede baktiricam heyecanliym cumaya cikicak sonucu bakalım insaAllah vardirSagol balim benim cok tesekkur ederimm sende durumlar nasil bat yaklasmiss
Kizlar bisey soracagim size
Iliskiden sonra 10 dk uzanip ayaklarimi karnima dogru cekiyorum
Ama namaz kildigim icin 10 dk sonra dus abdest aliyorum hemen
Vajinayi yikamak durumunda kaliyorum ama bir yerde denk geldim vajinal dus korunma yontemiymis diye
Ama 10 dk uzandiktan sonra dusa giriyorum
Ve oyle vajinanin derinliklerine inmiyorum
Siz ne diyorsunuz bu sekilde korunmus mu sayiliyorum
İyiyim kuzum sorun yokmus cok sukur. Bazen fenalasiyorum ama sana da oluyo muydu kulagm cnliyo basim donuyo yerde miyim gökte mi bilmiyorum o an
Benimde 1-2 damla gelmiş karnım çok ağrıyo bugün sökülür. Neyse ki gecikmeden olalım da aralık sonuna yetişelim
Canım hangi uygulama bu?Eki Görüntüle 1919476
Uyku tutmuyor bende bunlara bakiyorumAllahim insaAllah vardir bebisim gelmistir ve ben iyi bir anne olabilirm insaAllah duygusala bagladim yine
Yarın benim günüm
Ay ben resmen ayaklarım havada uyuyayim diyorum artkEvet bende okudum 9 saniyede yumurtaliga gidiyorlarmis
Bir size sorayim dedim
10 dk uzanip ayaklarini kaldiriyorum ama vajinal dus kafami karistirdi iste
Insallah olur canim ya cook sagol
Kar kiş sabah da duş almak azicik eziyet gibi ama olsun hamile kalalim da :)
Esim bile bana gidaklamadnmi diyo deli oluyrm dalga gecme dye kizyrm ona guluyr adam ne yapsn artk :)Al benden de okadar geçen ay tavuk gibiydim resmen
Benimde en çok kafaya taktığımda bu iştespermler çok hızlı oldugu için yumurtalığa doğru zaten güçlü olanlar koşarak gidiyo. Tutacak olan her türlü tutar canım. Aklıma takılıyo diyosan gece ilişkiden sonra uyu canım sabah namazndan önce al abdestini. Bi kaç gün öyle yap artık napalım. Önemli olan kafa rahatlığı.
Cnm vajinayi yikama ben hocaya sorunca idrarinizi yapip disardan yikayn vajinayi icini degil dedi ama sonradan akiyr dedim de bana sonradan gelenler bozmaz dedi abdestini sadece camasrini degstrmn yeterli dedi cnm ama iliskidn biraz vakit gecsn fazlasi aksn kalanlar bozmuyomusEvet bende okudum 9 saniyede yumurtaliga gidiyorlarmis
Bir size sorayim dedim
10 dk uzanip ayaklarini kaldiriyorum ama vajinal dus kafami karistirdi iste
Insallah olur canim ya cook sagol
Kar kiş sabah da duş almak azicik eziyet gibi ama olsun hamile kalalim da :)
Evet cnm bu aydan hep umudum vardi bu ay fos cikmasada 2016 dan gebis ciksakkkkkk yaHayırlı sabahlar kızlarr sonunda aralığa girdik![]()
Olacak olacak Allah'ın izniylee.Umutsuzluğa düşmek yokkEvet cnm bu aydan hep umudum vardi bu ay fos cikmasada 2016 dan gebis ciksakkkkkk ya