• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ahhh ahhh bebegim olsa da sevsem diye dusunuyorum altini degissem mama hazirlasam uykusuz kalsam diye :KK43:

Elbet birgün olacak canım hepimizin olacak inşallah zamanı var demekki bekliyoruz :) iyi düşün iyi olsun strese girme zorlaştırırsın olmasını tatlım ben şimdi şöyle 2012 ye 2009 a felan bakıyom bebeğim olmuyor diyenlerin şuan ikinci çocuğunu yapmışlar hatta hamiş bekleyenler hatta yeni bebek çalışması yapanlar var hayırlısı olsun Allah tan vakti ilen gelen herşey hayırlı ve güzeldir o yüzden sabredecegiz kuzum ve sonunda bebeğimiz olacak bizde onları konuşacağız belki burda belki yeni bir topikte :)

teşekkür ederim canım ikinci bebek olayına çok takıntılı değilim zaten kaç kez negatif gördüm çok fazla üzüntü olmuyor şuan da kafama takmıyorum zaten olursa olur olmazsa vardır hayır deyip hayatıma devam ediyorum
çok şükür allah'ıma sağlıklı bi evladım var allahım önce evlat hasreti çekenlere versin sonra bana
Allah im guzel gonlune gore versin canimmm

Ahhh ahhh bebegim olsa da sevsem diye dusunuyorum altini degissem mama hazirlasam uykusuz kalsam diye :KK43:

Elbet birgün olacak canım hepimizin olacak inşallah zamanı var demekki bekliyoruz :) iyi düşün iyi olsun strese girme zorlaştırırsın olmasını tatlım ben şimdi şöyle 2012 ye 2009 a felan bakıyom bebeğim olmuyor diyenlerin şuan ikinci çocuğunu yapmışlar hatta hamiş bekleyenler hatta yeni bebek çalışması yapanlar var hayırlısı olsun Allah tan vakti ilen gelen herşey hayırlı ve güzeldir o yüzden sabredecegiz kuzum ve sonunda bebeğimiz olacak bizde onları konuşacağız belki burda belki yeni bir topikte :)

Hormon testi smear testi Esimdende spermiogram istemisti. Ilk etabda bunlara bakiyorlar daha sonra tedavi sonuc vermezse rahim filmi istiyor ve spermlerin dna bozuklugu varmi diye test yaptryor..
Sagol canım teşekkür ederim

Innnsallahh canimm ne guzel konustun
Konusuruz insallah Allah bize de nasip ederrr
Bu ay pek dusunmemeye calisiyorum ama insallahh Allah bizi de sevindirir

Haklisin aslinda bu ay bende akisina biraktim ama bakalim insallah nasip eder Guzel Allah im

En büyük etken stres bence bu saufalardada çok takılma çünkü okudukça ister istemez insan stres oluyor ben buraya bat tarihimi söyledim sonra girmedim bi süre o ay zaten olmuştu Rabbim. En kısa zamanda doldursun önce gobusleri sonra kucaklari :)

Bende oyle diyorum canim daha onceki gebeliklerimde tedavi olmamisti esim dusuklerimin klomenle ilgisi yoktur bence diyorum. Sana neden klomen verdi dr pko var mi sende? ben de pko yok sukur gecen yil 1 sene hamile kalamadim deyince klomen vermisti dr. Catlatma ignesini her zaman vurmuyolar senin dr gerek gormemis demekki. Bat ne zaman klomen vesilen olur insallah. Bana dr klomeni 4 ay kullanmani tavsiye ediyorum istatistiklere gore 4 aydan sonra sagladigi fayda cok dusuk dedi. Eger dr.unda uygun gorurse bikac ay daha kullanmani tavsiye ederim. Klomenden ikinci ay fayda gorende cok.
Pko Başlangıcı var ddi benim henüz 4. Ayım ama sabırsız olduğumu anlayınca klomen verdi ve sol tarafımda ağrı hissettim o akıntı da geldi o günü değerlendirdim şimdi geçti. Adetime daha 13 gün var

Innnsallahh canimm ne guzel konustun
Konusuruz insallah Allah bize de nasip ederrr
Bu ay pek dusunmemeye calisiyorum ama insallahh Allah bizi de sevindirir

Amin canım amin :) ben ilk zamanlar çok takıyordum baktım olmuyor artık alıştım hemen niyeyse bekliyorum sabırla olacagı zaman sürpriz olacak bana biliyorum o yüzden sabır ve dua ile bekliyorum meleğimi

En büyük etken stres bence bu saufalardada çok takılma çünkü okudukça ister istemez insan stres oluyor ben buraya bat tarihimi söyledim sonra girmedim bi süre o ay zaten olmuştu Rabbim. En kısa zamanda doldursun önce gobusleri sonra kucaklari :)
Aminm kocaman gobusumuz olsun insallah :)

Kizlarr acil bakarmisiniz bizde 4 aylıgiz cinsiyetimiz erkek:anneadayı: ama su 2 3 gundur bas agrisi basladi sizlerdede oluyormu oluyorsa nasil geciriyorsunuz bu durumu yasayanlar paylasirsa cok sevinirim :))
Maşallah canım.. başağrısından ben de çok çekiyorum :KK43: ilaç içmiyorum kendisi geçsin diye bekliyorum

Back
X